Molim da se jave svi koji boluju od raka dojke

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Sanela71
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 08, 2016 1:53 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Molim da se jave svi koji boluju od raka dojke

Post od Sanela71 »

Da li ste pili petrolej
I koje ste preventivne lijekove koristili
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: Molim da se jave svi koji boluju od raka dojke

Post od _david_ »

ja bih te zamolio da odslusas ovo predavanje od pocetka pa do kraja... i na kraju da das sama sebi zakljucak o ovom predavanju

https://www.youtube.com/watch?v=jAt15DFSsqg
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Ја пијем петролеј али не због рака.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Везано за горњи видео прилог тј. предавање, имам пар напомена. Немам кад да га целог гледам али оно мало што сам видео морам да прокоментаришем.

Киселина код месоједа никако није много јача него код људи а биљоједи имају вишеструке желуце ради темељног варења. Животиње не могу да пију млеко када одрасту јер га немају. Ако било којој животињи дате да пије млеко веома радо ће га потаманити.

Свиња као сваштојед има истоветну грађу човековој.

Елем, човек није биљојед него сваштојед. Друга је ствар што човек претерује по многом питањима па се лако разбољева и то нема везе са месом и млеком. Са месом има везе оно продавање меса цркнутог пре више година, наливање животиња хормонима и цитостатицима. Такво месо код људи прави веома велике проблеме.

А шта тек рећи о антиперспирантима? Они су директни изазивачи рака дојке јер онемогућавају испуштање токсина преко коже па се они гомилају у том делу тела.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

aco sad ispada ti bolje znas od strucnjaka :) odgledaj klip ceo, traje sat ipo.. nemoj kao "nemam vremena" imas... inace... on je zavrsio prirodnu medicinu u americi, zavrsio je i geologiju ,takodje i elektrotehniku...i ima doktorat... sto se tice kiseline sigrno nije pogresio, i sigurno nije negde procitao.. jer se on bavi iskljucivo istrazivanjem... imas jos 200 njegovih predavanja samo kucaj na youtube miroljub petrovic
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Знам га одавно, али ти не знаш са ким имаш посла.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Заборавих да ти напишем везано за желудачну киселину. Она код људи има pH око 2, тако да каква год да је, месождерска киселина не може да буде много јача.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

aaaca napisao:Заборавих да ти напишем везано за желудачну киселину. Она код људи има pH око 2, тако да каква год да је, месождерска киселина не може да буде много јача.
razumem ja tebe da si se negde informisao na drugom sajtu, da ti neko nesto rekao u vezi kiseline... ali miroljub ti je prva ruka informacije... od tolikog njegovog skolovanja koji je zavrsio 3 fakulteta ,,, ujedno i medicinu , da li zaista mislis da je pogresio? ne bih rekao aco moj... to sto si ti negde cuo baci u vodu... ako si siguran da kiselina nije ista ili jaca... uzmi jednog biljojeda npr kozu i jegnog mesojeda , vuka ... idi u lov i zgovnaj ih... otvor ih i analiziraj zeludacnu kiselinu kao sto je to miroljub uradio... ako uopste i umes da analiziras ako ne znas, nema potrebe da pises nesto sto nisi proverio... sad ces da me pitas da li sam ja proverio , nisam proverio je i moj otac ... i tacno se poklapa sve....

sledi cinjenice gde god te one odvele... ali nemoj lupetati pre nego sto licno nesto ne proveris

evo ti jedna najnovija emisija gde je gostovao.. ne traje dugo... vredi odslusati

https://www.youtube.com/watch?v=SprzveZBFBg
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

svi su proveli oko kiseline i to naucno dokazano i onda dolazi aca sa nekom inforamcijom desetom, gde je pokupio na nekom americkom sajtu ili ga je neko sprdao za kiselinu... i onda dodje i iskenja se kao nije tacno... kao aca bolje zna od miroljuba ! to je isto kao kada bi se ja poredio u boksu i udjem u ring sa muhamed alijem ili tajsonom
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Познајем Мирољуба и знам одакле му информације, а ти немој да лупаш као Максим по дивизији.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

aaaca napisao:Познајем Мирољуба и знам одакле му информације, а ти немој да лупаш као Максим по дивизији.
bas da lupas kao maksim, citas tamo neke casopise , samo seres, seres prdis... a naucno dokazano za kiselinu, kad si takvo jaje i sveznalica, uzmi nekog sisara i mesojeda pa uporedi ph kiseline... a posto ne znas kako to da uradis , prosto ne znas kako se radi... onda nemoj jesti govna kad je burek jeftin :) ... to je prosto dokazana cinjenica... ako sumnjas u kiselinu rekao sam ti licno se uveri i uporedi... a znam da ne znas kako se radi... onda ono sedi dvojka

ti si u pravu kada si rekao da je covek svastojed... jeste, ali po svojoj anatomiji i fiziologiji je biljojed...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Шта ти све пишеш ни пас са маслом не би појео.

Него реци ми онда шта је твој отац утврдио колики је pH желудачне киселине код човека?
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

aaaca napisao:Шта ти све пишеш ни пас са маслом не би појео.

Него реци ми онда шта је твој отац утврдио колики је pH желудачне киселине код човека?
guglaj pa ces videti... samo seres samo prdis... samo lupetas, ali najjace "ja znam bolje od miroljuba i nije tacno da je covekova kiselina blaga u odnosu na mesojeda" pa dijabolo jedna proveri prvo kiseline pa onda kenjaj da li neko u pravu ili ne ... dokazano naucne cinjenice.. i on filozof, kao nije istina ... a sto je najjace nije ni proverio ...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Па само напиши конкретно шта ти је отац утврдио за pH желудачне киселине код човека. Дакле занима ме тај твој податак.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

pa sta ima ja da ti pisem, ko se ovde pravi pametan ? naravno ti, istrazuj sam ... kako mozes nesto da tvrdis a nisi proverio, aj nema veze i sto nisi proverio... nego je naucna cinjenica takva da imamo blagu kiselinu od mesojeda...
Odgovori