Iako svesna da je problem glavobolje danas široko rasprostranjen,ja zaista moram da se posavetujem sa svima koji su voljni da mi pomognu,naime,imam potiljačne glavobolje,koje nisu uvek posledica niskog pritiska,koji je oko 95/55,ali ne uvek...poslednje laborator.analize su rađene (ne zbog pomenutog problema) u aprilu, ai sve su ok,evo ukratko: eritroc.-3,86 , leukoc.-5,3 , trombociti -194 , hemoglob.-121 , se 3/6 , glikemija 4,0 , holesterol-4,1 , trugliceridi -0,7 , hdl-1,7 , ldl -2,05 , ast-24,7 , alt-17,7 , urea-5,8 , kreatin-62,5 , fe -12,3, ca -2,32 , index ateroslkeroze -1,2 , utvrđeni faktor rizika-2,4 , crp-negativan
ta glavobolja počinje vrlo ozbiljno da mi smeta u radu,da ne spominjem svakodnevne aktivnosti,totalno sam rasejana,malaksala,čak osećam blago kočenje vilice , a radim sa strankama,pa možete misliti..
ono što bih volela da me posavetujete je da li postoje neke analize koje nisu urađene a trebalo bi,i šta da radim?!!!
jer zaista ne mogu više ovako!!
radim vežbice za vratni deo,trudim se da pijem vodu,jesam izložena velikom stresu,ali da li je to posledica samo toga?
tj.da li je moguće da bude takva posledica konstantnog stresa i nerviranja?
Hvala veliko unapred svima koji će odvojiti vreme da me posavetuju!