kako da dodjem do jacih misica i manjeg stomaka

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Ma samo gazi i pile i svinjche sine moj, ali radi i ne plasi se znoja! Znoj ne ubija! 'bes skolu!
Djordja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 28, 2009 1:14 am

Post od Djordja »

NIKAD SE NISAM PLASIO ZNOJA,nekad cepam i poceo dan vezbe,pa napravim vecu pauzu,da ne bih preterao,ne smem da rizikujem.ja mislio da je problem kod mene u tome sto mnogo jedem meso,kad ono na kraju ispade dobro
imam 16 god. tezak sam 72kg i hocu da imam manji stomak i vece misice ali nisam siguran da li sve radim na dobar nacin a ni ne znam koliko treba da jedem
hunter
Stalni član
Stalni član
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Djordja napisao:NIKAD SE NISAM PLASIO ZNOJA,nekad cepam i poceo dan vezbe,pa napravim vecu pauzu,da ne bih preterao,ne smem da rizikujem.ja mislio da je problem kod mene u tome sto mnogo jedem meso,kad ono na kraju ispade dobro
Dok jedes meso, dobro je... Vidi od biljozdera jedi 'nako pressno (british) od svezdera resh! Ja volom sa lukom, ali luk uspavljuje! Ne spavaj vec radi! Spavaj od 22 h do 6, pa kad hiopfiza da sve od sebe, ehhh sine moj!
Djordja
Novi član
Novi član

Post od Djordja »

eeeeeeeeehhhhhhh,pa sad........ja sam velika spavalica.ne osecam se kao covek dok se ne naspavam bar 9 sati dnevno,ali osecam da mi je ishrana slaba tachka.pokusacu da je iskorenim tako nekim biljcicama,hvala za savet,xexex :D
imam 16 god. tezak sam 72kg i hocu da imam manji stomak i vece misice ali nisam siguran da li sve radim na dobar nacin a ni ne znam koliko treba da jedem
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Djordja napisao:eeeeeeeeehhhhhhh,pa sad........ja sam velika spavalica.ne osecam se kao covek dok se ne naspavam bar 9 sati dnevno,ali osecam da mi je ishrana slaba tachka.pokusacu da je iskorenim tako nekim biljcicama,hvala za savet,xexex :D
Spavaches sinko, zivi bre dok si ziv.. avaj...
Ne kontas ti mene, bakice ce ti dati savet, zasigurno!
Djordja
Novi član
Novi član

!

Post od Djordja »

nesto mi se prispava,idem da se odmorim,cujemo se neki dan kad ponovo budem imao neki peoblem,pozZzZzZzZzZ ! ! ! ! !
Odgovori