jedno pitanjce z hirurga ili ortopeda nznm tacno.........

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
Kontakt:

Re: jedno pitanjce z hirurga ili ortopeda nznm tacno.........

Post od Ivanna Kraljica »

remi sve ovo sam probala,obloge prijvijam svaki dan,ruka mi je na posebnom jastuku kada lezim,masiram non stop sokor.....stavljala sam i obloe od meda i rakije,ali nista nista nista ne pomaze..to mi je leva ruka,i izbegavam kucanje,a misa drzim u desnoj sto je logicno................veruj meni ni doktori,a ni ova prirodna medicina ne pomaze..............nznm sta vise da radim...........
Korisnikov avatar
remi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 01, 2006 7:16 am

Post od remi »

Ivanna Kraljica napisao:remi sve ovo sam probala,obloge prijvijam svaki dan,ruka mi je na posebnom jastuku kada lezim,masiram non stop sokor.....stavljala sam i obloe od meda i rakije,ali nista nista nista ne pomaze..to mi je leva ruka,i izbegavam kucanje,a misa drzim u desnoj sto je logicno................veruj meni ni doktori,a ni ova prirodna medicina ne pomaze..............nznm sta vise da radim...........
Led? Da je "zaboraviš" - pustiš da se malo odmori? Umesto diklofen (brufen, i sl...) gela/masti da koristiš hepatrombin? Konjska mast? Mast od jazavca? Nekada u takvim situacijama znaju da pomognu totalno nelogične stvari. A možda je u pitanju prenesen bol, pa te u stvari boli negde u predelu vratne kičme, ramena, kičme uopšte? Razmisli kako si tačno povredila šaku.
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

problem je sto ja ne mogu da s e setim kako sam tacno pala.........pala sam na celu levu ruku,od ramena do zgloba,a u zglobu sam je povredila...tablete vise ne pijem,a krema i kremica i gelova imam sve(sto je bilo moguce protiv ovoga)...pomagao mi je hepatrombin pa je prekinuo,pa onda konjski gel-NISTA NE POMAZE.....nznm veruj sta vise da radim.........
Korisnikov avatar
remi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 01, 2006 7:16 am

Post od remi »

Ivanna Kraljica napisao:problem je sto ja ne mogu da s e setim kako sam tacno pala.........pala sam na celu levu ruku,od ramena do zgloba,a u zglobu sam je povredila...tablete vise ne pijem,a krema i kremica i gelova imam sve(sto je bilo moguce protiv ovoga)...pomagao mi je hepatrombin pa je prekinuo,pa onda konjski gel-NISTA NE POMAZE.....nznm veruj sta vise da radim.........
Maži celu ruku počev od predela lopatice. A ako ni to ne pomogne? A kažeš da su snimci OK (možda da snimiš celu ruku i kičmu? mada mi to više liči na malčice "sređen" nerv) i da dr misli da izmišljaš: onda stvarno ne znam: Vanga? Psihić?
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

ne znam ni ja,kazu da nije problem nigde drugde,sem u zglobu(msm ni tu nema kazu nista)nista en pomaze vise,samo da prestane,vice mi lakse........
blabla18
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 14, 2009 8:15 am

Post od blabla18 »

Ja imam jedno pitanje,imam krive prste na rukama i svi mi kazu da je to zato sto sam mrsava i da ce se ispraviti kad se ugojim,nikad nisam bila teza nego sad ali nista se nije promenilo..zelim da znam da li postoje neke vezbe nesto ne znam ni ja sta za ispravljanje ili cak neka operacija koja moze da mi ispravi prste??i jos jedno pitanje pre nekoliko meseci bila sam na sistematskom pregledu i rekli su mi da odem kod kardiologa da mi uradi ekg ili kako se to vec zove i ultrazvuk srca jer su sumnjali na srcanu manu,doktorka je to stvarno odradila dobro i nema srcane mane,ali ima deformitet grudnog kosa koji daje znake na srcanu manu,sa srcem je sve uredi ama bas sve ali volela bih da znam imaju li za to neke odredjene vezbe koje mogu to da mi isprave i da li postoji mogucnost za neku operaciju da se to ispravi??
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Sto se tice deformiteta prstiju, bez prtegleda niko ne moze da kaze kakav je tacno deformitet i kako ga je najbolje leciti.
Nije mi bas sasvim jasno kako deformitet grudnog kosa moze da daje znake na srcanu manu i za sta Vas interesuju vezbe. Morate biti malo precizniji u pitanjima.
Odgovori