Koagulacija krvi i uzimanje lekova

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

tk76
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 25, 2013 2:17 am

Re: Koagulacija krvi i uzimanje lekova

Post od tk76 »

aa_aca napisao:Постаје много компликовано. Форум је незгодан за вишеструке проблеме. Бар је мени незгодан јер покушавам да помогнем ако икако могу, а проблем се усложњава.

Зеолит сам купио али никако да почнем да га користим. Он само апсорбује токсине и метале по организму, а не може да повећа имунитет.

Проширена вена као и проблеми са стопалима су вероватно последица равних или спуштених табана. Лоша обућа може да проузрокује невероватне проблеме са стопалима, а онда ланчано - колена - кичма - циркулација - срце - мозак.

Брадавице изазивају вируси. Верујем да ће ти на дуже стазе помоћи домаћи препарат од белога лука и комовице. Рецепт имаш на мом сајту w w w . a c a . r s под Савети, Здравље, Имунитет.

Под Имунитет-2 ћеш видети који витамин Ц користим. Батали све шумеће производе јер доносе много више штете него користи.

Могуће је да не осећаш прсте како треба, управо због веома лоше обуће. То ипак неко мора да погледа.

Проблем са пешачењем говори у прилог спуштеним или равним табанима или лошој обући.

У поодмаклој фази дијабетеса добио би гангрену на стопалу. У сваком случају теба да провериш крв: основну крвну слику, шећер, гвожђе, масноће, штитну жлезду, јетру...

Погледај на мом сајту шта користим од витаминско-минералних препарата. Наћи ћеш их под разним темама о здрављу.

Можда због андола више крвариш и теже ти се ресорбују подливи.

Ваљда сам ти одговорио на све. Ако има још нешто, питај.
Što se tiče šećera, nešto malo iznad minimuma, 4,6. Tako da ale i bauke dijabetesa moram da zamenim nekim drugim... počinjem da verujem da je sve (ili bar veći deo) na nervnoj bazi.
Juče sam na hitnoj pomoći i dobio injekciju za smirenje. Kad mi je um pod sedativima, dobro sam. Od jutros sam ponovo na bromazepamu, osećam se dobro.
Dosta simptoma koje sam imao vezano za glovobolje i malaksalost, prepisuje se i migreni, a to sam potpuno otpisao u startu... Kao da ja ne mogu imati migrenu s vremena na vreme... Sajt sam letimično pregledao, i sačuvao ga u bookmark. Čitaću ga po potrebi, trenutno me najviše zanima taj pomenuti recept od belog luka i komovice. Hvala na savetima! Ako budem imao nekakvih dodatnih pitanja, postaviću ih.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Мигрена као болест не постоји. Измислили су је као оправдање за немогућност дијагнозе и излечења. Ту је само проблем циркулације и дотока крви у главу и зврчка је пронаћи узрок тј. сужење.

Погледај шта сам писао под Главобоља, Мигрена и Рамена-рачунари.
tk76
Novi član
Novi član

Post od tk76 »

aa_aca napisao:Мигрена као болест не постоји. Измислили су је као оправдање за немогућност дијагнозе и излечења. Ту је само проблем циркулације и дотока крви у главу и зврчка је пронаћи узрок тј. сужење.

Погледај шта сам писао под Главобоља, Мигрена и Рамена-рачунари.
Za krvotok se slažem. Od jutros imam novu zelenu modricu na levoj butini. Međutim nešto novo je počelo da se pojavljuje... Liči na ožiljke neke velike posekotine, dugačko je oko 15ak cm, ide u više pravaca. Čini mi se da prati putanju nekih vena u butini ali nisam siguran. Na tim mestima, koža kao je nekako zbrčkana a ta mesta su blago ulegla. Pomalo mi je bolno da se oslonim na levu stranu dok sedim, ne znam da li ovo pomaže, ali to se trenutno dešava.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Због андола могу да се јављају модрице јер се крв теже згрушава.

То што ти се јавља као ожиљци од посекотина, стварно не знам шта може да буде. Да није грч крвног суда? Можда да одеш до васкуларног хирурга, не знам.

Чуди ме да никога од лекара који посећују форум ово не занима. Можда се ради о такозваним лекарима који немају шта да ти продају, па се не јављају. УФ!
tk76
Novi član
Novi član

Post od tk76 »

aa_aca napisao:Због андола могу да се јављају модрице јер се крв теже згрушава.

То што ти се јавља као ожиљци од посекотина, стварно не знам шта може да буде. Да није грч крвног суда? Можда да одеш до васкуларног хирурга, не знам.

Чуди ме да никога од лекара који посећују форум ово не занима. Можда се ради о такозваним лекарима који немају шта да ти продају, па се не јављају. УФ!
Danas sam malo gledao po internetu, reklo bi se da su pitanju već formirane strije. Što samo po sebi nije štetno po zdravlje, međutim tamo se navodi da su one tek na kraju iste boje kao i koža. Kako sam ja propustio stadijum kada su bile crveno-ljubičaste... teško mi je da zamislim, jer redovno pregledam noge. Lično bih voleo da jesu strije, ali samo na rezultate krvi u bolnici čekam DVE nedelje. Tek posle toga ima smisla ići nekome ko je stručan za tu oblast. Modrice sam imao i pre nego što sam počeo da pijem Andol.
Za neučešće u temi, nemam komentar. Ne mogu nikoga da nateram da radi ono što ne želi. A nije mi to ni namera. Moje je da pitam.
Odgovori