Molim za pomoc

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Molim za pomoc

Post od aa_aca »

Јесте пријатељу, средили су те, а видим и они су упорни. Да ли схваташ да велика већина лекара (да не кажем сви) не отворе ни једну књигу после завршетка факултета? Због тога ништа ново не могу да науче. А и оно што су научили, брзо забораве. Како може будала да ти даје нове антибиотике када имаш тако много кандиде?! Дадоше ли ти нешто против кандиде?

Оно што ја могу да ти саветујем је исто као оно од раније: алкализација организма. Постоје и антикандида дијете које су неким форумашима помогле. Ставио сам линкове према тим дијетама и на мој сајт. Наравно, препоручујем ти књигу "Алкализуј се или умри".

Оно што бих издвојио је: домаћи кефир, ацидофилно млеко, пробиотик, ацидофилус капсуле. Домаћи кефир треба сам да правиш уз помоћ тибетанске гљиве. Ацидофилно млеко прави Завод за млекарство у Београду и само код њих може да се купи. Пробиотик можеш да купиш у апотеци. Ацидофилус капсуле можеш да купиш у Панспорту. Мислим да ти пробиотик из апотеке није потребан ако узмеш ацидофилус из Панспорта.
BAKI13
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 22, 2013 5:03 pm

Post od BAKI13 »

Oped imam pitanje za tebe aco koliko sam procitao candida se hrani secerom pa mi palo na pamet da li seme od kajsije moze da je ubija jer sam citao da u tom semenu ima secera sa cijanidom i kad bi gljivica uzela taj secer da li bi uginula od cijanida jer tako se unistavaju maligne celije pa me interesuje da li bi i candida mogla tako da se unistava naravno tog semena ako nemas maligno oboljenje nesme se uzeti vise od sedam zrna na dan unapred hvala
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Рецимо да је тако некако. У језгру кајсије има витамина Б17 и када га кандида метаболише, ослобађа се цијанид - тројански коњ. Хехехе. Дакле то може.

Шта море седам зрна? То је којешта. Ако је зрно горко тј. ужегло, онда се не сме појести више од пар комада, али не знам ко може да га поједе када је тако одвратно. Ја стварно не знам колико сам их јео. Мислим и по пуну шаку одједном.

Него ипак мислим да ти је много боља варијанта алкализација организма.
BAKI13
Novi član
Novi član

Post od BAKI13 »

Knjigu sam narucio preko interneta malopre neznam koliko joj treba vremena da stigne u Suboticu ja sam jeo pre zrna od kajsije i nisu mi strasna hvala ti na svemu i na tvom sajtu da sam slusao doktore ko zna gde bi dogurao
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Књига стиже за дан-два. Ја сам је добио брзом поштом сутрадан.

Мени је језгро од кајсије супер и веома ми прија њихов укус само када нису ужегла. :)

Само буди упоран. Било би веома добро да набавиш и тибетанску гљиву па да правиш кефир. Такође, лимунада са медом је одлична комбинација.

Земљак, шаљем ти велики поздрав!
BAKI13
Novi član
Novi član

Post od BAKI13 »

Aco ja imam nova pitanja da li kandida moze da izazove krvarenje cmara i okolo njega taj me problem najvise zabrinjava hvala ti po ko zna koi put
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Мораш мало да проанализираш ситуацију. Ако ти је столица тврда онда вероватно она изгребе слузокожу и јави се крварење. Може да се оштети и хемороид, али онда је крварење веће.

Кандида може да направи разна срања. Сећам се када су ми причали да је неки човек имао инфекцију у препонама коју није лечио. Направила му се рупа до кости. Кандида просто поједе ткиво. Ако је унутар организма мало је блажа по том питању али зато лучи токсине. Елем, ако кандида изгрицка ткиво може да се јави крварење. Крварење може да се јави и пре тога ако се слузокожа много упали јер је тада веома осетљива па је столица лако оштети.

Испираш ли се содом бикарбоном?
BAKI13
Novi član
Novi član

Post od BAKI13 »

Ispiram redovno dva put na dan i pridrzavam se onog sto si rekao za ves.Wc papir nekoristim kao sto mi je proktolog rekao, ali neki put nisam u situaciji da operem.Pa moram da koristim papir.Ne uvek ali cesto posle toga mi se javlja krvarenje to osetim, povucem cist papir i ceo je od krvi.Operem sredim i prestane jedino na samom cmaru treba malo vise vremena da stane krvarenje.Neki put (upravo sad) imam osecaj da mi komplet guzica gori bio sam par puta kod proktologa skinuo mi je jedan polip i to je ok.Ima jos jedan koji po njemu netreba dirati.Zar ti polipi nisu podloga za cancer zar netreba da se skidaju? Proktolog je najbolji kod nas i jos sam isao kod njega preko poznanika pa mislim da covek zna sta radi i jos nesto u vezi njega on je poznat po tome da iskreno kaze pacijentima sta je u pitanju.Tako da sam se ja okrenio istrazivanju koze da vidim sta moze drugo da izaziva to krvarenje zena kaze da je videla tackice da izgleda kao ekcem.Nasao sam jos nesto neznam da li si cuo za zeolit, kad se cita super je stvar ali reklama je jedno a stvarnost drugo ako znas nesto o tome pisi hvala unapred
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Зашто не папир? Дај бре!

Ако толико имаш крви онда је то скоро сигурно од хемороида. Погледај ово доле. Изгледа да ђед Михајло прави добру крему.
Mast koju pravi Mihajlobre,izvanredna je.Svrab eliminise posle 4-5 mazanja.Bol se smanjuje osetno.E,zato je preporucujem svesrdo. :D
Read more: http://www.doktor.rs/forum/gastroentero ... ml#p332112

Зеоли има функцију да покупи токсине из организма. Не видим какву улогу би могао да има код хемороида.

Теби треба кувана и немлевена пшеница или шта слично ради регулисања столице. Наравно, домаћи кефир обавезно.

О туморима и кандиди можеш да прочиташ и на мом сајту www. aca. rs.
BAKI13
Novi član
Novi član

Post od BAKI13 »

Zadnja tri meseca bio sam kod proktologa 5 puta i on kaze da su hemoroidi ok.Zadnja tri krvarenja zena je uvek pogledala i videla crvene linije kao da je nazuljano.Nema nikakve izraline ili cvorica kao kod hemoroida.Zato se ja pitam da nije koza u pitanju da je tanka ili postala osetljiva zbog raznih krema i candide mozda.Za zeolit sam te pitao ne zbog hemoroida vec da li si cuo ili imas iskustva i koje je tvoje misljenje da li to stvarno deluje da li da ga pijem posto kako pise nije losa stvar saobzirom da je i za gastritis i kiselinu cisti organizam itd.
BAKI13
Novi član
Novi član

Post od BAKI13 »

Sta je to domaci kefir i kako se pravi?Zasto mi neki put rastvor soda bikarbone bude providan a neki put beo da li ga nerastvorim dovoljno ili je to normalno? pozdrav
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Зеолит је одличан против токсина. Купио сам га али још нисам почео да користим. Шта да ти кажем? :(

За гастритис нећеш се тако лако извући. Да прогуташ зеолит? Неће моћи. Киселина је последица поремећене киселости у организму. Надам се да ти је стигла књига па проучавај. Треба да се алкализујеш па ће се и гастритис смирити.

Када до краја раствориш соду бикарбону, вода постане бистра. Зато ја увек напомињем да се потпуно раствори.

То што изгледа као нажуљано је од инфекције вероватно гљивицама. Нема везе и ако су бактерије јер сода бикарбона све тамани. Ја сам пре месец дана добио инфекцију и јако ме је пекло када сам се прао топлом водом. Сода бикарбона је решила проблем.

Надам се да си чуо за кефир. То је веома здрав напитак који је потекао ваљда са Кавказа. Прочитај на мом сајту како се прави - Савети, Здравље, Кефир. Имам неких надоградњи за кефир, али још нисам стигао да их поставим на сајт.
BAKI13
Novi član
Novi član

Post od BAKI13 »

Evo mene ponovo :lol: uzeo sam zeolit i pijem ga ako nesmeta (mislim nemoze da steti) onda nije lose da se malo procistim i od toksina i ostalih stvari.
Knjigu nisam jos dobio sa obzirom da sam prvi put nesto narucio preko interneta mozda nisam nesto dobro odradio probacu ponovo.
I mene kad prokrvarim pece jako kad ispiram zadnjicu verovatno zbog tih rana ali sad sam nasao propolis mast i nadam se da koza vise nece biti osetljiva samo nije proizvodjac kojeg si mi ti preporucio.
Vidim da je kefir jako lako praviti tako da idem u nabavku tibetanske gljivice.
A sto se tice lekara sa njihove strane dermatolog mi je dao thriderm kremu da mazem guzu,a gastrolog nystatin tablete 3x1 i probiotic multilac 1 na dan deset dana pa cemo videti dalje.
E sad ako se candida prosirila mene interesuje kako da ja ispitam to da li je ima u uriralnom traktu i u disajnim kanalima sa obzirom da i tu imam problema jer je ocigledno na zalost da ja sam moram da pravim dijagnostiku pregled i onda odem kod doktora evo lecite me od ovog jer oni nista nevide i po njima je sve uredu.Ovo me interesuje zato sto sam citao da ovi lekovi unistavaju samo u zeludcu i crevima candidu a ja se sa njom moram boriti istovremeno na svim frontovima.Hvala po ko zna koji put
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Баки легендо, зеолит је супер изгледа за разне примене. Кажу да је одлично воће и поврће пре прања пола сата држати у хладној води са зеолитом. Неки чак посипају кожу на проблематичним местима (инфекције,...).

Да ли си књигу наручио преко оног линка са мог сајта: http://www.esotheria.com/telesni-hram/3 ... ili-umrite ?

Пробај са оном кремом од Михајла. Кажу да је одлична за хемороиде. Лично он је прави и шаље поштом.

И није тибетанска гљивица него гљива. 8)

Кандида се лако проверава из мокраће. Плућа? Немам појма. Мислим да не треба да се патиш са разним анализама нарочито због тога што их офрље раде. Свакако треба да кренеш на алкализацију организма или антикандида дијету. Не може да штети а корисно је за много шта друго.
BAKI13
Novi član
Novi član

Post od BAKI13 »

preko tvog sajta sam i prosli put narucio sad sam ponovo pa cekam
Odgovori