Inace juce sam dobio nalaze, i pise ovako (mada meni to nije jasno skroz)
: Uk. Caxsackie grupe B IgM - Metoda - ELISA, Nalaz: Slabo poz.
Sta to znaci ? Ovaj mi doca rekao kao idi kod doktora svoga on ce ti kao objasniti.... Dosta sam citao ovde na netu i video da konkretan lek za ovaj virus nema

Sto se tice bolova, u posladnja 3-4 dana nista ne osecam, ali bukvalno, jedino kad idem spavati onako malo otezano disem, ali koliko-toliko je ok.. Jos da napomenem kad sam to poceo osecati, evo recimo, pre mesec dana, u teretani kad radim propadanja, i zavrsim seriju onako me u grudima na 3-4sec zaboli (probode kao) i prodje, ali ja to nisam shvatio ozbiljno, pa sam nastavio sljakati jos jedno 2 nedelje tako, pa sam posle mislio da sam nesto grudn hrskavicu zezno, i rekao sebi da cu napraviti pauzu i ici na plivanje, i tako ja odem jedan dan na plivanje, izplivam onako oko 3 sata sam bas plivao i prilicno se umorio, i kad sam dosao kuci bio sam malaksav (mislim to je i normalno) ali uvece kad sam gledao ZLO mi je bilo, u srce mi je bilo radilo ko ludo, nisam mogao spavati, tako 4-5 sati sam u krevetu se cimao.. I tako sam otisao kod doce, pa sam odradio dosta ispitivanja krvi, ekg, to mi je sve normalno, ali eto taj Konsaki izgleda imam, pa me zanima od prilike koliko to moze da traje ? Za sada ponavljam evo vec 3-4 dana mi je normalno, ali nerviram se jako sto ne mogu da treniram, i tako sam u tripu zbog toga!