Pa upravo o tome pričam ,nemojte da ubijate sebi psihu sa obilascima lekara merenjem non-stop pritiska i traženju bolesti .Za ostalo ne znam ali za koxaki smem da tvrdim ,da je kod vas taj virus i da ''odrađuje'' pa vi ne biste mogli stajati na nogama, od umora (svakodnevnog ,a ne povremenog) tahikardija (svakodnevnih,a ne povremenih) titar bi bio visok ...odneo kod 2 doktorice i obe su rekle da taj koksaki nije radio, kao tipa nista strasno nije.. jer da je taj virus koksaki i ostali nalazi bi mi bili poremecini, a ostali su cak naprotiv jako dobri, tako da me to malo buni.
Što se tiče pritiska tad kad vam je bio povišen kažete da je bilo posle teretane!Jel znate kako se kaže ,kada osetite da vam je u toku dana pao pritisak par puta ustanite,i čučnite i naravno da će pritisak skočiti!A šta očekujete da će biti posle treninga u teretani? Pa naravno skok pritiska,ubrzan puls itd,itd.
Naravno,treba neko da vas pogleda ,ali ako vam je dva doktora kažu da je uredu,analize pokazuju da su uredu.....
pozdrav i sve najbolje