Molim da se jave svi koji boluju od raka dojke

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: Molim da se jave svi koji boluju od raka dojke

Post od _david_ »

aaaca napisao:Познајем Мирољуба и знам одакле му информације, а ти немој да лупаш као Максим по дивизији.
bas da lupas kao maksim, citas tamo neke casopise , samo seres, seres prdis... a naucno dokazano za kiselinu, kad si takvo jaje i sveznalica, uzmi nekog sisara i mesojeda pa uporedi ph kiseline... a posto ne znas kako to da uradis , prosto ne znas kako se radi... onda nemoj jesti govna kad je burek jeftin :) ... to je prosto dokazana cinjenica... ako sumnjas u kiselinu rekao sam ti licno se uveri i uporedi... a znam da ne znas kako se radi... onda ono sedi dvojka

ti si u pravu kada si rekao da je covek svastojed... jeste, ali po svojoj anatomiji i fiziologiji je biljojed...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Шта ти све пишеш ни пас са маслом не би појео.

Него реци ми онда шта је твој отац утврдио колики је pH желудачне киселине код човека?
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

aaaca napisao:Шта ти све пишеш ни пас са маслом не би појео.

Него реци ми онда шта је твој отац утврдио колики је pH желудачне киселине код човека?
guglaj pa ces videti... samo seres samo prdis... samo lupetas, ali najjace "ja znam bolje od miroljuba i nije tacno da je covekova kiselina blaga u odnosu na mesojeda" pa dijabolo jedna proveri prvo kiseline pa onda kenjaj da li neko u pravu ili ne ... dokazano naucne cinjenice.. i on filozof, kao nije istina ... a sto je najjace nije ni proverio ...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Па само напиши конкретно шта ти је отац утврдио за pH желудачне киселине код човека. Дакле занима ме тај твој податак.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

pa sta ima ja da ti pisem, ko se ovde pravi pametan ? naravno ti, istrazuj sam ... kako mozes nesto da tvrdis a nisi proverio, aj nema veze i sto nisi proverio... nego je naucna cinjenica takva da imamo blagu kiselinu od mesojeda...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Написао си да ти је отац све мерио, ти си истраживао и тако даље. Па пошто Мирољуб није рекао, напиши ти колики си пронашао да је pH фактор желудачне киселине човека.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

ne znam za ph govorim ti 20 puta, ali to sto je naucna cinjenica rekla da imamo blazu kiselinu od mesojeda, je tacna... mrzi me da guglam kolika je covekova ph kiselina, sta sam ja ti da guglam i da se informisem na nekim levim sajtovima kao ti... ti ili si lud ili si pust... lepo je covek rekao da je nasa kiselina blaga, a mesojeda visestruko jaca... sta ti tu nije jasno? i da su creva mesojeda vrlo kratka jer meso mora da prodje brzo kroz sistem za varenje, da se ne bi zaglavilo ... i lepo je naglasio da su nasa creva dugacka , to dete iz 6 razreda iz biologije zna... i da je najucestaliji rak debelog creva.. jer ne mogu da vare, meso,mesne proizvode itd...zaglavi se meso i pocne da truli... sta se stalno pravis pametan, mani se ovo nije tvoj fah ... ti si.. zna se.. soda bikarbona rastvor, trljanje prstima i to je to... ovo je za tebe visa matematika ne razumes ti to... drz' se sode bikarbone
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Рекао си да ти је отац мерио и како сада не знаш?
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

ja ne zivim sa ocem vec 15 godina... boga pita koja je ph , rekao sam ti na guglu ces naci... samo se secam da je potvrdjeno da je blaza kiselina od mesojeda... rekao sam ti... hvataj se ti tvoje sode bikarbone sa rastvorom... mani se ovoga ... nadji na google kako se meri, nadji jednog sisara i ulovi jednog mesojeda ... i testiraj im zeludacnu kiselinu, vidi dal' je blaza ili nije, uveri se sam...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Ма да, знаш али се не сећаш. :lol:

Па нисам ни рекао да није јача већ да није много јача. Шта паламудиш!
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

rekao si da nije visestruko jaca... jel ti kapiras sta znaci visestruko iz konteksta ... rek'o sam ti mani se , hvataj se tvoje sode bikarbone... tu si zakon.. samo se drz' toga...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Ипак ти ниси сасвим завршио са својим сесијама код психијатра.
Odgovori