Organizam ne podnosi umor

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Arsenalfan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 11, 2016 10:06 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: Organizam ne podnosi umor

Post od Arsenalfan »

Hvala puno, pridrzavacu se ovoga, sto se tice sna vec 4-5 meseci ja ne idem na zurke i tako to, kuci sam do 12 uglavnom, zaspim pre 1 i spavam sigurno do 9-10, vikendom i duze... E sad problem je sto se budim par puta u toku noci ne znam da li mi to remeti san.. I jos jedno pitanje da li treba/smem da pijem sodu bikarbonu 1 dnevno, kao i limunadu bez secera? Jos jednom hvala :)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Organizam ne podnosi umor

Post od aaaca »

Знам да је то напор за младе особе али било би добро када би био у кревету пре 23ч. Када идеш на журку не можеш, знам, али осталим данима би било добро.

Зашто се будиш у току спавања? Идеш у ВЦ?

Узимање соде бикарбоне није наивна ствар. Разни ликови свашта пишу по интернету и онда народ навали на соду бикарбону нарочито на ону "без алуминијума". А онда су им марсовци криви када упропасте варење или цревну бактеријску флору. Мислим да нема потребе да је пијеш.

Лимунада од цеђеног лимуна је одлична ствар али нија добро да је пијеш незаслађену. Стави меда.

Треба да водиш рачуна о себи али због велике количине информација и великог избора намирница и препарата, треба да проучаваш дејство и реакцију свог организма. Сећам се једног човека који је својој ћеркици свако јутро давао кашику меда да поједе. После неког времена опасно је упропастила желудац.

Не може све како мали Микица замишља. Ето на примеру меда. Мед је веома незгодан ако се гута. Он мора да се раствори у води или да се постепено раствара у устима и тако растворен пљувачком полако клизи у желудац. Не сме да се гута.
Odgovori