osetljiva koza, kapilari

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

SKINmedic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 19, 2004 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od SKINmedic »

Eucerin proizvodi su namenjeni osetljivoj,suvoj i kozi sklonoj alergijskin reakcijama.Jedan od osnovnih sastojaka je "urea",koja je poznata dermatolozima od davnina,a koja ima efekat uvlaznjavanja i umaksavanja koze,s tim da u razlicitim kremama imate njenu razlicitu koncentraciju.Ova linija proizvoda obuhvata sve stepenice svakodnevne nege koze,tj.tu su proizvodi za umivanje,tonizaciju i negu koze.Ono sto je jako vazno u sastavu nemaju ni vestacke boje ni parfem,a sto najcesece i izaziva iritacije osetljive koze.A u programu imaju i kreme koje normalizuju ostecenu lipidnu barijeru koze.Srecno.
boss
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 06, 2002 2:00 am

Post od boss »

E izvini sto te ovoliko cimam ali..... obisao sam toliko dermatologa i salona.
Nego, ja imam kombinovanu kozu, u predelu nosa i obraza mi cesto izlaze mitiseri i po koja papula, a povrh svega veoma lako mi se zacrveni lice i to pogotovo delovi nosa i obraza. Da li ima nesto sto mi preporucujes da koristim(shto za mitisere tj. masne delove koze, shto za crvenilo), da ima da se kupi u BG-u, a da ima efekta? I ako neko zna koliko okvirno kosta uklanjanje kapilara u DiVi ili negde slicno, ali da je laserom? Hvala unapred :smile:
lorelai
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 29, 2003 1:00 am

Post od lorelai »

e, da...super si me podsetio. I ja sam se uvek pitala koliko bi kostalo uklanjanje kapilara i crvenila laserom. Nikad, naravno, ne pominju cak ni okvirne cene sto je zanimljivo. Bilo bi lepo kad bi se javio neko ko ima iskustva pa da to podeli sa nama.
pozdrav svima.
boss
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 06, 2002 2:00 am

Post od boss »

P.S. Moje poslednje pitanje bilo je postavljeno SKINmedic -u , pa ... bio bi mi od znacaja odgovor. Hvala
SKINmedic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 19, 2004 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od SKINmedic »

Da bih dala adekvatan odgovor,nažalost nije mi dovoljan opis Vase kože.Potrebna mi je detaljna anamneza,kao i da Vas pregledam.Za adekvatno leèenje potreban je individualni pristup svakom pacijentu.Sto se tièe cena u "Divi",nisam upoznata,a primeæijem da na Forumu,ima nekoliko njihovih pacijenata,pa bi Vas oni mogli informisati.
Odgovori