Krivica
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Feb 11, 2016 11:43 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Krivica
Ne slazem se sa Acom.Decko nema problem sa alkoholom.90 % omladine prodje kroz to,zurke,koja casica.Pripito stanje.Ne znam za druge,al ja sam bila od case i po vina,pripita.Ne bih se slozila da je to alkoholisanje.Ne podrzavam alkohol,niti mislim da to treba da prelazi u naviku,to bi vec veliki problem bio,al necemo ici u krajnost..Jer realno,tesko da postoji osoba koja u tom mladalackom periodu nije isto tako,drustvo,izlazak,muzika,koja casica alkohola.Pa i ti Aco.Sve u svoje vreme.Al svi smo mi to prosli.Ovde decko ima problem sa prenaglasenom emocijom krivice kod mnogih stvari kod kojih ne treba tako jaka krivica da se javlja.Nenormalno je da se 2-3 dana "zderes" jer si popio par casa alkohola il si opsovao pa te 3 dana zbog toga krivica ubi.Il sta je naveo sad..zahtev za prijateljstvo.Treba da poprica sa psihologom/psihijatrom
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Па и нисам, Кристина. И нико из моје генерације се није алкохолисао осим пар изузетака. Сада је то нормално јер деца немају смисао живота.
Што се тиче алкохола нисам ни рекао ни мислио да је он директан узрок осећања кривице.
Једноставно треба да избаци оно што реално није здраво ни добро. А после остало. Непрестано преиспитивање самога себе је широка тема.
Што се тиче алкохола нисам ни рекао ни мислио да је он директан узрок осећања кривице.
Једноставно треба да избаци оно што реално није здраво ни добро. А после остало. Непрестано преиспитивање самога себе је широка тема.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Feb 11, 2016 11:43 pm
Pa dobro,slazem se da se kako generacije idu,sve intenziviziralo,i postaje normalno ono sto nama nije normalno.I sve je gore i gore.Ja npr sam dok sam isla u skolu imsla izlaz do 10.Kasnije jedva 11 ako je leto.Danasnje generacije to mnooogoo drugacije.Al uvek je bilo da nam kazu roditelji,zbog necega.."ee to u moje vreme nije tako bilo".E pa dosla su druga vremena.Pa tako i mi sad.Moja generacija je tek kad smo na faksu bili mogla da izlazi,I mi se nismo opijali.Al i mi smo po koju casicu na brucosijadama,zurkama.I to generalno vecina i svi smo mi bili studenti.Ok ti nisi,i u tvoje vreme retko ko.U moje vreme rekoh ti kako.A u njihovo to dosta ranije.Sto ne znaci da je to dobro.Samo ne smatram da mu je alkohol problem nit da je alkoholicar koji se posle pijancenja kaje.Mislim da ima problem psihicke prirode sa preizrazenim osecajem krivice.Naravno ne treba da mu to pijancenje prelazi u naviku.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Важно је да Попаја не приказују на телевизији јер пуши лулу - да случајно не би покварио децу. А филовање правим гадостима и настраностима нема везе. И онда се питамо шта је са децом.
Док особа одраста мора да спава најмање девет сати ноћу и не сме да уности апсолутно никакве штетне састојке.
Али данас је савремено време па се стандарди мењају. Ваљда људи више воле да буду болесни него здрави.
Савест ради док се скроз не отупи. А после је касно.
Док особа одраста мора да спава најмање девет сати ноћу и не сме да уности апсолутно никакве штетне састојке.
Али данас је савремено време па се стандарди мењају. Ваљда људи више воле да буду болесни него здрави.
Савест ради док се скроз не отупи. А после је касно.
ovaj je definitivno lud , tebi ni laza lazarevic nece pomoci
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Ко је луд? Ниси јасан.