Molio bih vašu pomoc sto prije....
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Molio bih vašu pomoc sto prije....
Pozdrav.
Evo imao bih jedno pitanje pa bih molio jedan strucan odgovor ako moze.
Naime prije nekih 6-7 mijeseci dobijo sam cudan osip na kozi izmedju testisa i nogu,prilozio sam sliku pa bih molio da mi neko da bilo kakav naputak sta bi to moglo bit...
Naime nisam imao nekih vecih zdravstvenih problema u tom razdoblju od 6-7 mijeseci,mijesto osipa je bilo osjetljivo na dodir (svrab) neko vrijeme a kasnije je svrab nestao i povuklo se crvenilo a ostala je koza koja je izgledala kao da je tu desila se neka opekotina vidi se na slici,to je trajalo neko kratko vrijeme a kasnije nekih vec 5 mijeseci stanje je kao na prilozenim slikama sem toga sto imam peckanje ili iritaciju koze i svrab koze iznad korijena penisa prema pupku.....stvarno bi vas zamolio da mi date prijedlog sto bi to moglo bit,jer se nisam usudio ic lijekaru zbog svojih predrasuda a i zbog toga sto nisam imao nekih zdravstveni poteskoca vec cijelih 8 godina....nadam se pomoci pozdravljam....
** slike uklonjene **
Evo imao bih jedno pitanje pa bih molio jedan strucan odgovor ako moze.
Naime prije nekih 6-7 mijeseci dobijo sam cudan osip na kozi izmedju testisa i nogu,prilozio sam sliku pa bih molio da mi neko da bilo kakav naputak sta bi to moglo bit...
Naime nisam imao nekih vecih zdravstvenih problema u tom razdoblju od 6-7 mijeseci,mijesto osipa je bilo osjetljivo na dodir (svrab) neko vrijeme a kasnije je svrab nestao i povuklo se crvenilo a ostala je koza koja je izgledala kao da je tu desila se neka opekotina vidi se na slici,to je trajalo neko kratko vrijeme a kasnije nekih vec 5 mijeseci stanje je kao na prilozenim slikama sem toga sto imam peckanje ili iritaciju koze i svrab koze iznad korijena penisa prema pupku.....stvarno bi vas zamolio da mi date prijedlog sto bi to moglo bit,jer se nisam usudio ic lijekaru zbog svojih predrasuda a i zbog toga sto nisam imao nekih zdravstveni poteskoca vec cijelih 8 godina....nadam se pomoci pozdravljam....
** slike uklonjene **
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Okt 23, 2008 1:43 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Imate predrasude ici lekaru,a slikali ste alatku preko cele strane
Deluje kao neka iritacija,mozda nosite sinteticki ves,moguce je da je i neka gljivica.
Ako vec izbegavate lekara, uzmite u apoteci neku mast,kremu...recimo u Srbiji postoji TRIDERM mast, ona je i antibakterijska i antigljivicna i smanjuje upale.

Deluje kao neka iritacija,mozda nosite sinteticki ves,moguce je da je i neka gljivica.
Ako vec izbegavate lekara, uzmite u apoteci neku mast,kremu...recimo u Srbiji postoji TRIDERM mast, ona je i antibakterijska i antigljivicna i smanjuje upale.
problem
bankabre ::
Ako ste ovo objavili na internetu otidite lekaru niste prvi ni poslednji da vam se tako nesto desilo. Od lekara nema sramote, niste ni prvi ni poslednji pacijent. Mozete i napamet da kupite mast, a sta ako izazovete kontraefekat i bude vam gore ????
Ako ste ovo objavili na internetu otidite lekaru niste prvi ni poslednji da vam se tako nesto desilo. Od lekara nema sramote, niste ni prvi ni poslednji pacijent. Mozete i napamet da kupite mast, a sta ako izazovete kontraefekat i bude vam gore ????

Kao prvo ovaj osip je na nogama -blizu prepona,uopste mi nije jasno zasto je uslikao i :alatku:videlo bi se sve jasno i sa vesom ili kupacim kostimom.Ovako mi ovaj post izgleda malo jadnoGala06 napisao:Sta vam je ljudi? Pa nije slikao celog sebe i stavio na net , niko ne moze da prepozna da je to on samo na osnovu slike alatke!
Moras ici kod lekara da ti da mast ili sta vec treba!

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
- Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
- Kontakt:

http://www.youtube.com/watch?v=X4U7VgUQ ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=fYia6tAd_EY&NR=1
Kad je struju izmislio Tesla, ameriko sisala si vesla!
http://www.youtube.com/watch?v=fYia6tAd_EY&NR=1
Kad je struju izmislio Tesla, ameriko sisala si vesla!
A, ok. Nisam ukapirala odmah!mamacita napisao:Kao prvo ovaj osip je na nogama -blizu prepona,uopste mi nije jasno zasto je uslikao i :alatku:videlo bi se sve jasno i sa vesom ili kupacim kostimom.Ovako mi ovaj post izgleda malo jadnoGala06 napisao:Sta vam je ljudi? Pa nije slikao celog sebe i stavio na net , niko ne moze da prepozna da je to on samo na osnovu slike alatke!
Moras ici kod lekara da ti da mast ili sta vec treba!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm