med

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

biljanag
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 1:38 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: med

Post od biljanag »

mislim da sam pila previse sokova a nisu zdravi,pijem sveze cedjen sok ali kupovne ne vise.a vodu nikad nisam volela da pijem ne znam bljutava mi je,znam da to nije dobro ali.cajevi mi odgovaraju i posto sam sad cula da mi med nece skoditi sretna sam.hvala.od moje prijateljice koja ima 3 dece dvoje su stalno bolesljiva deca,a trece vec dve godine svaki dan pojede tri prepune kasike meda i nikad nije bolesna,nesto malo nosic i to je sve.ima 5 godina i nikad nije pila antibiotik,za razliku od drugo dvoje.
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

vodu morate uzimati...makar onu flasiranu,ako je do one finansijske strane...ja pijem tu,flasiranu i ponekad ovu nasu iz bokala,mada je voda posle 3 dana stajanja sva zuta,braon boje,ali moram da je pijem...
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Nema potrebe da pijete flashiranu vodu, voda iz bg vodovoda je sasvim ispravna i pogodna za svakodnevnu potrebu, a u reklame i finansijske igre velikih kompanija koje flashiju vodu necu ni da zalazim!

SVE JE STVAR NAVIKE!

Ni velika kolichina chajeva se ne smatra zdravim nachinom zivljenja, dozvoljene su 2 do 3 sholje chaja dnevno, sve preko toga moze stvarati zalihe materija koje vashem organizmu ne trebau i talozenje teina, josh plus ak opijete i kafu...eto zbrke u radu creva! Posebno ako uvimate chajeve u refuzi a ne u kesicama iz radnji, i zavisno od vrste, cvezine, vremena sushenja chaja, nachina kuvanja chaja...

Odrasla ste osoba, i ochigledno vam je stlo do toga da sebi na bar ovaj nachin poboljshate kvalitet zivljenja, stoga pokushajte par dana da pijete u razmaku od 2 sata o jednu veliku chashu vode, popunite tu dnevnu kvotu koju imate ili msilite da morate da imate u toku dana pa ako se ne naviknete ili vam to ne prija, onda potrazite zavet nutricioniste.

I nema nishta loshe u pijenju soka, s vremena na vreme, kao i svega uostalom! Sve sto je u granicama neke normale, normale kada je u pitnaju ljudski organizam, dnevna potroshnja nekog organizma, potrebe celija, sve je u redu ako je u granicama, sve ce to organizam potroshiti i izbaciti vishak.

Prevelikim kolichinama bilo chega mozete samo stvoriti probleme, koji ne moraju biti vidljivi sada, ali za koji mesec, godinu, ispoljice se nekako!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori