Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Nije vakcinisana jer ima jedva 3 meseca pa tek treba da je vodim na vakcinaciju!
Ne izlazi napolje stalno je u stanu! Svi mi pricaju za ehinokokus, za karcinom,kako je ovaj pa onaj umro...bila sam kod lekara ali mi je rekao samo da ispiram grlo Tantum verde tecnoscu...
Vakcinisite macu, vec je vreme za to. A ne panicite unapred, verovatno je zdrava, narocito ako ne izlazi napolje. Samo opusteno
Kakav karcinom kakva smrt od macije dlake Ehinokokus i toksoplazma su moguci, ali sanse da ih vasa maca ima gotovo ne postoje jer nije bila napolju pa nije mogla ni sama da se zarazi.
Moja sestra je kao mala mazila macku mokrim rukama, i posle se tih silnih dlaka koje su joj ostale zalepljene za mokru ruku nagutala.. Posle toga je bila 100 godina na nekoj spec ishrani, samo proju jela..
Moja sestra je kao mala mazila macku mokrim rukama, i posle se tih silnih dlaka koje su joj ostale zalepljene za mokru ruku nagutala.. Posle toga je bila 100 godina na nekoj spec ishrani, samo proju jela..Al sad je naravno sve ok, nije umrla
Moja prijateljica, veterinar, mi je objasnila da daleko veca opasnost postoji od npr.jagode koju pojedes a koju su popishkili pas ili machka koji su zarazeni, nego od dlake zdrave zivotinje-kucnog ljubimca...pa ti niko ne kaze da ne jedesh jagode, nego da ih obavezno dobrrrooo operesh pre jela.
okceMalo napisao:Moja sestra je kao mala mazila macku mokrim rukama, i posle se tih silnih dlaka koje su joj ostale zalepljene za mokru ruku nagutala.. Posle toga je bila 100 godina na nekoj spec ishrani, samo proju jela.