Molim pomoc oko drhtanja ruku
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Molim pomoc oko drhtanja ruku
Pozdrav svima imam 33 godine inace sam elektronicar,desavami se da mi jako drhte rika i glava kada pusim cigarete,kad nepusim to je mnogo manje al ima i tada drhtanja narocito kad zapalim cigaretu i treba da uradim nesto pred nekim nesto da zalemim nesto,popijem kafu i slicno lekar mi je prepisao 1/4 rivotrila i 1/2 propanola ujutro i uvece dali neko moze da mi pomogne narocito mi ovo nije jasno bukvalno od prvog dima cigarete mi ruke krecu drhtati.
Re: Molim pomoc oko drhtanja ruku
Прво, батали цигаре.
Друго, изгледа да је проблем са тремом, да не кажем са адреналином.
Имаш ли обичај да пијеш гуаране и слично? Како се храниш и спаваш?
Друго, изгледа да је проблем са тремом, да не кажем са адреналином.
Имаш ли обичај да пијеш гуаране и слично? Како се храниш и спаваш?
E ovako kao mali sam imao cerebralnu paralizu ali sad su posledice minimalne.Hrana hm...po ceo dan u servisu znaci neretko jedem jednom na dan ito uvece.Guaranu,alkohol nekonzumiram al ekspreso ili nes popijem po 4-5 i koka kole dosta pijem.Spavanje je korektno znaci 8-9h normalnog sna,al bez cigareta je to skoro neprimetno znaci ima tremora al 80% manje pokusacu cigarete da ostavim...Cak sam probao i elektronsku cigaretu da pusim i tad ima drjtanja isto kao i sa nomalnom cigaretom a u njoj kolko znam nema otrovnih supstanci.Imate le neki predlog?
Пребродио си тако тешку болест, а веома слабо водиш рачуна о свом здрављу. То је за сваку критику. Крхке си конституције и неопходно је да више водиш рачуна о себи. Има никотина и у електронској цигари, а још се кљукаш кофеином. Ц, ц, ц... Само је довољно сна оно што те још увек држи.
Ево још предлога:
- оброк - пет пута дневно
- еспресо избаци
- нес кафу максимално три дневно
- кока колу тотално избаци
- никакви фабрички "здрави" сокови
- слаткиши: црна чоколада, чоколада са пиринчем, Плазма кекс
- јабуке, по могућности црвљиве - наравно, црва извади
- поврће - нарочито купус
- витамини и минерали
Ово ће да ти буде веома тешко јер се организам навикао на много кофеина. Почни постепено да повећаваш унос чисте воде, не би ли се како очистио од смећа. Домаћи кефир би ти добро дошао, уосталом као и свакоме. Прошетај по здравственим саветима на мом сајту Ацин сајт (адреса и у профилу) и можда нађеш још нешто корисно.
Ево још предлога:
- оброк - пет пута дневно
- еспресо избаци
- нес кафу максимално три дневно
- кока колу тотално избаци
- никакви фабрички "здрави" сокови
- слаткиши: црна чоколада, чоколада са пиринчем, Плазма кекс
- јабуке, по могућности црвљиве - наравно, црва извади

- поврће - нарочито купус
- витамини и минерали
Ово ће да ти буде веома тешко јер се организам навикао на много кофеина. Почни постепено да повећаваш унос чисте воде, не би ли се како очистио од смећа. Домаћи кефир би ти добро дошао, уосталом као и свакоме. Прошетај по здравственим саветима на мом сајту Ацин сајт (адреса и у профилу) и можда нађеш још нешто корисно.
Hvala na odgovoru recite mi jer moguce tremor totalno da nestane?Ja sam iz Novog Sada,dali je moguc neki kontakt posto to mi je velik problem a niko nije uspeo da ga resi tj niko mu se nije posvetio bas bas u potpunosti.Isao sam kod dr Zorana Todorovskog i kod dr Aleksandra Kopitovica.Kod Todorovskog sam isao dugo na tretmane opustanje al niko nije uspeo da resi moj problem.
Dali je moguce tremor potpouno da nestane uz stroga pridrzavanja?
Dali je moguce tremor potpouno da nestane uz stroga pridrzavanja?
Никада нисам имао контакта са последицама церебралне парализе, тако да не могу да ти одговорим на питање. Могу да покушам да се распитам. Пошто постоји могућност да заборавим, ако ти не одговорим за пет до шест дана, пошаљи ми емаил на [email protected] да ме подсетиш.
У међувремену контактирај др Поповића - имаш линк на мом сајту под Линкови, Здравље. Он има ординацију и у Новоме Саду, али свакако га прво позови телефоном. Знам да многе болести може да излечи ЕПТА методом, а и да врши веома ефикасну дијагностику.
Можеш да покушаш да повећаш унос витамина Б6. Не знам да ли се може наћи квалитетан изолован витамин Б6. Комплекса витамина Б има и то добрих, па навали на њих. Распитај се у Панспорту. Они су ти из Новога Сада.
Узгред, оно су неки од савета за здрав живот, па нам свакако не гине да их се придржавамо.
Не дај се земљак!
У међувремену контактирај др Поповића - имаш линк на мом сајту под Линкови, Здравље. Он има ординацију и у Новоме Саду, али свакако га прво позови телефоном. Знам да многе болести може да излечи ЕПТА методом, а и да врши веома ефикасну дијагностику.
Можеш да покушаш да повећаш унос витамина Б6. Не знам да ли се може наћи квалитетан изолован витамин Б6. Комплекса витамина Б има и то добрих, па навали на њих. Распитај се у Панспорту. Они су ти из Новога Сада.
Узгред, оно су неки од савета за здрав живот, па нам свакако не гине да их се придржавамо.
Не дај се земљак!
imas mozda broj od doktora Popovica,sad sam ti bio na sajtu vidim da smo kolege pa ti mogu napisati bez cigarete lemim smd kontrolere,a kad popusim i jednu cigaretu i jos narocito ako me neko gleda nemogu diodu da potrefim da zalemim
cek cek ako mislimo na istog coveka dr popovic on je neuro hirurg?Komsija moj ako mislimo na istog
Е па колега, батали пушење. Очигледно ти много смета - вероватно никотин. Цигарете ионако ничему не служе осим тровању.
Када кликнеш на линк према ЕПТА систему добијеш и мобилни и фиксни број. Овај др Поповић није неурохирург. Живи у Београду, а има ординацију и у Новоме Саду у којој је један дан у недељи.
На жалост, одавно сам престао да се бавим електроником. Не сећам се када сам лемилицу узео у руке.
Сада се бавим углавном програмирањем, мрежом, вирусима...
Када кликнеш на линк према ЕПТА систему добијеш и мобилни и фиксни број. Овај др Поповић није неурохирург. Живи у Београду, а има ординацију и у Новоме Саду у којој је један дан у недељи.
На жалост, одавно сам престао да се бавим електроником. Не сећам се када сам лемилицу узео у руке.

Uf nemogu do broja da dodjem,nerazumem koji link ka eptu nevidim ga
a sto se programiranja tice upravi tipkam kod za 16f877 ufff
Одеш на мој сајт, па онда у Линкови, па у Здравље и ту имаш списак разних линкова од којих је један ЕПТА систем.nemaja021 napisao:Uf nemogu do broja da dodjem,nerazumem koji link ka eptu nevidim ga
Ех.nemaja021 napisao:a sto se programiranja tice upravi tipkam kod za 16f877 ufff

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Javite se neurologu!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Волео бих да ми неко објасни зашто би особа која има последице прележане церебралне парализе ишла до неуролога? Па ваљда је већ била код њега - годинама!