moguća masna jetra ??'

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Zlatkoo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 13, 2006 10:23 pm

Post od Zlatkoo »

[Allloooo očito je problem samo u holesterolu i moram ništa ne jesti...Tako da sve ono "fino" ostaje u ladici a sada riba ......
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Alllloooo, ako ti tako kazes, onda je tvoj problem resen!! :wink:
jorge
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 02, 2005 8:04 pm

Post od jorge »

@Zlatkoo
Slicne rezultate i simptome sam imao i ja i isao kod infektologa i na ultra zvuk i cist sam, ali me i dalje ponekad zaboli sa desne strane, dijetu jedva postujem.Interesuje me da li imas problema i sa desnom nogom da je nervozna i da te zglobovi ponekad bole.Javi sta da radim i pijem, izgleda da smo u ovome zajedno.
Zlatkoo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 13, 2006 10:23 pm

Post od Zlatkoo »

Pozdrav...očito..makar mene ne bole noge tj malo i bole ali mi je posao takav da sam cijeli dan na nogama pa mi je teško proceniti...Drži se dijete STROGO nema masnog sve kuhano na pari na vodi..plava riba,piletina, puretina..smeš jesti sve kuvano bet ulja,jedino maslinovo možeš..Probaj s artičokom i sikavicom(silymarin), sok od cikle, rajčice, šargarepe, smanji obroke količinski i vremenski tj. ne jedi iza 18, strogo bez alkohola, gaziranog, slatkog, bez arašida, iznutrica, konzervi...Povrće sve najbolje sirovo al može i kuvano...Smanji so na minimum probaj bez papra..Izbaci beli leb,peciva..PIj čaj posebno zeleni..SURUTKA bar litra dnevno..VAžno ti je da bubrezi dobro rade a za to puno vode piti
Odgovori