Jacanje imuniteta!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
pa ja nisam ni rekla nista u vezi vitamina B.
ecomer je prirodan preparat napravljen od ajkulinog jetrenog ulja.
sto se tice tog slucaja unistene jetre maloj devojcici, to je ipak jedan individualni slucaj i moze biti bilo sta drugo da je to prouzrokovalo. ja se ne bih oslonila na taj jedan slucaj. za druge nisam cula.
sto se tice tretmana usled raka, mozda je u pravu onaj koji je pisao taj text linkovan na ES. ali cak i da je u pravu to za nas koji ne bolujemo od raka onda ne vazi. jer on svakako ne prouzrokuje rak - nasuprot stiti od istog.
dok ne nadjem malo cvrstije ili bar brojnije dokaze o ovome sto tvrdis, smatram ga sigurnim za uzimanje.
eto ti moj primer. uzimala sam ga 5-6 puta do sada. obicno po mesec-dva dana i ok sam. uvek mi podigne imunintet i to munjevitom brzinom. jetra mi je ok.
a mislim da je to i bilo pitanje ovde - sta je dobro za pospesavanje imuniteta.
ako imas jos neke potvrde o tvojim tvrdnjama, shoot it
ecomer je prirodan preparat napravljen od ajkulinog jetrenog ulja.
sto se tice tog slucaja unistene jetre maloj devojcici, to je ipak jedan individualni slucaj i moze biti bilo sta drugo da je to prouzrokovalo. ja se ne bih oslonila na taj jedan slucaj. za druge nisam cula.
sto se tice tretmana usled raka, mozda je u pravu onaj koji je pisao taj text linkovan na ES. ali cak i da je u pravu to za nas koji ne bolujemo od raka onda ne vazi. jer on svakako ne prouzrokuje rak - nasuprot stiti od istog.
dok ne nadjem malo cvrstije ili bar brojnije dokaze o ovome sto tvrdis, smatram ga sigurnim za uzimanje.
eto ti moj primer. uzimala sam ga 5-6 puta do sada. obicno po mesec-dva dana i ok sam. uvek mi podigne imunintet i to munjevitom brzinom. jetra mi je ok.
a mislim da je to i bilo pitanje ovde - sta je dobro za pospesavanje imuniteta.
ako imas jos neke potvrde o tvojim tvrdnjama, shoot it

Nemam nameru da ulazim u diskusiju o kvalitetu odredjenih proizvoda, to potrazi na USA sajtovima i ima mnogo o tome. Ono sto je frustrirajuce je da koji god proizvod na neko negde pohvali (npr. Twinlab), odmah se nadje na drugom mestu da je to "smece" itd. Upravo sam zato vise izgubio volju da trazim te proizvode i zato pitam ako ima neki Mr.ph koji ima pouzdanije informacije o tim proizvodima da to napise ovde.
Ovi iz ConsumerLab.com, koje svi prenose kao referentu ustanovu za procenu svih ovih multivitamina, kazu sledece:
"Your best bet: Avoid the vitamins singled out by ConsumerLab.com, and stick with mainstream names such as Centrum Silver and One-A-Day Women's, which were found to be free of impurities and accurately labeled."
http://www.cnn.com/2007/HEALTH/08/22/he ... index.html
"Your best bet: Avoid the vitamins singled out by ConsumerLab.com, and stick with mainstream names such as Centrum Silver and One-A-Day Women's, which were found to be free of impurities and accurately labeled."
http://www.cnn.com/2007/HEALTH/08/22/he ... index.html
O.K. Uzeo sam ovaj BioFar-ov Imunactiv, u 5 apoteka nemaju nista bolje na biljnoj (priodnoj) bazi...sintetike ima mnogo vise. Ovaj sadrzi Echinaceu, Propolis, Vitamin C, Acerolu i Cink. Ima 10 tableta i uzima se jedna dnevno (sumeca). Ono sto me zanima je sledece, posto hocu da ga pijem zbog mora (infekcija, bakterija, itd.), da li da ovo pijem 10 dana pre, ili tek kad dodjem tamo ?
- andjelija81
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm
- andjelija81
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm