Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Budalo primitivna, sva sreca shto imash kratke ruke...garant bi u protivnom uslikao i svoje hemoroide!
Nisi nikog ovde impresionirao, jado, nego izazvao nashe sazaljenje
sanyalica napisao:Budalo primitivna, sva sreca shto imash kratke ruke...garant bi u protivnom uslikao i svoje hemoroide!
Nisi nikog ovde impresionirao, jado, nego izazvao nashe sazaljenje
Kazu da je duzina ruku reciprocna sa duzinom organa
No da pomognemo coveku...
Uzmi ti sokolicu, domace prepechenice (sto jaca, to bolja), stari srbski lek od srednjag veka do danas pa ga dobro umij istom, osetices blazeno peckanje, setiti se dana kad si dosao na forum, a to ce nestati ki' rukom ocisceno
help_me napisao:ama ljud sta parite oci na alat,mene sada stisnulo kada sam procitao ovjde sve sta se je moguce pokupit od boleti ...Dakle alat nebitan,a osip bitan:)
a svasta,sta bi ja sto mi je upalo u kadar:D i nisam ja slikao nego žena mi pomogla joj komšinica....
Da li imate slicne promene jos negde na telu?
Ledja, grudi, vrat? Meni to lici na izvesno gljivicno oboljenje, relativno bezopasno, nakon pocetka terapije se brzo povlaci, ali je potrebno sprovesti terapiju do kraja, da se ne bi vracalo. Dakle, to bi dermatolog trebao pogledati, i propisati odgovarajucu kremu...
Nikako ,ne, rakijom i to prepechenicom !Pa trchao bi od muke maraton ,niko te nebi stigao !Nego, samo kod chika Doktora!Da se ne proshiri josh vishe !Dobit cesh kremu neku i uz redovnu higijenu i mazanje smanjit ce se i iritacija!Mozda je i od garderobe neke?Alergija a i gljivichno oboljenje nije iskljucheno !Zato kod ----> Da se ne muchish bez potrebe!
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
help_me napisao:ama ljud sta parite oci na alat,mene sada stisnulo kada sam procitao ovjde sve sta se je moguce pokupit od boleti ...Dakle alat nebitan,a osip bitan:)
a svasta,sta bi ja sto mi je upalo u kadar:D i nisam ja slikao nego žena mi pomogla joj komšinica....
ajooooj,prosuh kafu na comp!!!
ti si legenda!!!!
dobicu upalu trbusnjaka!!!!!
ma idi covece kod lekara,kako mislis da ovde tako dobijes savet???
ma,nista bez komsinice
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!