Nemogućnost mokrenja na psihološkoj osnovi, pomoć?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- aaaca
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Nemogućnost mokrenja na psihološkoj osnovi, pomoć?
Voderinho, вероватно не пијеш довољно воде.
-
Matic91
- Novi član

- Pridružio se: Pet Nov 20, 2015 12:09 am
Pisoare baš rijetko koristim, jer u njih se mogu pomokrit tek kad sam sam i nema nikoga u blizini :/o
Moj problem je baš jako nezgodan!! Kad sam kod kuće onda je sve ok, ali kad je netko u blizini mene ili kad je buka, ili svira glazba ili znam da je još netko u tom wc-u onda nema šanse, tražim neko mjesto gdje je mir i nema nikoga (još gore je kad znam da me netko čeka i zna da sam otišao na wc) ...
Stojim u wc-u, izbacim blavora i cekam,al nece da ide, mjehur pun i ne moze izdrzati,kao da je zakočen, ne mogu vam taj osjećaj opisati!
Evo današnji primjer: moj prijatelj i ja išli smo u shopping centar, on je mokrio u pisoar i tu je još do njega bio jedan mladić, a ja sam se zakljucao u wc i nisam se mogao opustiti i pomokriti
i naravno, trpio sam sve dok nisam došao kući.
Ni dan danas ne znam stručan naziv za tu vrstu ,,bolesti,, . s kojom se suočavam od svoje 6. godine. Fizički sam jako zdrav te nikad nisam imao zdravstvenih problema.
Znam da vam zvuči baš jako čudno i da na ovom svijetu postoji skroz malo ljudi sa ovim najčudnijim problemom

Moj problem je baš jako nezgodan!! Kad sam kod kuće onda je sve ok, ali kad je netko u blizini mene ili kad je buka, ili svira glazba ili znam da je još netko u tom wc-u onda nema šanse, tražim neko mjesto gdje je mir i nema nikoga (još gore je kad znam da me netko čeka i zna da sam otišao na wc) ...
Stojim u wc-u, izbacim blavora i cekam,al nece da ide, mjehur pun i ne moze izdrzati,kao da je zakočen, ne mogu vam taj osjećaj opisati!
Evo današnji primjer: moj prijatelj i ja išli smo u shopping centar, on je mokrio u pisoar i tu je još do njega bio jedan mladić, a ja sam se zakljucao u wc i nisam se mogao opustiti i pomokriti
Ni dan danas ne znam stručan naziv za tu vrstu ,,bolesti,, . s kojom se suočavam od svoje 6. godine. Fizički sam jako zdrav te nikad nisam imao zdravstvenih problema.
Znam da vam zvuči baš jako čudno i da na ovom svijetu postoji skroz malo ljudi sa ovim najčudnijim problemom
- aaaca
- Stalni član

- Kontakt:
Није ми чудно, јер сам имао исти проблем.
Само постепено. Важно је да се закључаш када уђеш у кабину ВЦ-а.
Покушај да мислиш на поток који жубори.
Само постепено. Важно је да се закључаш када уђеш у кабину ВЦ-а.
Покушај да мислиш на поток који жубори.
-
Matic91
- Novi član

- Pridružio se: Pet Nov 20, 2015 12:09 am
hahah
Kažete da ste imali? Dakle rješili ste taj problem? Na koji način?
Kažete da ste imali? Dakle rješili ste taj problem? Na koji način?
- aaaca
- Stalni član

- Kontakt:
Тако како сам описао.