Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Markoni88 napisao:Ili jednostavno da se on testira na polne bolesti i da se koriste anti bebi pilule i stvar je reshena...
Ili da ode na ozbiljan psihijatrijski pregled cim tvrdi da on moze da s e
kontrolise i zato nece da koristi zastitu!
Mislim i moj suprug je tvrdio da moze da se kontrolise pa smo (neplanirano) ubrzo saznali da cekam jos jednu bebu!
Toliko o kontrolisanju!A o polnim bolestima ne zelim ni da komentarisem!
Skuplji i manje efikasni od obicnih kondoma. Ali svaka roba ima svog kupca
Pa kad covek nece... A ona ne moze da ga natera... Verovatno i sluze za takve situacije. Napisao sam to pod pretpostavkom da je iskljuceno da ce on koristiti kondom. Jel imas bolju ideju???
kety254 napisao:ok . bas se svadjamo oko toga...o je imao devojku 5 godina i kaze da nikad nisu koristili zastitu i da se nikad nije omaklo..jbg, ja sam rekla da nema sexa ako nece da koristi zastitu i ostacu pri tome...bolje to nego da razmisljam o nepotrebnom...hvala na savetu !!
A ja bi ga posle takve izjave poslao da proveri svoje mogucnosti oplodjavanja... cisto da ga proveris
Skuplji i manje efikasni od obicnih kondoma. Ali svaka roba ima svog kupca
Pa kad covek nece... A ona ne moze da ga natera... Verovatno i sluze za takve situacije. Napisao sam to pod pretpostavkom da je iskljuceno da ce on koristiti kondom. Jel imas bolju ideju???
Zapravo je odlicna ideja, sada mi je palo na pamet... neka se dogovore da zajedno kupuju zenske kondome, s tim da devojka placa samo onoliko koliko kosta muski kondom, a on dodaje ostale cetiri petine cene... pa kada mu dosadi da umesto jedan placa 4 kondoma po seksualnom odnosu, mozda se i predomisli