imam viska kozice na penisu
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 09, 2014 2:46 pm
imam viska kozice na penisu
molim vas za pomoc, imam viska kozice na penisu i ne znam sta da radim. predpostavljam da obrezivanje nije potrebno jer ja njega mogu da zagulim. molim za pomoc!! hvala!!!
Re: imam viska kozice na penisu
Imam isti problem, imam 12 godina i izadje mi pola (skoro ni toliko) glavica pri erekciji, hoce li to kako rastem i razvija se polni organ promjeniti i hoce li izaci citav glavic pri erekciji molim vas odgovor?
-
- Novi član
Kod mene je samo problem visak koze
. Sve ostalo je ok. 

Moze neko da odgovori molim vas, nadam se da se to ne resava operacijom ili nesto
-
- Novi član
Druze peri sa dave sapunom posle svake masturbacije, za vreme tusiranja, tj. 2-3 puta ga dnevno peri ali obavezno posle svake masturbacije(drkanj). I svaki put kada budes prao pokusaj da svuces sto vise kozicu dok imas sapunice na penisu jer tako klizi. 10ak dana radi tako a ako ne uspe idi kod urologa ipak. Imas 12godina ti tek treba da koristis tu stvarcicu sto imas
i javi za 2-3 dana ima li nekog poboljsanja sa dave.

Hvala MIlose na ohrabrenju i predlogu, nadam se da ce to uspeti jer ne bih da idem kod doktora ako to nije neophodno
Ciaa mali si, dobra higijena i rasteži polako, pa ako ne bude ok lako ćeš otići kod doktora.
Miloše, u kom smislu ti je višak kožice problem?
Miloše, u kom smislu ti je višak kožice problem?
-
- Novi član
Pa vidim ja da ima viska kozice. Od glavica visi bar 2mm kozice.
Pa što je to problem?
Jel zapinje?
Smeta pri seksu?
Jel zapinje?
Smeta pri seksu?
Probao sam sinoc i danas vise puta ali bas ne ide, cak je gore nece nikako
-
- Novi član
Strpi se malo. Nemoj stalno da peres to bas i nevalja. Peri jednom dnevno. I kada ga nasapunjas zaguli ga i za 2-3 DANA CES MOCI SKROZ.
OK , bicu uporan jer kazu da kod djece ispod 16 godina to se moze rijesiti vjezbom
-
- Novi član
Samo nemoj cesto da peres jednom je dovoljno. A ako vise puta peres moze da te iritira, upali. Samo jednom dnevno. I pokusa da bude posle masturbiranja(drkanja).
Cao, puno su mi pomogli vasi savjeti sada skoro glavic izadje do pola ali me jako boli na dodir glavic, jel moze da se to rijesi nekako
P.S. nisam htio da pravim novu temu valjda moze i ovde da pitam
P.S. nisam htio da pravim novu temu valjda moze i ovde da pitam
Kad budeš mogao da otkriješ glavić skroz, postepeno će se navikavati i neće biti neprijatno na dodir, samo polako, doćiće sve na svoje mesto