Što se tiče šećera, nešto malo iznad minimuma, 4,6. Tako da ale i bauke dijabetesa moram da zamenim nekim drugim... počinjem da verujem da je sve (ili bar veći deo) na nervnoj bazi.aa_aca napisao:Постаје много компликовано. Форум је незгодан за вишеструке проблеме. Бар је мени незгодан јер покушавам да помогнем ако икако могу, а проблем се усложњава.
Зеолит сам купио али никако да почнем да га користим. Он само апсорбује токсине и метале по организму, а не може да повећа имунитет.
Проширена вена као и проблеми са стопалима су вероватно последица равних или спуштених табана. Лоша обућа може да проузрокује невероватне проблеме са стопалима, а онда ланчано - колена - кичма - циркулација - срце - мозак.
Брадавице изазивају вируси. Верујем да ће ти на дуже стазе помоћи домаћи препарат од белога лука и комовице. Рецепт имаш на мом сајту w w w . a c a . r s под Савети, Здравље, Имунитет.
Под Имунитет-2 ћеш видети који витамин Ц користим. Батали све шумеће производе јер доносе много више штете него користи.
Могуће је да не осећаш прсте како треба, управо због веома лоше обуће. То ипак неко мора да погледа.
Проблем са пешачењем говори у прилог спуштеним или равним табанима или лошој обући.
У поодмаклој фази дијабетеса добио би гангрену на стопалу. У сваком случају теба да провериш крв: основну крвну слику, шећер, гвожђе, масноће, штитну жлезду, јетру...
Погледај на мом сајту шта користим од витаминско-минералних препарата. Наћи ћеш их под разним темама о здрављу.
Можда због андола више крвариш и теже ти се ресорбују подливи.
Ваљда сам ти одговорио на све. Ако има још нешто, питај.
Juče sam na hitnoj pomoći i dobio injekciju za smirenje. Kad mi je um pod sedativima, dobro sam. Od jutros sam ponovo na bromazepamu, osećam se dobro.
Dosta simptoma koje sam imao vezano za glovobolje i malaksalost, prepisuje se i migreni, a to sam potpuno otpisao u startu... Kao da ja ne mogu imati migrenu s vremena na vreme... Sajt sam letimično pregledao, i sačuvao ga u bookmark. Čitaću ga po potrebi, trenutno me najviše zanima taj pomenuti recept od belog luka i komovice. Hvala na savetima! Ako budem imao nekakvih dodatnih pitanja, postaviću ih.