on nece da koristi zastitu !!! sta da radim?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- kety254
- Novi član
- Pridružio se: Uto Avg 11, 2009 6:54 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
on nece da koristi zastitu !!! sta da radim?
sta da radim ? moj decko nece da koristi zastitu? koliko je to opasno?
- jelenaa1985
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 2:36 pm
- jelenaa1985
- Aktivan član
sto se tice polnih bolesti, nema on tu sta da kontrolise..ako ima nesto, moze i tebi preneti, takodje mozes i ti njemu...a sto se tice trudnoce, moras mu objasniti da cak i pre ejakulacije izlazi mali broj spermatozoida koji mogu da oplode jajnu celiju... uostalom kako moze da on nece? ako on nece sa, neces ni ti BEZ, a za vodjenje ljubavi, sex(or wtf?!) je potrebno dvoje
;)

- jelenaa1985
- Aktivan član
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 01, 2006 2:04 am
Uh kao da sam ja pisala i to duplo iskustvo, odnosno u dve veze. Nisam popustila, nije mi padalo napamet da se kockam niti sa nezeljenom trunocom niti sa nekom bolescu, na kraju su oni popustli. Prvi put u zivotu kada nisam koristila zastitu ostala sam u drugom stanju ( planirano) i evo jos za koji mesec ocekujemo bebca.
MM mi je pre nekog vremena priznao da je lupetao gluposti kada mi je objasnjavao zasto da ne koristimo kondom. Popustice on ako ti budes dovoljno tvrdoglava, a tebi ce glava biti mirna
MM mi je pre nekog vremena priznao da je lupetao gluposti kada mi je objasnjavao zasto da ne koristimo kondom. Popustice on ako ti budes dovoljno tvrdoglava, a tebi ce glava biti mirna
Ili da ode na ozbiljan psihijatrijski pregled cim tvrdi da on moze da s eMarkoni88 napisao:Ili jednostavno da se on testira na polne bolesti i da se koriste anti bebi pilule i stvar je reshena...
kontrolise i zato nece da koristi zastitu!
Mislim i moj suprug je tvrdio da moze da se kontrolise pa smo (neplanirano) ubrzo saznali da cekam jos jednu bebu!

Toliko o kontrolisanju!A o polnim bolestima ne zelim ni da komentarisem!
- peniko
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
Pa kad covek nece... A ona ne moze da ga natera... Verovatno i sluze za takve situacije. Napisao sam to pod pretpostavkom da je iskljuceno da ce on koristiti kondom. Jel imas bolju ideju???donka napisao:Skuplji i manje efikasni od obicnih kondoma. Ali svaka roba ima svog kupcapeniko napisao:Postoje i kondomi za zene
Cogito ergo doleo....
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
- Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
- Kontakt:
Re:
Bravo sokole, k'i da sam ja srocio!peniko napisao:Postoje i kondomi za zene, a postoje i drugi muskarci...
http://www.youtube.com/watch?v=X4U7VgUQ ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=fYia6tAd_EY&NR=1
Kad je struju izmislio Tesla, ameriko sisala si vesla!
http://www.youtube.com/watch?v=fYia6tAd_EY&NR=1
Kad je struju izmislio Tesla, ameriko sisala si vesla!