Izvrnuce zgloba
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Izvrnuce zgloba
Сличним, слабим магнетима хрскавица зглоба кука се потпуно регенерише за годину дана. Верујем да би и теби много помогло. Лично користим много јаче магнете, али дај шта даш. Не заборави да мораш да их носиш стално - бар 20 сати дневно. Да не би морао сваки час да переш тај стезник, носи га преко чарапе.
Da li bi mogao od prilike da mi kazes koliko bi trebao da nosim ovakav bandazer, i da li bi mogao sa njim da se bavim sportom?
Што се дневног ношења тиче, бар 20 сати. Колико дана - док се не опоравиш. Да ли ће то да буде месец дана или више, стварно не знам. Ако ти бандажер не смета можеш да га носиш у току спорта, али треба да провериш стање ноге у смислу бављења спортом.
Proveri u kom stanju su ti ligamenti.
Meni se desavalo 2x da izvrnem zglob desne noge,i imao sam distorziju ligamenata,blizu je bilo da ih pokidam,sad mi je taj zglob slaba tacka
Pokusaj da ides na terapije da bi oporavio to mesto.
Meni se desavalo 2x da izvrnem zglob desne noge,i imao sam distorziju ligamenata,blizu je bilo da ih pokidam,sad mi je taj zglob slaba tacka

Pokusaj da ides na terapije da bi oporavio to mesto.
The dream is my reality
Свети Петре,
узми и ти један јак магнет и носи уз зглоб по цео дан, па ћеш да видиш како ће зглоб да престане да буде слаба тачка за једно пола године.
узми и ти један јак магнет и носи уз зглоб по цео дан, па ћеш да видиш како ће зглоб да престане да буде слаба тачка за једно пола године.