Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
ontario napisao:Ivana kako bi bilo duso da zatrazis testove za autoimune bolesti?
Nije lose proveriti
Da li se bolje osecas?
Pokusaj da pijes multiviramine tablete svaki dan mozda samo jednu.
Mozda ti je oslabio organizam.
Na cega si alergicna?
Da li si radila alergotestove?
Mozda te grlo boli jer je neka virusna infekcija u pitanju,jer da je bakterijska infekcija ona se leci antibioticima.Ja sam ovde dugo pa ne znam da li su Aeriusa,beviplex antibiotici li nesto drugo..... Obavezno zatrazi vadenje krvne slike,bez obzira sta tvoj lekar kaze.....
Neka ti provere sedimentaciju....
Srecno!
skoro sam radila to na institutu za reumatologiju,ja nznm sta je sa rezultatima,doktorka nije pominjala,verovatno je ok
krvna slika je radjena i znato je slabija(u granicama normale je)od prethodne(iz januarar)
pa znam na osnovu ospica i proleca,npr prodjem ispod jorgovana i odmah kijam
a uput za alergo test nmgu da dobijem
milanche_srb napisao:Sto se tice suvih usana secer ne spada u primarne faktore nastanka, a kad uzmem u obzir i godine, iskljucio bih ga.
Suvoca i ljuspanje usana naziva se cheilitis exfoliativa, a glavni uzrok nastanka je vetrovito vreme, zatim lose navike grickanja usana, pusenje, ali i vitaminski deficit A i B vitamina. Kod mladih zena kao sto ste vi desava se i usled hormonske disregulacije.
Za pocetaj usne mozete mazati nekom neutralnom masti kao sto je Borogal, a za posle cemo videti.
da li smem da pocnem da pijem i vitamin A,posto pijem samo B
i da li ovu kremu mogu da dobijem bez lekarskog recepta?