Macja dlaka???!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sanyalica »

Neeeee!!!! :o
Slika
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

okceMalo napisao:Moja sestra je kao mala mazila macku mokrim rukama, i posle se tih silnih dlaka koje su joj ostale zalepljene za mokru ruku nagutala.. :o Posle toga je bila 100 godina na nekoj spec ishrani, samo proju jela.
Svasta kakva glupost
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

zmiki napisao:Ma izbaci tu macketinu napolje :D .
Tako je :evil: Macketinu napolje Buahahaha :evil:

:D :D :D :wink:
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
zmiki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 9:54 pm

Post od zmiki »

:D :D :D
Dower
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 09, 2008 4:35 pm

Post od Dower »

a jer opasno ako se dlakak bilo cije udahne?
Korisnikov avatar
macadamia
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 13, 2005 8:14 pm

Post od macadamia »

Malecki off topic!

Slika

PS Već godinama živim sa mačkama u okruženju... Jedna čak spava u istom krevetu kao i ja. Ako se neko nagutao, najeo i nadisao dlaka, i to gigantskih (imam dugodlaku, tj persijsku mačku), to sam ja. Ukoliko je životinja zdrava, tj nema parazite, mislim da nema razloga za brigu. Za sad - tutto bene. :)
Slika
Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night. :)
LenaPetrov
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 4:21 pm

Post od LenaPetrov »

I ja imam persijanca. Da se od toga umire, do sada bih 5 puta bila mrtva.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

macadamia napisao:Malecki off topic!

Slika

PS Već godinama živim sa mačkama u okruženju... Jedna čak spava u istom krevetu kao i ja. Ako se neko nagutao, najeo i nadisao dlaka, i to gigantskih (imam dugodlaku, tj persijsku mačku), to sam ja. Ukoliko je životinja zdrava, tj nema parazite, mislim da nema razloga za brigu. Za sad - tutto bene. :)
macadamia maznula sam ti ove sholje :wink: Ako vidish da sam ih negde stavila nemoj se ljutiti :D Ko ti je kriv kad si me nauchila :D :D :D !Sad jedan kez za slikanje :D :D :D !Skljotz :D Gooootovo! Laku noc i hvala ti lutko na svemu !Pametnice moja :D
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
macadamia
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 13, 2005 8:14 pm

Post od macadamia »

mikalja napisao:
macadamia napisao:Malecki off topic!

Slika

macadamia maznula sam ti ove sholje :wink: Ako vidish da sam ih negde stavila nemoj se ljutiti :D Ko ti je kriv kad si me nauchila :D :D :D !Sad jedan kez za slikanje :D :D :D !Skljotz :D Gooootovo! Laku noc i hvala ti lutko na svemu !Pametnice moja :D
Služimo narodu! :wink:
Slika
Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night. :)
darkeststar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 17, 2008 2:13 am

Post od darkeststar »

Zivim sa 3 psa i 4 machke, a nekad i vishe, i ziva sam! Zivotinje imam vec 20 godina, a studirala sam veterinu 3 godine, pa sam znam shta pricham. Zivotinje su potpuno bezopasne ukoliko ih redovno chistite od parazita, a to znachi 3/4 puta godishnje tabletama koje ce vam preporuchiti veterinar, koje su jeftine i lako dostupne. Vakcinacija nema veze sa tim. Vakcinama se shtite zivotinje od bolesti koje se ne prenose na ljude, ali su za njih smrtonosne - shtenecak, macija kuga i sl. I naravno - perite ruke posle mazenja, igranja i sl. Ja ih obozavam, moje zivotinje zive bolje od 50% dece na svetu, stalno su sa mnom u kuci, cenim ih i volim vishe od ljudi, ali su to ipak zivotinje.
Words like violence,
Break the silence,
Come crashing in
Into my little world....
Vitamin
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jun 08, 2007 6:54 pm

Post od Vitamin »

Iako nije forum predviđen za slike nisam izdržao, evo mog mačora dok spava u svojoj "kraljevskoj" fotelji :) Možda se čak vide i silne dlake :lol:
Slika Slika :lol:
luckey
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 10, 2007 3:03 pm

Post od luckey »

presladak jeeee, :D :D :D :D
poz
Odgovori