Molim pomoc oko drhtanja ruku
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Molim pomoc oko drhtanja ruku
a sto se programiranja tice upravi tipkam kod za 16f877 ufff
Одеш на мој сајт, па онда у Линкови, па у Здравље и ту имаш списак разних линкова од којих је један ЕПТА систем.nemaja021 napisao:Uf nemogu do broja da dodjem,nerazumem koji link ka eptu nevidim ga
Ех.nemaja021 napisao:a sto se programiranja tice upravi tipkam kod za 16f877 ufff

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Javite se neurologu!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Волео бих да ми неко објасни зашто би особа која има последице прележане церебралне парализе ишла до неуролога? Па ваљда је већ била код њега - годинама! 

bio sam,evo danas nisam palio ni jednu nisam pio kafu jeo sam par puta pomalo i supar mi je bas super dthtanja nema!ima al malo malo-neprimetnoi al meni i to smeta ocu 100 posto miran da budem
Организам није на прекидач. Знаш како су у електроници прелазни процеси брзи. Међутим, ту се ради о једноставним уређајима. Људски организам је неупоредиво сложенији, па су и прелазни процеси много спорији. Треба да пронађеш шта још осим кока коле, кафе и никотина уноси сметње у твој систем. Можда ћеш морати да појачаш напајање, или да повећаш напон, или да додатно стабилизујеш напон.
Важно је да си направио први корак у откривању проблема. Имаш ли идеју шта би још могло да буде ометајући фактор?

Важно је да си направио први корак у откривању проблема. Имаш ли идеју шта би још могло да буде ометајући фактор?