osetljiva koza, kapilari
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 19, 2004 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Eucerin proizvodi su namenjeni osetljivoj,suvoj i kozi sklonoj alergijskin reakcijama.Jedan od osnovnih sastojaka je "urea",koja je poznata dermatolozima od davnina,a koja ima efekat uvlaznjavanja i umaksavanja koze,s tim da u razlicitim kremama imate njenu razlicitu koncentraciju.Ova linija proizvoda obuhvata sve stepenice svakodnevne nege koze,tj.tu su proizvodi za umivanje,tonizaciju i negu koze.Ono sto je jako vazno u sastavu nemaju ni vestacke boje ni parfem,a sto najcesece i izaziva iritacije osetljive koze.A u programu imaju i kreme koje normalizuju ostecenu lipidnu barijeru koze.Srecno.
E izvini sto te ovoliko cimam ali..... obisao sam toliko dermatologa i salona.
Nego, ja imam kombinovanu kozu, u predelu nosa i obraza mi cesto izlaze mitiseri i po koja papula, a povrh svega veoma lako mi se zacrveni lice i to pogotovo delovi nosa i obraza. Da li ima nesto sto mi preporucujes da koristim(shto za mitisere tj. masne delove koze, shto za crvenilo), da ima da se kupi u BG-u, a da ima efekta? I ako neko zna koliko okvirno kosta uklanjanje kapilara u DiVi ili negde slicno, ali da je laserom? Hvala unapred
Nego, ja imam kombinovanu kozu, u predelu nosa i obraza mi cesto izlaze mitiseri i po koja papula, a povrh svega veoma lako mi se zacrveni lice i to pogotovo delovi nosa i obraza. Da li ima nesto sto mi preporucujes da koristim(shto za mitisere tj. masne delove koze, shto za crvenilo), da ima da se kupi u BG-u, a da ima efekta? I ako neko zna koliko okvirno kosta uklanjanje kapilara u DiVi ili negde slicno, ali da je laserom? Hvala unapred

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 19, 2004 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Da bih dala adekvatan odgovor,nažalost nije mi dovoljan opis Vase kože.Potrebna mi je detaljna anamneza,kao i da Vas pregledam.Za adekvatno leèenje potreban je individualni pristup svakom pacijentu.Sto se tièe cena u "Divi",nisam upoznata,a primeæijem da na Forumu,ima nekoliko njihovih pacijenata,pa bi Vas oni mogli informisati.