opet o hepatitisu C
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Radujem se zbog tebe rosa ja jos uvek ne mogu da primim terapiju jer mi je fibroza 0,i to me strasno nervira.za virus znam jos od novembra 2005 i nikako da pocnem sa terapijom.Svakako ne pijem gazirene sokove ali i biram hranu pijem vitamine reliv forte i bevipleks eto kolko tolko da stitim oganizam od druge bolestine.Ovo cekanje me ubija ali zivim za dan da pocnem sa terapijom,i onda ce mi pasto kamen sa srca.Pozdrav
Osti slucaj i kod mene.vranjanka napisao:Radujem se zbog tebe rosa ja jos uvek ne mogu da primim terapiju jer mi je fibroza 0,i to me strasno nervira.za virus znam jos od novembra 2005 i nikako da pocnem sa terapijom.Svakako ne pijem gazirene sokove ali i biram hranu pijem vitamine reliv forte i bevipleks eto kolko tolko da stitim oganizam od druge bolestine.Ovo cekanje me ubija ali zivim za dan da pocnem sa terapijom,i onda ce mi pasto kamen sa srca.Pozdrav
Kao da sam ja ovo napisala

Pozdrav svima
za Vranjanku i Djuu
hvala na javljanju, ja vam od sveg srca zelim da sto pre pocnete sa terapijom, prepostavljam da ste kod nas, a cula sam koliko je tamo komplikovano dobiti terapiju. Srecom, ovde u IT su svi pokriveni, cak i mi stranci, bar to od ove drzave. Naravno, jeko je bitno da jetru u medjuvremenu olaksate od sve przene i masne hrane, treba je totalno ELIMINISATI, i sto je moguce vise zdrave hrane, voce,povrca sezonskog, znam da je i kod nas sve skupo, al pomazu i cajevi, pisala sam par stranica ranije kad sam pocela sa terapijom.........pronadjite......
secam se da mi se povracalo (terapija mi je i inace ugasila apetit) od brokola,salate,pecuraka,ananasa,tunjevine itd.jer nista od toga ranije nisam podnosila pa sam se silila, sad obozavam.Znate, u pravu je cuvena Lujza Hej kad kaze da svaki problem (namerno necu da kazem bolest) nije tek tako i da je u stanju ako se covek pravilno postavi promeni ga u mnogo boljeg coveka........ja licno apsolutno se slazem sa tim, osetila sam na svojoj kozi i u svojoj dusi.
Veliki pozdrav i sve najbolje, drzim vam palceve da bude sto pre.
A ja, moja kontrola je za manje od mesec dana, narucila sam LIV 52 i jos neke travke od kuce, valjda ce stici postom da malo procistim jetru pred jos jedan ispit..........ovo je treci, pa sta mi Bog da............
hvala na javljanju, ja vam od sveg srca zelim da sto pre pocnete sa terapijom, prepostavljam da ste kod nas, a cula sam koliko je tamo komplikovano dobiti terapiju. Srecom, ovde u IT su svi pokriveni, cak i mi stranci, bar to od ove drzave. Naravno, jeko je bitno da jetru u medjuvremenu olaksate od sve przene i masne hrane, treba je totalno ELIMINISATI, i sto je moguce vise zdrave hrane, voce,povrca sezonskog, znam da je i kod nas sve skupo, al pomazu i cajevi, pisala sam par stranica ranije kad sam pocela sa terapijom.........pronadjite......
secam se da mi se povracalo (terapija mi je i inace ugasila apetit) od brokola,salate,pecuraka,ananasa,tunjevine itd.jer nista od toga ranije nisam podnosila pa sam se silila, sad obozavam.Znate, u pravu je cuvena Lujza Hej kad kaze da svaki problem (namerno necu da kazem bolest) nije tek tako i da je u stanju ako se covek pravilno postavi promeni ga u mnogo boljeg coveka........ja licno apsolutno se slazem sa tim, osetila sam na svojoj kozi i u svojoj dusi.
Veliki pozdrav i sve najbolje, drzim vam palceve da bude sto pre.
A ja, moja kontrola je za manje od mesec dana, narucila sam LIV 52 i jos neke travke od kuce, valjda ce stici postom da malo procistim jetru pred jos jedan ispit..........ovo je treci, pa sta mi Bog da............
he, he ..... a ja 13.novembra..... rezultati su ovde za oko 10-15 dana.
jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj..........................
jedem sve manje i manje malo od straha, ( i inace mi se zatvara apetit kod bilo koje frke ili frkice, srecom nisam od onih sto jedu na nervnoj bazi,naprotiv), jer mi je negde u svesti ostalo da sam procitala da je za jetru najbolje ciscenje jetre gladovanje, naravno uz konsultaciju lekara. A mozda nemam apetit jer se kljukam onim livom 52 i onim mojim biljkama sa pocetka moje price. Ako nekog interesuje informacije radi, eto stizu paketi sa time, u mom slucaju u IT, u Beogradu su otvorili i kontrolisali, a putovalo je oko 20-tak dana. Sutra mi dolazi mama pa necu imati toliko vremena da mislim..... i tako, uglavnom ima pozitivnih desavanja.........hvala Bogu ne mogu da se pozalim.........ali eto, samo TO da dodje i prodje, nadam se NEGATIVNO.
Kako je ON, a kako ti?
Veeelikiiiiiiiii pozdrav
Dolazim za nas Bozic kuci pa cemo se nadam se videti
jedem sve manje i manje malo od straha, ( i inace mi se zatvara apetit kod bilo koje frke ili frkice, srecom nisam od onih sto jedu na nervnoj bazi,naprotiv), jer mi je negde u svesti ostalo da sam procitala da je za jetru najbolje ciscenje jetre gladovanje, naravno uz konsultaciju lekara. A mozda nemam apetit jer se kljukam onim livom 52 i onim mojim biljkama sa pocetka moje price. Ako nekog interesuje informacije radi, eto stizu paketi sa time, u mom slucaju u IT, u Beogradu su otvorili i kontrolisali, a putovalo je oko 20-tak dana. Sutra mi dolazi mama pa necu imati toliko vremena da mislim..... i tako, uglavnom ima pozitivnih desavanja.........hvala Bogu ne mogu da se pozalim.........ali eto, samo TO da dodje i prodje, nadam se NEGATIVNO.
Kako je ON, a kako ti?
Veeelikiiiiiiiii pozdrav
he, he ..... a ja 13.novembra..... rezultati su ovde za oko 10-15 dana.
Kako je ON, a kako ti?
Veeelikiiiiiiiii pozdrav
Kako je ON, a kako ti?
Veeelikiiiiiiiii pozdrav
Dragi moji,samo da vam kazem da sam jutros vadila krv (ovo je 3.kontrola posle one prve odmah nakon lecenja i sledece 2 sve su bile ok)i sad cekam rezultat (nadam se negativan) bice za 10-15 dana. Molim se Bogu, i ono sto kazu mislim pozitivno, al moram da priznam da umirem od straha. I danas mi je bilo grozno,samo da prespavam i zaboravim, sutra je novi dan.Da pozdravim sve a posebno Majju, kako je MM pred sutrasnji "ispit", drzim mu fige, ne znam koliko kod nas cekate na rezultat.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Hej, držim fige junačino!!!
Da, da, MM se sprema za sutra........
Ne znam da li si videla na onoj temi dole, ali ako nisi, evo da ti napišem i ovde....... Vadio je krv pre neki dan (one osnovne analiza) i evo rezultata!!
Granulociti..........60.2...........(43.0-65.0)
Limfociti.............26.8...........(20.5-46.5)
Monociti.............4.6.............(1.5-11.7)
Eozinofili.............3.9.............(0.5-8.0)
Bazofili...............0.9..............(0.0-2.0)
LUC...................3.6..............(0-4)
KKS
Leukociti............5.4...........(4.0-10.0)
Eritrociti.............4.72.........(4.20-5.70)
Hemoglobin.........159...........(140-180)
Hematokrit..........0.448........(0.420-0.540)
MCV..................94.8..........(80-100)
MCH..................33.7..........(27-31)
MCHC................356...........(280-370)
Trombociti..........229...........(140-450)
Gvožđe..............22.9...........(12.5-32.2)
Glukoza..............5.47...........(3.33-6.10)
Holesterol...........4.22............(0.0-5.0) poželjno
Trigliceridi...........0.74............(<1.70) poželjno
ALT...................20...............(8.0-41.0)
AST..................16................(4.0-36.0)
Nadam se da će vam oboma biti sve ok!!!!
Javljaj se obavezno!
Kiss

