MOLIM ZA ODGOVOR! IZRASLINA U OKU!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Lucky71
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 04, 2008 3:31 pm

Post od Lucky71 »

Garfield napisao:Konjunktivitis i chmichak nisu ni nalik....
Ali zar i konjuktivitis i chmichak nisu problemi koji se pojavljuju na kapcima? Ovo shto se kod mene pojavilo je U OKU (ne na ochnoj jabuchici), u uglu, ispod malog okruglastog tkiva koje tu normalno postoji (oprostite meni laiku, ne znam kako se to zove, a i pokushavala sam da to slikam i da poshaljem, ali mi ne uspeva da sama napravim dobar snimak). Ja se ipak nadam da je to neka vrsta infekcije, jer je crvenkasto, mada me ne boli, niti mi smeta; i mada mi ne izgleda kao mehuric (kao kod npr. herpesa), ne lichi mi ni na neko tkivo...mozda neshto izmedju
progoran
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 07, 2004 11:10 pm

Post od progoran »

edem javi se kod oftamologa dace ti kapi
Lucky71
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 04, 2008 3:31 pm

Post od Lucky71 »

Hvala Progoran, ici cu odmah posle praznika i javicu shta mi je rekao.
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Garfield »

Aman covece, kakav edem, sta si zapeo za edem kad ne znas ni sta je edem! O Boze!

Lucky, rekli ste da je locirano u uglu oka tako da se videlo kad podvrnete kapak (donji pretpostavljam) a kasnije i bez toga? Zato smo i pomislili da s erdai o promeni koja je na kapku. Sem ako promena nije na OCNOJ JABUCICI, a nije, onda je svakako na spoju kapaka odnosno na konjunktivi i na ishodistu suznog kanala (odakle suze ulaze u oko). Promena moze dakle imati veze sa upalom suznog kanala a i ne mora, sa zapusenjem istog, a i ne mora, sa procesom u korenu trepavice, a i ne mora, itd itd itd - ne mozemo znati jer je promenu neoiphodno videti da bi se znalo o cemu se radi. Dakle neophodno je da se javite oftalmologu, i svakako nemate razloga za vecu paniku (bar po onome sto opsujete kao promenu)
Odgovori