on nece da koristi zastitu !!! sta da radim?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

peniko napisao:Postoje i kondomi za zene
Skuplji i manje efikasni od obicnih kondoma. Ali svaka roba ima svog kupca :roll:
Markoni88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 29, 2008 10:39 pm

Post od Markoni88 »

Ili jednostavno da se on testira na polne bolesti i da se koriste anti bebi pilule i stvar je reshena...
elena ena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 09, 2009 9:45 pm

Post od elena ena »

Markoni88 napisao:Ili jednostavno da se on testira na polne bolesti i da se koriste anti bebi pilule i stvar je reshena...
Ili da ode na ozbiljan psihijatrijski pregled cim tvrdi da on moze da s e
kontrolise i zato nece da koristi zastitu!
Mislim i moj suprug je tvrdio da moze da se kontrolise pa smo (neplanirano) ubrzo saznali da cekam jos jednu bebu! :lol:
Toliko o kontrolisanju!A o polnim bolestima ne zelim ni da komentarisem!
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od peniko »

donka napisao:
Skuplji i manje efikasni od obicnih kondoma. Ali svaka roba ima svog kupca :roll:
Pa kad covek nece... A ona ne moze da ga natera... Verovatno i sluze za takve situacije. Napisao sam to pod pretpostavkom da je iskljuceno da ce on koristiti kondom. Jel imas bolju ideju???
Cogito ergo doleo....
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Re:

Post od hunter »

peniko napisao:Postoje i kondomi za zene, a postoje i drugi muskarci...
Bravo sokole, k'i da sam ja srocio!
hunter
Stalni član
Stalni član
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Re:

Post od hunter »

kety254 napisao:ok . bas se svadjamo oko toga...o je imao devojku 5 godina i kaze da nikad nisu koristili zastitu i da se nikad nije omaklo..jbg, ja sam rekla da nema sexa ako nece da koristi zastitu i ostacu pri tome...bolje to nego da razmisljam o nepotrebnom...hvala na savetu !!
A ja bi ga posle takve izjave poslao da proveri svoje mogucnosti oplodjavanja... cisto da ga proveris :lol:
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Re:

Post od donka »

peniko napisao:
donka napisao:
Pa kad covek nece... A ona ne moze da ga natera... Verovatno i sluze za takve situacije. Napisao sam to pod pretpostavkom da je iskljuceno da ce on koristiti kondom. Jel imas bolju ideju???
Zapravo je odlicna ideja, sada mi je palo na pamet... neka se dogovore da zajedno kupuju zenske kondome, s tim da devojka placa samo onoliko koliko kosta muski kondom, a on dodaje ostale cetiri petine cene... pa kada mu dosadi da umesto jedan placa 4 kondoma po seksualnom odnosu, mozda se i predomisli :lol:
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Re: Re:

Post od hunter »

Placem od smeha :lol: :lol: :lol: Zbilja sam sve nade polagao u tebe!
Odgovori