danka napisao:Svako ima svoje izvore informacija.
Da, i RIK i CESID imaju svoje izvore informacija, ali je ipak razlika na kraju minimalna.
Mislim da svako treba da zna istinu upravo da bi vodio uredan zivot - moja majka bi sigurno pozivela sasvim pristojno da je na vreme saznala od cega boluje. Alli je saznala prekasno!
Hm, sigurno da onaj ko zna da je HCV+ nece da se napija 3x nedeljno ili ne znam sta da radi sto je apsolutno neprimereno situaciji.
Sad bih rekao da mi je iskreno zao zbog slucaja Vase majke, ali kad sam vec covek bez srca, nedobronamerni olos i sl. mozda nece imati pravu tezinu tj. bice protumaceno kao licemerno... pa bolje da ne trosim reci uzalud.
A ono sto smo Rosa i ja pricale, ja se izvinjavam, to je poluprivatno, to se tebe ne tice! Uostalom, posle smo nastavile razgovor PP.

Sve sto je napisano na javnom delu foruma tice se svakoga ko cita. Ta pravila nisam izmislio ja. Vas je problem sto ste zaboravile gde se nalazite (pa tek posle presle na PM), ali niko vas zbog toga nije ni 'osudio', vec se diskusija razvila iz pocetka teme a to ima dodirnih tacaka sa trudnocom... U svakom slucaju da ovde postoji moderator kao sto ne postoji vase poruke bi isle na delete jer su offtopic i licne prirode, sto ste i sami priznali.
Ti si preterano osetljiva osoba koja drugima ne dozvoljava da kaze svoje misljenje, nedobronameran si i ja te stavljam na ignore jer si zamoran i smarash me!

Ne znam sta da kazem na ovako nezrelu repliku, da li je to tumacenje horoskopa?

Jel mi ovde pricamo o nekakvoj poltici pa se sad neko zalaze sa jedno, a neko za drugo i ne dozvoljava oponentima da iskazu svoje misljenje?
Samo moderator moze da ne dozvoli nekome da kaze nesto, ukoliko to pisanje krsi opsta pravila ovog foruma, ja nemam tu 'moc' tako Vam je kritika bez osnove i argumenata, mesate forumsku diskusiju koja ide svojim tokom i u kojoj ucestvuje vise ljudi i ulogu moderatora/urednika.
A to koliko sam nedobronameran mozete se uveriti kod HCV+ zajednice sa ovog foruma kojoj sam ponudio svoju tehnicku pomoc oko jednog projekta za HCV. Nije na mestu da pricam sada o tome, ja znam da sam imao zelju da pomognem oko cega mogu, imam i u buducnosti.
Mozda ste mogli i Vi da se prikljucite, zbog iskustva kako kazete o ovoj tematici, valjda je i globalni cilj "to raise awareness for HCV".
I jos nesto, cisto 'zlonameran' savet: ignore lista sluzi za one koji vam dosadjuju na PM, a ja vam nisam nikada poslao ni jednu jedinu poruku, cak sta vise ovo je prvi put da se srecemo na diskusijama ako se ne varam, tako da to dovoljno govori o vasoj ostrascenosti i izrazenim komplexima bez ijednog argumenta

Technical tip: I dalje cete videti moje poruke, nazalost
PS: nas prepametan narod ne kaze dzabe kaze: covek se uci dok je ziv, pa opet glupav umre!
I to je tacno.
-Potpis nije namenjen vama niti bilo kome ovde.... ali ocigledno se i citat necijeg potpisa koristi u nedostatku argumenata
Mada moram priznati da za tu verziju ove izreke naseg naroda nisam cuo do sada...

Mozda se vi slazete sa istom, pa odustajete od bilo kakve argumentovane diskusije na ovu temu? Ja cu se ipak drzati one originalne narodske iz potpisa
Srdacan pozdrav