Кефир ми направио затвор

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Korisnikov avatar
aa-aca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 25, 2013 11:30 am
Kontakt:

Кефир ми направио затвор

Post od aa-aca »

Имам мали проблемчић. Иначе сам мало дебељуца и приметио сам у последње време кад прдим (не на форуму него стварно) да прдеж има киселкаст мирис. Чак ми је и женче набеђује да сам негде јео кисели купус. Помислио сам да ћу да умрем јер сам се деалкализовао и да сам надут и дебељуца јер ми се кандида размножила у цревима. Већ сам писао на свом сајту шта све кандида може да направи и одмах сам схватио да је ситуација озбиљна и да захтева радикалне мере.

Узео сам један кефир који је био величине мањег карфиола и уз доста муке и вазелина успео сам да га угурам дубоко у анус. Иако је било болно на тренутке, стално сам имао у глави кандиду како се игра у мом дебелом цреву, па сам стиснуо зубе и био упоран. Иначе стискајући зубе сам схватио да је Корега крема за држање протезе превара јер замало да останем без ње али о томе другом приликом.

После 2 дана приметио сам да ми је мирис прдежа добио доста пријатнију арому, сад једва чекам да прднем али се јавио проблем што више немам столицу. Пробао сам да дохватим кефир прстима али безуспешно јер сам приликом апликације користио и четкицу за протезу кад нисам могао да га дохватим прстима и отишао је дубоко у црево. Иначе како сам инжењер по струци схватио сам да би везивање кефира кончићем решило тај проблем, као што то имају женски тампони, тако да знам шта да радим убудуће, али питање је шта сад, има ли неко идеју?

Јел зна неко колико времена треба да се свари кефир у цреву, пијем пробиотике али изгледа да те бактерије не воле кефир.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Кефир ми направио затвор

Post od aa_aca »

Баш си бедан.
Drazenbg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 01, 2013 4:19 am

Post od Drazenbg »

Хахахахахахахахаха
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Drazenbg napisao:Хахахахахахахахаха
Овако као што се ти понашаш, не понаша се неко ко има тешко болесну мајку. Велико зло излази из тебе. Очекуј плату. Немој после да кажеш да те нико није упозорио.
Drazenbg
Novi član
Novi član

Post od Drazenbg »

aa_aca napisao: Овако као што се ти понашаш, не понаша се неко ко има тешко болесну мајку. Велико зло излази из тебе. Очекуј плату. Немој после да кажеш да те нико није упозорио.
Немаш смисла за хумор? Када је човеку тешко понекад има потребу да скрене мисли. Ето мог греха. Насмејао сам се а он ми спочитава најцрње. У својој безобзирности, злоупотребљаваш и моју приватну ситуацију у кући. Хмммм...не знам онда ко може да очекује ту "плату" коју ми призиваш. Ти или ја. Из кога избија зло када овако бескрупулозно пишеш?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Јао, баш си цвећка. Ни мрава не би згазио. Ц ц ц ...

Ма како ја то злоупотребљавам твоју ситуацију у кући? Хајде просветли ме.

Закључак је да си обичан лажов коме нико није болестан него само хоће форумаше да одврати од коришћења проверених и нешкодљивих начина лечења и да наведе на коришћење цитостатика.

Ти злоупотребљаваш напаћене форумаша и њихове емоције твојом тобоже болесном мајком којој си давао десет зрна дневно. Расплачи нас још мало.

Треба да те је срамота. Ја могу да се позовем на Бога јер сам чист од твојих инсинуација, па га зато и спомињем. Видећеш.
Korisnikov avatar
Zorankv
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 04, 2013 4:49 pm

Post od Zorankv »

aa_aca napisao:Јао, баш си цвећка. Ни мрава не би згазио. Ц ц ц ...

Ма како ја то злоупотребљавам твоју ситуацију у кући? Хајде просветли ме.

Закључак је да си обичан лажов коме нико није болестан него само хоће форумаше да одврати од коришћења проверених и нешкодљивих начина лечења и да наведе на коришћење цитостатика.

Ти злоупотребљаваш напаћене форумаша и њихове емоције твојом тобоже болесном мајком којој си давао десет зрна дневно. Расплачи нас још мало.

Треба да те је срамота. Ја могу да се позовем на Бога јер сам чист од твојих инсинуација, па га зато и спомињем. Видећеш.
Ti pominješ Boga. Sramoto. Ukrao si mi novac i pominješ Boga. Ostavi te ljude na miru sotono. Samo ti je do para stalo. Gde će ti duša? Potrudiću se da te stigne ruka pravde za ono što si mi učinio sa zdravljem. Možda ja neću doživeti, ali ima ko hoće.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Хајде не драми. Имаш читаву фабрику цитостатика и од ње си се отровао. А имаш и пара колико хоћеш. Шта кукаш?
Zorankv napisao:Ti pominješ Boga. Sramoto. Ukrao si mi novac i pominješ Boga. Ostavi te ljude na miru sotono. Samo ti je do para stalo. Gde će ti duša? Potrudiću se da te stigne ruka pravde za ono što si mi učinio sa zdravljem. Možda ja neću doživeti, ali ima ko hoće.

Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Е јадан ли си Zorankv, ко год да се налази иза тог имена.
RužicaRuška
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 04, 2013 7:38 pm

Post od RužicaRuška »

Aco pratila sam vaše savete i neke sam primenila. Mislim da su mi pomogli. Hvala vam za to, ali jako me žalosti vaš odnos prema drugim članovima. Zašto tako. Ovde dolaze ljudi kojima treba pomoć. Nekada i topla prijateljska reč i solidarnost. Nije lako kada imate teško bolesnog člana porodice. Ja sam prošla kroz to i znam kako je to. Prosto ne mogu da verujem da ste neke stvari vi napisali. Vaši odgovori kojima sumnjate u bolest nečijeg člana porodice su izvinite, ali strašno bezosećajni.
Vi ne možete znati da li taj član laže ili ne. Šta ako ne laže. Onda greh ide vama.
Pokušajte da savetima pomognete kao i do sada. Ovako dovodite i mene u sumnju da li su vaši saveti baš toliko dobronamerni. Ako iskreno želite dobro ljudima, onda ih razumite u njihovom bolu. I ja sam nekada bila očajna i tada možda nisam birala reči.
Vi ste barem zdravi verujem i vaši ukućani što vam svim srcem želim. Vi onda možete imati strpljenja više od ljudi koji su bolesni ili im je njihov član porodice bolestan.
Zato ako hoćete iskreno da pomognete ljudima u šta verujem da je istina, potrudite se da ljude i razumete. Nekada je to teško, ali ako to niste u stanju, onda ćete im samo odmoći još više.
Mi se ovde ne poznajemo lično i svaka pomoć je dobrodošla. Zato i ne možemo da tvrdimo da li je neko lagao ili ne. Ja lično ne verujem da bi neko lagao da mu je član porodice bolestan. Ovde ljudi dolaze da zatraže pomoć, nekada i da podele svoju bol. Mi smo tu da ih razumemo i posavetujemo, a ne da ih odbacujemo.
Pozdrav i nadam se da ćete ovo uzeti kao dobronamerni savet sa moje strane.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Драга Рушка, хвала на писму. Оно што сам написао неким члановима форума је проузроковано њиховим односом према мени. Могу лако да знам да неко лаже када износи ствари о мени за које знам да нису истините - то је бар логично. Као онај што сам му тобоже продао чај за 100 евра. Какав скот.

Верујем да сте видели и оног болида који је отворио ову тему. Назвао се именом aa-aca које је слично моме aa_aca. Покупио је све моје податке и слике и представља се као ја. На почетку је чак рекао да сам тобоже заборавио лозинку и отворио нови налог. Подлац.

Веома добро знам како је то када је тешко болестан неко ко ми је веома драг и управо сам у таквој ситуацији. Био сам и раније неколико пута. Због тога врло добро знам како се такве особе понашају. Пљување по другима, па још безразложно, свакако није у том домену понашања.

Из писама се јасно виде намере неких ликова. Мада, то је можда само мени јасно, јер последњих деценија имам прилике да видим понашање великог броја особа. Нећете ми веровати чега сам се нагледао. Није се радило само о мени тако да нисам увек био субјективан приликом доношења закључака.

Углавном, тако је то. Неко ме нападне и ја га испребијам. То види неко са стране и закључи да сам ја силеџија. Такав је живот.

Хвала још једном.
Поздрав.
Stevan Rakić
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 04, 2013 8:56 pm

Post od Stevan Rakić »

Zorane zamolio bih da mi se javite privatnom porukom u vezi ovog clana ace. Izgleda da nas ima vise prevarenih. Meni nije uspeo da uzme novac jer mu nisam dao. Bilo mi je sumnjivo sve u vezi toga. Kada mi je trazio da uplatim odredjenu sumu novca po prijemu posiljke nije hteo da kaze precizno o kolikoj se sumi radi, pa sam ga odbio.
Ne znam kako se ovo dozvoljava, da preko foruma neko iskoriscava bolesne ljude?
Sacuvaj nas Boze u danasnja zla vremena od zlih ljudi.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Хајде да и разумем подлост људи који се овако понашају према мени. Хитлер, Менгеле и остали, нису измишљене личности.

Али да при томе спомињу Бога, то већ не разумем. Да ли је могуће да се баш ни мало не боје онога што их може задесити?
Korisnikov avatar
aa-aca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 25, 2013 11:30 am
Kontakt:

Post od aa-aca »

Гадна нека времена дошла, ево и овај наследник пророка Илије, старозаветни пророк Јелисеј - син Сафатов, иде по форуму и набија на ону ствар. Шта нелечена кандида направи од човека, па се после кљукајте лековима фармацеутске мафије. Ц ц ц ц.... Подлац.
Drazenbg
Novi član
Novi član

Post od Drazenbg »

Zorankv napisao:
Ti pominješ Boga. Sramoto. Ukrao si mi novac i pominješ Boga. Ostavi te ljude na miru sotono. Samo ti je do para stalo. Gde će ti duša? Potrudiću se da te stigne ruka pravde za ono što si mi učinio sa zdravljem. Možda ja neću doživeti, ali ima ko hoće.
Зоране шта да вам кажем... Жао ми је што сте му дали толики новац који вам сигурно значи у овом тренутку, поготову када се узме у обзир да је велика криза а ви болесни и са још већим трошковима него иначе.
Хвала вам што сте свој случај и искуство поделили са осталим форумашима, и на тај начин помогли да се разоткрије један од бројних превараната.
Треба увек и свима указивати на њега, јер је то начин да се спречи да превари остале посетиоце и болесне људе. Хвала вам још једном и следећи пут више опреза. Не верујте слаткоречивима. Ја сам имао срећу да га одмах препознам као преваранта. Није му одговарало моје мишљење и извређао ме је на крајње подао начин. Тада сам видео колико он зла и пакости носи у себи, па сам имао срећу да нисам прошао као још једна жртва његове похлепе за новцем.
Odgovori