Molim da se jave svi koji boluju od raka dojke
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Mar 08, 2016 1:53 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Molim da se jave svi koji boluju od raka dojke
Da li ste pili petrolej
I koje ste preventivne lijekove koristili
I koje ste preventivne lijekove koristili
Re: Molim da se jave svi koji boluju od raka dojke
ja bih te zamolio da odslusas ovo predavanje od pocetka pa do kraja... i na kraju da das sama sebi zakljucak o ovom predavanju
https://www.youtube.com/watch?v=jAt15DFSsqg
https://www.youtube.com/watch?v=jAt15DFSsqg
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Ја пијем петролеј али не због рака.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Везано за горњи видео прилог тј. предавање, имам пар напомена. Немам кад да га целог гледам али оно мало што сам видео морам да прокоментаришем.
Киселина код месоједа никако није много јача него код људи а биљоједи имају вишеструке желуце ради темељног варења. Животиње не могу да пију млеко када одрасту јер га немају. Ако било којој животињи дате да пије млеко веома радо ће га потаманити.
Свиња као сваштојед има истоветну грађу човековој.
Елем, човек није биљојед него сваштојед. Друга је ствар што човек претерује по многом питањима па се лако разбољева и то нема везе са месом и млеком. Са месом има везе оно продавање меса цркнутог пре више година, наливање животиња хормонима и цитостатицима. Такво месо код људи прави веома велике проблеме.
А шта тек рећи о антиперспирантима? Они су директни изазивачи рака дојке јер онемогућавају испуштање токсина преко коже па се они гомилају у том делу тела.
Киселина код месоједа никако није много јача него код људи а биљоједи имају вишеструке желуце ради темељног варења. Животиње не могу да пију млеко када одрасту јер га немају. Ако било којој животињи дате да пије млеко веома радо ће га потаманити.
Свиња као сваштојед има истоветну грађу човековој.
Елем, човек није биљојед него сваштојед. Друга је ствар што човек претерује по многом питањима па се лако разбољева и то нема везе са месом и млеком. Са месом има везе оно продавање меса цркнутог пре више година, наливање животиња хормонима и цитостатицима. Такво месо код људи прави веома велике проблеме.
А шта тек рећи о антиперспирантима? Они су директни изазивачи рака дојке јер онемогућавају испуштање токсина преко коже па се они гомилају у том делу тела.
aco sad ispada ti bolje znas od strucnjaka
odgledaj klip ceo, traje sat ipo.. nemoj kao "nemam vremena" imas... inace... on je zavrsio prirodnu medicinu u americi, zavrsio je i geologiju ,takodje i elektrotehniku...i ima doktorat... sto se tice kiseline sigrno nije pogresio, i sigurno nije negde procitao.. jer se on bavi iskljucivo istrazivanjem... imas jos 200 njegovih predavanja samo kucaj na youtube miroljub petrovic

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Знам га одавно, али ти не знаш са ким имаш посла.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Заборавих да ти напишем везано за желудачну киселину. Она код људи има pH око 2, тако да каква год да је, месождерска киселина не може да буде много јача.
razumem ja tebe da si se negde informisao na drugom sajtu, da ti neko nesto rekao u vezi kiseline... ali miroljub ti je prva ruka informacije... od tolikog njegovog skolovanja koji je zavrsio 3 fakulteta ,,, ujedno i medicinu , da li zaista mislis da je pogresio? ne bih rekao aco moj... to sto si ti negde cuo baci u vodu... ako si siguran da kiselina nije ista ili jaca... uzmi jednog biljojeda npr kozu i jegnog mesojeda , vuka ... idi u lov i zgovnaj ih... otvor ih i analiziraj zeludacnu kiselinu kao sto je to miroljub uradio... ako uopste i umes da analiziras ako ne znas, nema potrebe da pises nesto sto nisi proverio... sad ces da me pitas da li sam ja proverio , nisam proverio je i moj otac ... i tacno se poklapa sve....aaaca napisao:Заборавих да ти напишем везано за желудачну киселину. Она код људи има pH око 2, тако да каква год да је, месождерска киселина не може да буде много јача.
sledi cinjenice gde god te one odvele... ali nemoj lupetati pre nego sto licno nesto ne proveris
evo ti jedna najnovija emisija gde je gostovao.. ne traje dugo... vredi odslusati
https://www.youtube.com/watch?v=SprzveZBFBg
svi su proveli oko kiseline i to naucno dokazano i onda dolazi aca sa nekom inforamcijom desetom, gde je pokupio na nekom americkom sajtu ili ga je neko sprdao za kiselinu... i onda dodje i iskenja se kao nije tacno... kao aca bolje zna od miroljuba ! to je isto kao kada bi se ja poredio u boksu i udjem u ring sa muhamed alijem ili tajsonom
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Познајем Мирољуба и знам одакле му информације, а ти немој да лупаш као Максим по дивизији.
bas da lupas kao maksim, citas tamo neke casopise , samo seres, seres prdis... a naucno dokazano za kiselinu, kad si takvo jaje i sveznalica, uzmi nekog sisara i mesojeda pa uporedi ph kiseline... a posto ne znas kako to da uradis , prosto ne znas kako se radi... onda nemoj jesti govna kad je burek jeftinaaaca napisao:Познајем Мирољуба и знам одакле му информације, а ти немој да лупаш као Максим по дивизији.

ti si u pravu kada si rekao da je covek svastojed... jeste, ali po svojoj anatomiji i fiziologiji je biljojed...
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Шта ти све пишеш ни пас са маслом не би појео.
Него реци ми онда шта је твој отац утврдио колики је pH желудачне киселине код човека?
Него реци ми онда шта је твој отац утврдио колики је pH желудачне киселине код човека?
guglaj pa ces videti... samo seres samo prdis... samo lupetas, ali najjace "ja znam bolje od miroljuba i nije tacno da je covekova kiselina blaga u odnosu na mesojeda" pa dijabolo jedna proveri prvo kiseline pa onda kenjaj da li neko u pravu ili ne ... dokazano naucne cinjenice.. i on filozof, kao nije istina ... a sto je najjace nije ni proverio ...aaaca napisao:Шта ти све пишеш ни пас са маслом не би појео.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Па само напиши конкретно шта ти је отац утврдио за pH желудачне киселине код човека. Дакле занима ме тај твој податак.
pa sta ima ja da ti pisem, ko se ovde pravi pametan ? naravno ti, istrazuj sam ... kako mozes nesto da tvrdis a nisi proverio, aj nema veze i sto nisi proverio... nego je naucna cinjenica takva da imamo blagu kiselinu od mesojeda...