Jako cudan problem
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Jako cudan problem
Pa dobro kako da ja tebi objasnim evo ponovo SA PRITISKOM JE SVE UREDNO. Ni jedna joj terapija ne pomaze osim blokatora ( to su tablete za srce koje srpecavaju da se dobije srcani napad/infarkt ). Znaci svi moguci nalazi od krvi pa do zadjen sve je uredno, jedino se sad moze sumnjat da joj je zacepljena arterija od srca jer dok jedino blokator za srce sve to regulise. Ima veliki napor, ne moze 50 metara sama prec toliko se umori i jedva dise. Pluca pregledala kompletna i cista su, nema nista na njima tako da to nije ni do pluca. Jedino do srca po mojoj prepostavci. Sad me zanima ako bude trebala ugradjivati baypass, jel' opasno toliko kako ide ta operacija itd ?
Re: Jako cudan problem
Бета блокатор није против инфаркта, бар колико је мени познато. Инфаркт се добија због слабе исхрањености неког дела срца. Ако се притисак стабилизује таблетама то значи да притисак није у реду - јер се користе таблете.
Уградња стента је мање-више рутинска интервенција, али уградња бајпаса није. Мора да се сече грудни кош и тако даље. Осим тога, свака општа анестезија за собом вуче потенцијалне последице по живот - сама по себи.
Уградња стента је мање-више рутинска интервенција, али уградња бајпаса није. Мора да се сече грудни кош и тако даље. Осим тога, свака општа анестезија за собом вуче потенцијалне последице по живот - сама по себи.