Da, da, MM se sprema za sutra........

Ne znam da li si videla na onoj temi dole, ali ako nisi, evo da ti napišem i ovde....... Vadio je krv pre neki dan (one osnovne analiza) i evo rezultata!!

Granulociti..........60.2...........(43.0-65.0)
Limfociti.............26.8...........(20.5-46.5)
Monociti.............4.6.............(1.5-11.7)
Eozinofili.............3.9.............(0.5-8.0)
Bazofili...............0.9..............(0.0-2.0)
LUC...................3.6..............(0-4)
KKS
Leukociti............5.4...........(4.0-10.0)
Eritrociti.............4.72.........(4.20-5.70)
Hemoglobin.........159...........(140-180)
Hematokrit..........0.448........(0.420-0.540)
MCV..................94.8..........(80-100)
MCH..................33.7..........(27-31)
MCHC................356...........(280-370)
Trombociti..........229...........(140-450)
Gvožđe..............22.9...........(12.5-32.2)
Glukoza..............5.47...........(3.33-6.10)
Holesterol...........4.22............(0.0-5.0) poželjno
Trigliceridi...........0.74............(<1.70) poželjno
ALT...................20...............(8.0-41.0)
AST..................16................(4.0-36.0)
Nadam se da će vam oboma biti sve ok!!!!

Javljaj se obavezno!
Kiss

STIGAO REZULTAT,
HVALA DRAGOM BOGU N E G A T I V A N
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
Zelim da podelim s vama moju ogromnu srecu, da se zahvalim svima, i pruzim podrsku i najbolje zelje za konacno ozdravljenje.
Meni je ovo 3.kontrola ako ne racunam onu prvu posle terapije. Kaze DR da je sad sledeca za godinu dana i ako tad "prodjem" prosla opasnost.
Majjo, kad ce MM rezultat?drzim palceve
HVALA DRAGOM BOGU N E G A T I V A N
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
Zelim da podelim s vama moju ogromnu srecu, da se zahvalim svima, i pruzim podrsku i najbolje zelje za konacno ozdravljenje.
Meni je ovo 3.kontrola ako ne racunam onu prvu posle terapije. Kaze DR da je sad sledeca za godinu dana i ako tad "prodjem" prosla opasnost.
Majjo, kad ce MM rezultat?drzim palceve