Pozdrav svima!Pišem ovo jer mislim da će nekom možda biti od koristi..
Nakon ustanovljene dijagnoze kandide u crevima pre dva meseca,pocela sam sa dijetom bez šećera,kvasca,mleka,alkohola,belog brašna..Moj lekar mi je prepisao tablete Prokanazol za koje sam kasnije saznala da više štete nego što koriste,jer oštećuju jetru!(to mi je rekao drugi lekar,a ni Nistatin mi nije preporučio jer ni on nije ništa bolji!).Sve u svemu svelo se na to da držim ovu dijetu i pijem probiotik,koji ima sto više Achidofilus bakterija u sebi..Medjutim nista se i dalje ne menja,meni je i dalje isto...(Inace,simptom koji je doveo u pitanje da imam kandidu bio je osecaj peckanja u gornjem desnom delu stomaka i nista vise,al i to strasno nervira)
Čitajući sve ove postove na forumu saznala sam za preparat THREELAC,a onda sam ja pokrenula svoju istragu..Inače to je prah koji su pronašli Japanski farmaceuti i trenutno je broj 1 u svetu za lecenju kandide.Sastoji se od tri vrste bakterija,koje pomažu da se u crevima ponovo stvori normalna Ph sredina,a uz to unište gljivice kandide.Terapija traje dva meseca i piše da dijeta nije neophodna,osim što prvih 14 dana treba izbegavati i prirodni i rafinisani šećer.Problem je taj sto leka nema kod nas,a ni u jednoj drugoj zemlji u Evropi osim u Engleskoj.Inace ima ga i u Americi.Ja sam ih kontaktirala(u Englesku),a odgovor je bio: cena 1 kutije,od 60 kesica je 32 funte,a dostava za Srbiju 2 funte.Ovo pakovaje je dovoljno za 2 meseca!!!Ja trenutno očekujem svoj paket,s tim da ce mi ga iz Engleske poslati prijatelj preporuceno,za svaki slucaj da se ne zagubi,pa da probam još i ovo..Moj doktor sa Poliklinike u NS mi je ovo takođe preporučio..Nadam se da ce ovo nekom koristiti...Adresa ovog sajta je sledeca,pa je sami pregledajte:
www.synergy-health-shop.co.uk