Nesto za smirenje?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm

Re: Nesto za smirenje?

Post od andjelija81 »

danka, persen i propranolol? da li se slazu? :D sta se moze desiti . .
Gala06
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 11:59 pm

Post od Gala06 »

Cikatomo, koga ti propovedas? Lici mi na Dzozefa Marfija , ali cak i on priznaje neophodnost lekara! Boze kako ti loopas!

Za postavljaca topika, ako ti treba sedativ onda se konsultuj za psihijatrom!
Korisnikov avatar
cikatoma
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 12:04 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od cikatoma »

Gala06 napisao:Cikatomo, koga ti propovedas?
propovedam majku prirodu i licnu odgovornost za svoje zdravlje.
Gala06 napisao: Lici mi na Dzozefa Marfija , ali cak i on priznaje neophodnost lekara!
Ne znam ko je doticna osoba, niti kako/zasto priznaje neophodnost lekara. I ja priznajem neophodnost lekara, ali samo u sledecim slucajevima:
- desila ti se nesreca, u zivotnoj si opasnosti (saobracajna nesreca, pao si, ranjen itd);
- rodjen si sa nekom manom, ili si imao nesrecu pa ti treba plasticna operacija da ti poboljsa kvalitet zivota (mada i za ove slucajeve kada bolje razmislis doktori nisu neophodni posto ti zivot nije u opasnosti)
Gala06 napisao:Boze kako ti loopas!
a kako si ti naivna
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

andjelija81 napisao:danka, persen i propranolol? da li se slazu? :D sta se moze desiti . .
Andjelija, neka izmedju uzimanja jednog pa drugog leka prodje bar 2 sata (na primer ako uzimas propranolol u 20h, onda u 22 ili 23h uzmi biljni preparat.
Uostalom, tako radi i vecina homeopata (moze se uzimati i standarni lek, kao i homeopatski lek ali ne u isto vreme, vec par sati razlike).

pozdrav
unka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 22, 2008 4:47 pm

Post od unka »

bobans1983 to je stvarno strašno što vam se desilo.
Sedativi ne mogu biti štetni ako se uzimaju umereno i po preporuci lekara. Kada je veliki stres u pitanju bolje je uzimati sedative i stabilizovati se, a kasnije potražiti i stručnu pomoć od psihoterapeuta ili neuropsihijatra. Ja nisam uzimala sedative posle iznenadne smrti majke i bilo mi je jako loše, depresija bezvoljnost noćne more.... Kad sam počela da uzimam sedative, kasnije počela da radim bilo mi je bolje.
Slika
Odgovori