Treba mi neki lek za smirenje...(ne zelim lek za spavanje)
Sta mogu da kupim u apoteci bez RECEPTA(kada i koliko put dnevn mogu da ga koristim)
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
zar savremena medicina ne radi upravo to - maskira probleme? imate temperaturu, evo vam lekic za temperaturu, vi ste izleceni. imate crvenilo na kozi- evo vam krema, proslo je-izleceni ste. sta, ova ne radi, probajte ovu drugu kremu/mast/tecnost. imate rak (kancer) - nema problema, sad cemo da ozracimo te celije i da ih odstranimo i vi ste izleceni. ha ha ha ha...peniko napisao: Prvo treba uci u uzrok problema i tako ga resavati, a ne simptomatski, jer, u suprotnom, svaka terapija bez prave osnove ce maskirati problem koji ce da tinja dok ne preraste u nesto vece.
ovo pitanje postavite sebi NA NAREDNIM IZBORIMAjel to to zdravstvo koje nam pomaze ....
Bas potresno...bobans1983 napisao:Da sam...................................................
......................................
propovedam majku prirodu i licnu odgovornost za svoje zdravlje.Gala06 napisao:Cikatomo, koga ti propovedas?
Ne znam ko je doticna osoba, niti kako/zasto priznaje neophodnost lekara. I ja priznajem neophodnost lekara, ali samo u sledecim slucajevima:Gala06 napisao: Lici mi na Dzozefa Marfija , ali cak i on priznaje neophodnost lekara!
a kako si ti naivnaGala06 napisao:Boze kako ti loopas!
Andjelija, neka izmedju uzimanja jednog pa drugog leka prodje bar 2 sata (na primer ako uzimas propranolol u 20h, onda u 22 ili 23h uzmi biljni preparat.andjelija81 napisao:danka, persen i propranolol? da li se slazu?sta se moze desiti . .