Nemas potrebe da se opustas na silu, samo razmisli o nekim cinjenicama.
Gledaj to ovako. Imala si problem zbog koga si se uplasila i zapitala kako i zasto. To ti se motalo po glavi i to je normalno. Cista anksioznost, ona zdrava, kad reagujemo na ono sto nam se desava ili sto nam se moze desiti a sto ne mozemo kontrolisati.
Otisla si kod doktora, specijaliste koji se bavi ljudskim telom, poremecajima, bolestima ... i sve je ispalo u redu. Ukoliko verujes doktoru (a trbala bi, to je uslov, veruj mi da dnevno dolazi mnogo ljudi kao sto si ti), tebi nije nista. Organizam je jedna opasna masina koja funcionise i bez nase volje. Znaci, trebas rascistiti sledece stvari sa sobom:
1. Tvoje srce je zdravo, funkcionise kako treba onako kako njemu odgovara i kako je funkcionisalo, pre nego sto si uocila problem.
2. Tvoje srce je zdravo, funkcionise kako treba onako kako njemu odgovara i funkcionisace kako treba u buducnosti.
3. Neces umreti, nece srce stati, nesces se onesvstiti.
Zbog svega ovoga prestani meriti pritisak i opterecivati sebe psihicki oko problema za koji je doktor rekao da ne postoji. Znaci bez opustanja sebe na silu, vec ubedjuj sebe u cinjenice. Psihi je potrebno neko vreme da se vrati u normalu i vremenom ce se to desiti. Meni je licno trebalo oko mesec i po dana, uz antidepresive da prestanem da razmisljam o vrtoglavici koju sam imao. Ukoliko ne mozes sama, poseti psihijatra.
Obicna anksioznost ili razlog za brigu?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin