kratko i jasno please

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

citostatik
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 20, 2006 1:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od citostatik »

Cemu panika. Vjerovatnoca je mala da si dobila Hepatitis C, ali od toga se ne treba skrivati... Otidji i provjeri. Najbolje je znati na cemu si jer bjezanjem od toga nisi nista sprijecila...
Opet kazem - vjerovatnoca je mala da si zarazena, a sto se tice dobrovoljnog davanja krvi tu je obavezno testiranje na virusne hepatitise
citostatik
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 20, 2006 1:16 pm

Post od citostatik »

Cemu panika. Vjerovatnoca je mala da si dobila Hepatitis C, ali od toga se ne treba skrivati... Otidji i provjeri. Najbolje je znati na cemu si jer bjezanjem od toga nisi nista sprijecila...
Opet kazem - vjerovatnoca je mala da si zarazena, a sto se tice dobrovoljnog davanja krvi tu je obavezno testiranje na virusne hepatitise
joa_uniq
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 07, 2006 10:04 am

Post od joa_uniq »

Negde sam bila nasla post o candidi, ali sam ga zaturila i sada ne umem da ga nadjem pa sam svratila na ovaj. Nadam se da nema problema :D . Dakle, moj problem je da sam otkrila candidu juce (6.6.`06) i da je ona u zadnjem stadiumu. Jako sam uplasena. Imam 16 godina, navukla sam je pre 7 meseci (tad sam, inace izgubila nevinost), sa deckom sa kojim sam jos u vezi. Oboje cemo se leciti... Moj najveci problem je kako da saopstim mami (i znam da je glupo sto sve ovde pisem), ali ne mogu da je gledam u oci i da se pravim da je sve ok, kad nije :( .Inace, zivim u malom gradu, tako da se bojim da ce saznati od drugih ljudi. Strasno sam uplasena i zbunjena, ne mogu da verujem da se meni ovo desava... Bila sam u depresiji pre skoro mesec dana (imala sam problema sa tim istim deckom), krize se jos vracaju. Da li se moze reci da je candida odgovorna za to? Naglo sam smrsala, gladovala sam, da li sam time isla u prilog svojoj bolesti? I dalje nemam apetita... :( :( :( :(

Thanks in advance!
"Strast pokrece svet, ljubav ga samo cini sigurnijim mestom za zivot." Ice T
joa_uniq
Novi član
Novi član

Post od joa_uniq »

A, da zaboravila sam. Vec nekoliko meseci ne jedem meso. Da li to ide u prilog Candidi? :-?
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm

Post od Cat »

joa_uniq napisao:Dakle, moj problem je da sam otkrila candidu juce (6.6.`06) i da je ona u zadnjem stadiumu.
Tema o candidi:

http://doktor.rs/forum/viewtopic.php ... 2e36a2733f

Ne znam ko ti je to dijagnostifikovao "kandidu u poslednjem stadijumu"...ali ako ćeš dalje da postuješ postuj na temi koju sam ti dala, ovde se diskutuje o hepatitisu C. Pozdrav, Cat
joa_uniq
Novi član
Novi član

Post od joa_uniq »

6. stadium, valjda je to zadnji. Ok, postovacu na drugom mestu.
Odgovori