Mozda nisi zeljela ali si mi pomogla. : ) P.S : pomogla bez psihologa : )tamaraft napisao:Ovo pre svega nisu ozbiljni problemi i nisu traume sa kojima treba da se muci iciji mozak!
Dakle, potrebno je da svoje slobodno vreme i mozdane vijuge uposlite ucenjem, poslom, knjigama, filmovima a ne mislima od kojih nemate svrhe!
Mlada ste osoba i ukoliko se misli koje vas muce nastave ponavljati i opterecivati vas do te mere da ne mozete obavljati sve dnevne obaveze i pocnete da remetite ritam spavanja, ritam obroka, ond aje potrebno da se javite psihologu koji je strucno lice i o svemu popricate VEOMA OTVORENO a ne ovako preko interneta.
Opsjednutost sa vlastitom prosloscu
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Opsjednutost sa vlastitom prosloscu
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Drago mi je ako je tako!
Zivot je jedan, pa je bolje ad ga provedes u lepim mislima
A samo ti mozes da izaberes misli kojima ces se zanimati!
Ili kako kaze jedna kineska poslovica: Nikoga nije briga da li si tuzan i nesrecan (niko nema vremena da se bavi tudjim problemima) pa onda bolje odaberi da budesh srecan i raspolozen!
Zivot je jedan, pa je bolje ad ga provedes u lepim mislima

Ili kako kaze jedna kineska poslovica: Nikoga nije briga da li si tuzan i nesrecan (niko nema vremena da se bavi tudjim problemima) pa onda bolje odaberi da budesh srecan i raspolozen!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
tamaraft napisao:Drago mi je ako je tako!
Zivot je jedan, pa je bolje ad ga provedes u lepim mislimaA samo ti mozes da izaberes misli kojima ces se zanimati!
Pa jesi pomogla, a to sto kazes da covjek moze birati kako se osjeca mislim da nije ni blizu tacno.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Jeste tacno
samo treba da sazrish jos malo i da nauchish da chuvash sebe i svoju autonomiju od svih oko tebe
Ako ti odaberes da si razpolozen to je pola posla! Jos onda da nadjehs posao koji ce te chiniti srecnim! I onda ces samo takve ljude i privlachiti

Ako ti odaberes da si razpolozen to je pola posla! Jos onda da nadjehs posao koji ce te chiniti srecnim! I onda ces samo takve ljude i privlachiti

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Ma imam posao, zelim biti veseo ali uvijek mislim da ono sto radim da nema smisla jer nisam nesto u proslosti bas najspretnije uradio.Opet kazem da me to prolazi ali eto nije skroz.tamaraft napisao:Jeste tacnosamo treba da sazrish jos malo i da nauchish da chuvash sebe i svoju autonomiju od svih oko tebe
![]()
Ако говориш о смислу, ништа нема смисла без Бога.