Nesto za smirenje?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- andjelija81
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm
Re: Nesto za smirenje?
danka, persen i propranolol? da li se slazu?
sta se moze desiti . .

Cikatomo, koga ti propovedas? Lici mi na Dzozefa Marfija , ali cak i on priznaje neophodnost lekara! Boze kako ti loopas!
Za postavljaca topika, ako ti treba sedativ onda se konsultuj za psihijatrom!
Za postavljaca topika, ako ti treba sedativ onda se konsultuj za psihijatrom!
- cikatoma
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 12:04 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
propovedam majku prirodu i licnu odgovornost za svoje zdravlje.Gala06 napisao:Cikatomo, koga ti propovedas?
Ne znam ko je doticna osoba, niti kako/zasto priznaje neophodnost lekara. I ja priznajem neophodnost lekara, ali samo u sledecim slucajevima:Gala06 napisao: Lici mi na Dzozefa Marfija , ali cak i on priznaje neophodnost lekara!
- desila ti se nesreca, u zivotnoj si opasnosti (saobracajna nesreca, pao si, ranjen itd);
- rodjen si sa nekom manom, ili si imao nesrecu pa ti treba plasticna operacija da ti poboljsa kvalitet zivota (mada i za ove slucajeve kada bolje razmislis doktori nisu neophodni posto ti zivot nije u opasnosti)
a kako si ti naivnaGala06 napisao:Boze kako ti loopas!
Andjelija, neka izmedju uzimanja jednog pa drugog leka prodje bar 2 sata (na primer ako uzimas propranolol u 20h, onda u 22 ili 23h uzmi biljni preparat.andjelija81 napisao:danka, persen i propranolol? da li se slazu?sta se moze desiti . .
Uostalom, tako radi i vecina homeopata (moze se uzimati i standarni lek, kao i homeopatski lek ali ne u isto vreme, vec par sati razlike).
pozdrav
bobans1983 to je stvarno strašno što vam se desilo.
Sedativi ne mogu biti štetni ako se uzimaju umereno i po preporuci lekara. Kada je veliki stres u pitanju bolje je uzimati sedative i stabilizovati se, a kasnije potražiti i stručnu pomoć od psihoterapeuta ili neuropsihijatra. Ja nisam uzimala sedative posle iznenadne smrti majke i bilo mi je jako loše, depresija bezvoljnost noćne more.... Kad sam počela da uzimam sedative, kasnije počela da radim bilo mi je bolje.
Sedativi ne mogu biti štetni ako se uzimaju umereno i po preporuci lekara. Kada je veliki stres u pitanju bolje je uzimati sedative i stabilizovati se, a kasnije potražiti i stručnu pomoć od psihoterapeuta ili neuropsihijatra. Ja nisam uzimala sedative posle iznenadne smrti majke i bilo mi je jako loše, depresija bezvoljnost noćne more.... Kad sam počela da uzimam sedative, kasnije počela da radim bilo mi je bolje.