Organizam ne podnosi umor
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jun 11, 2016 10:06 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Organizam ne podnosi umor
Pozdrav ljudi, nov sam na forumu,imam 22 godine i imam problem da uopste ne podnosim umir koji sam inace jako dobro podnosio.. Ukoliko se ne naspavam dobro, sledeci dan organizam se oseca slicno osecaju mamurluka, glavobolja, nadutost, bez apetita a zeludac cvili, nemoc.. Takodje primetio sam da ukoliko popijem samo jedno pivo ali naspavam se osecaj je slican, ne daj Boze da popijem 2-3 ili vise, tad bukvalno ceo dan ne mogu iz kreveta da ustanem iako se nisam napio prethodnu noc niti ista, jednostavno i fizicki i psihicki se jako lose osecam... Primetio sam da je slicno i ako ne pijem ali popusim dosta cigara.. Pre sam sve ovo jako dobro podnosio, isao i na posao, i sa zurke, inace sam jako tako veseo tip i to, ali ovo me vec deprimira.. Da li je neko imao slicnih problema, ili neki savet? Veina bih bio zahvalan, radio sam svadta od analiza ali to sad necu da nabrajam vise me zanima ako je neko bio u slicnoj situaciji... Hvala puno svakako!
-
- Novi član
Re: Organizam ne podnosi umor
I da, da se nadovezem, cesto sam pun slajma, i trudim se da iskasljem nesto, nekad bude zuckasto a nekada izgleda kao gusta pljuvacka/pena.. Da li bi to moglo da bude povezano sa ovima? Hvala jos jednom!
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Дошао човек код лекара и жали му се да му желудац ништа не вари, а некада је и ђонове варио. А лекар му одговори: Е па зато сада не вари.
-
- Novi član
Hvala na odgovoru.. Dodao bih na sve ovo da mi je stolica uglavnom mekana, ja bih je nazvao da izgleda kao pasteta i cesto vidim neke nesvarene delove hrane, jako je neprijatnog mirisa, bukvalno ceo stan se usmrdi, a takodje imam i dosta gasova, nekad bukvalno gas traje po 5-10 sekundi, osecaj kao da moram u wc, a ne moras.. Da li bi mogla to mozda kandida da bude? Da li preporucujete neke od krvnih analiza ili pak sondu, kolonoskopiju? Radio sam ultrazvuk abdomena sve je bilo u redu, sto se tice krvi pre par meseci blago povecan CRP i blago umanjena bela krva zrnca ali poslednji put kad je radjeno sve je bilo u redu.. Unapred zahvalan!!!
-
- Novi član
Izvinjavam se, ali zaboravih jos da sam imao neku virusnu infekciju na polnom organu par meseci pre pocetka ovog dogadjaja gde mi je doktor prepisao hemomicin 7 dana.. Da li je i to moglo da utice na pocetak ovih simptoma?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Вирусна инфекција се не лечи антибиотиком. Чудно је да тај лекар то не зна.
Живиш веома неуредно и нездраво. Још ти је и варење потпуно поремећено.
Анализе и таблетице ти неће помоћи.
Ако хоћеш да мењаш начин живота кажи. Нема сврхе да ти пишем шта да радиш ако не желиш да се мењаш.
Живиш веома неуредно и нездраво. Још ти је и варење потпуно поремећено.
Анализе и таблетице ти неће помоћи.
Ако хоћеш да мењаш начин живота кажи. Нема сврхе да ти пишем шта да радиш ако не желиш да се мењаш.
-
- Novi član
Naravno da zelim, vec sam i poceo, ali svako ko moze jos vise da mi pomogne poslusacu 

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Реци ми шта си почео?
-
- Novi član
Izbacio sam dosta namirnica koje sam ucestalo koristio, tipa hleb (umesto njega jedem tonus), suhomesnato, svu tu preradjenu i konzervisanu hranu, jedem mnogo vise kuvano mnogo vise povrca i svezeg i kuvanog, pijem caj od kamilice, od voca jedem najvise bananu, ostalo po malo (s obzirom da ne znam koliko smem), slatko bas bas slabo jedem, eto otprilike tako nesto..
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Онај шлајм ти је последица пушења. Док ти је душник у добром стању тако ће бити. Ако наставиш са пушењем временом ће оне трепљице у душнику да се скоре и слабо ћеш избацивати шлајм. То ће даље довести до таложења прљавштине у плућима. Даље знаш шта иде.
Важно је одлучиш да ли желиш да будеш шмекер који не спава и забавља се или особа која води рачуна о свом здрављу. У првом случају већ са 30 година бићеш срчани болесник, а у другом можеш дуго да поживиш квалитетним животом.
То са храном си добро урадио. Не знам какав је Тонус. Лично се трудим да се храним као наши стари пре пола века. Значи може и кобасица и шунка али ако је прављена како Бог заповеда. Једем и обичан бели хлеб са квасцем али мора добро да се испече. И тако даље.
