Opsjednutost sa vlastitom prosloscu

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Brisel
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 15, 2013 1:18 am

Re: Opsjednutost sa vlastitom prosloscu

Post od Brisel »

tamaraft napisao:Ovo pre svega nisu ozbiljni problemi i nisu traume sa kojima treba da se muci iciji mozak!

Dakle, potrebno je da svoje slobodno vreme i mozdane vijuge uposlite ucenjem, poslom, knjigama, filmovima a ne mislima od kojih nemate svrhe!

Mlada ste osoba i ukoliko se misli koje vas muce nastave ponavljati i opterecivati vas do te mere da ne mozete obavljati sve dnevne obaveze i pocnete da remetite ritam spavanja, ritam obroka, ond aje potrebno da se javite psihologu koji je strucno lice i o svemu popricate VEOMA OTVORENO a ne ovako preko interneta.
Mozda nisi zeljela ali si mi pomogla. : ) P.S : pomogla bez psihologa : )
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Drago mi je ako je tako!

Zivot je jedan, pa je bolje ad ga provedes u lepim mislima :) A samo ti mozes da izaberes misli kojima ces se zanimati!

Ili kako kaze jedna kineska poslovica: Nikoga nije briga da li si tuzan i nesrecan (niko nema vremena da se bavi tudjim problemima) pa onda bolje odaberi da budesh srecan i raspolozen!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Brisel
Novi član
Novi član

Post od Brisel »

tamaraft napisao:Drago mi je ako je tako!

Zivot je jedan, pa je bolje ad ga provedes u lepim mislima :) A samo ti mozes da izaberes misli kojima ces se zanimati!

Ili kako kaze jedna kineska poslovica: Nikoga nije briga da li si tuzan i nesrecan (niko nema vremena da se bavi tudjim problemima) pa onda bolje odaberi da budesh srecan i raspolozen!

Pa jesi pomogla, a to sto kazes da covjek moze birati kako se osjeca mislim da nije ni blizu tacno.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Jeste tacno :) samo treba da sazrish jos malo i da nauchish da chuvash sebe i svoju autonomiju od svih oko tebe :)
Ako ti odaberes da si razpolozen to je pola posla! Jos onda da nadjehs posao koji ce te chiniti srecnim! I onda ces samo takve ljude i privlachiti :)
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Brisel
Novi član
Novi član

Post od Brisel »

tamaraft napisao:Jeste tacno :) samo treba da sazrish jos malo i da nauchish da chuvash sebe i svoju autonomiju od svih oko tebe :)
Ako ti odaberes da si razpolozen to je pola posla! Jos onda da nadjehs posao koji ce te chiniti srecnim! I onda ces samo takve ljude i privlachiti :)
Ma imam posao, zelim biti veseo ali uvijek mislim da ono sto radim da nema smisla jer nisam nesto u proslosti bas najspretnije uradio.Opet kazem da me to prolazi ali eto nije skroz.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Ако говориш о смислу, ништа нема смисла без Бога.
Odgovori