Macja dlaka???!
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
- macadamia
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Sep 13, 2005 8:14 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Malecki off topic!

PS Već godinama živim sa mačkama u okruženju... Jedna čak spava u istom krevetu kao i ja. Ako se neko nagutao, najeo i nadisao dlaka, i to gigantskih (imam dugodlaku, tj persijsku mačku), to sam ja. Ukoliko je životinja zdrava, tj nema parazite, mislim da nema razloga za brigu. Za sad - tutto bene.

PS Već godinama živim sa mačkama u okruženju... Jedna čak spava u istom krevetu kao i ja. Ako se neko nagutao, najeo i nadisao dlaka, i to gigantskih (imam dugodlaku, tj persijsku mačku), to sam ja. Ukoliko je životinja zdrava, tj nema parazite, mislim da nema razloga za brigu. Za sad - tutto bene.

Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night.

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 4:21 pm
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
macadamia maznula sam ti ove sholjemacadamia napisao:Malecki off topic!

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
- macadamia
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Sep 13, 2005 8:14 pm
Služimo narodu!mikalja napisao:macadamia maznula sam ti ove sholjemacadamia napisao:Malecki off topic!
PS Već godinama živim sa mačkama u okruženju... Jedna čak spava u istom krevetu kao i ja. Ako se neko nagutao, najeo i nadisao dlaka, i to gigantskih (imam dugodlaku, tj persijsku mačku), to sam ja. Ukoliko je životinja zdrava, tj nema parazite, mislim da nema razloga za brigu. Za sad - tutto bene.Ako vidish da sam ih negde stavila nemoj se ljutiti
Ko ti je kriv kad si me nauchila
![]()
![]()
!Sad jedan kez za slikanje
![]()
![]()
!Skljotz
Gooootovo! Laku noc i hvala ti lutko na svemu !Pametnice moja

Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night.

-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Sep 17, 2008 2:13 am
Zivim sa 3 psa i 4 machke, a nekad i vishe, i ziva sam! Zivotinje imam vec 20 godina, a studirala sam veterinu 3 godine, pa sam znam shta pricham. Zivotinje su potpuno bezopasne ukoliko ih redovno chistite od parazita, a to znachi 3/4 puta godishnje tabletama koje ce vam preporuchiti veterinar, koje su jeftine i lako dostupne. Vakcinacija nema veze sa tim. Vakcinama se shtite zivotinje od bolesti koje se ne prenose na ljude, ali su za njih smrtonosne - shtenecak, macija kuga i sl. I naravno - perite ruke posle mazenja, igranja i sl. Ja ih obozavam, moje zivotinje zive bolje od 50% dece na svetu, stalno su sa mnom u kuci, cenim ih i volim vishe od ljudi, ali su to ipak zivotinje.
Words like violence,
Break the silence,
Come crashing in
Into my little world....
Break the silence,
Come crashing in
Into my little world....