Проблем код воћа и поврћа је што је пуно хемикалија па мора добро да се пере.
Све у свему ситуација је веома гадна. Најважније је да из исхране избациш што више хемикалија. Дакле нема жвака, сокића, пекаре, слаћкаре и тако даље. Могу само домаће ствари.
И мораш да спаваш ноћу и то бар осам сати.
Искрено, треба да нађеш креативну занимацију, па ти журке и остале бесмислице неће падати на памет. Дружење са другарима је пожељно али не бесмислено ђускање уз тону пића и дима где нико никога не чује.
Од воћа јабуке су најздравије и можеш да их једеш колико год можеш. Ако су јабуке много киселе могу да оштете желудац. Једини проблем су наравно - хемикалије.
Чајеве не треба да пијеш из филтер кесице јер су лошег квалитета.
Нема краја причи.
Важно је одлучиш да ли желиш да будеш шмекер који не спава и забавља се или особа која води рачуна о свом здрављу. У првом случају већ са 30 година бићеш срчани болесник, а у другом можеш дуго да поживиш квалитетним животом.
То са храном си добро урадио. Не знам какав је Тонус. Лично се трудим да се храним као наши стари пре пола века. Значи може и кобасица и шунка али ако је прављена како Бог заповеда. Једем и обичан бели хлеб са квасцем али мора добро да се испече. И тако даље.
Проблем код воћа и поврћа је што је пуно хемикалија па мора добро да се пере.
Све у свему ситуација је веома гадна. Најважније је да из исхране избациш што више хемикалија. Дакле нема жвака, сокића, пекаре, слаћкаре и тако даље. Могу само домаће ствари.
И мораш да спаваш ноћу и то бар осам сати.
Искрено, треба да нађеш креативну занимацију, па ти журке и остале бесмислице неће падати на памет. Дружење са другарима је пожељно али не бесмислено ђускање уз тону пића и дима где нико никога не чује.
Од воћа јабуке су најздравије и можеш да их једеш колико год можеш. Ако су јабуке много киселе могу да оштете желудац. Једини проблем су наравно - хемикалије.
Чајеве не треба да пијеш из филтер кесице јер су лошег квалитета.
Нема краја причи.
-
- Novi član
Hvala puno, pridrzavacu se ovoga, sto se tice sna vec 4-5 meseci ja ne idem na zurke i tako to, kuci sam do 12 uglavnom, zaspim pre 1 i spavam sigurno do 9-10, vikendom i duze... E sad problem je sto se budim par puta u toku noci ne znam da li mi to remeti san.. I jos jedno pitanje da li treba/smem da pijem sodu bikarbonu 1 dnevno, kao i limunadu bez secera? Jos jednom hvala 

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Знам да је то напор за младе особе али било би добро када би био у кревету пре 23ч. Када идеш на журку не можеш, знам, али осталим данима би било добро.
Зашто се будиш у току спавања? Идеш у ВЦ?
Узимање соде бикарбоне није наивна ствар. Разни ликови свашта пишу по интернету и онда народ навали на соду бикарбону нарочито на ону "без алуминијума". А онда су им марсовци криви када упропасте варење или цревну бактеријску флору. Мислим да нема потребе да је пијеш.
Лимунада од цеђеног лимуна је одлична ствар али нија добро да је пијеш незаслађену. Стави меда.
Треба да водиш рачуна о себи али због велике количине информација и великог избора намирница и препарата, треба да проучаваш дејство и реакцију свог организма. Сећам се једног човека који је својој ћеркици свако јутро давао кашику меда да поједе. После неког времена опасно је упропастила желудац.
Не може све како мали Микица замишља. Ето на примеру меда. Мед је веома незгодан ако се гута. Он мора да се раствори у води или да се постепено раствара у устима и тако растворен пљувачком полако клизи у желудац. Не сме да се гута.
Зашто се будиш у току спавања? Идеш у ВЦ?
Узимање соде бикарбоне није наивна ствар. Разни ликови свашта пишу по интернету и онда народ навали на соду бикарбону нарочито на ону "без алуминијума". А онда су им марсовци криви када упропасте варење или цревну бактеријску флору. Мислим да нема потребе да је пијеш.
Лимунада од цеђеног лимуна је одлична ствар али нија добро да је пијеш незаслађену. Стави меда.
Треба да водиш рачуна о себи али због велике количине информација и великог избора намирница и препарата, треба да проучаваш дејство и реакцију свог организма. Сећам се једног човека који је својој ћеркици свако јутро давао кашику меда да поједе. После неког времена опасно је упропастила желудац.
Не може све како мали Микица замишља. Ето на примеру меда. Мед је веома незгодан ако се гута. Он мора да се раствори у води или да се постепено раствара у устима и тако растворен пљувачком полако клизи у желудац. Не сме да се гута.