imam viska kozice na penisu
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 09, 2014 2:46 pm
Re: imam viska kozice na penisu
Strpi se malo. Nemoj stalno da peres to bas i nevalja. Peri jednom dnevno. I kada ga nasapunjas zaguli ga i za 2-3 DANA CES MOCI SKROZ.
OK , bicu uporan jer kazu da kod djece ispod 16 godina to se moze rijesiti vjezbom
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 09, 2014 2:46 pm
Samo nemoj cesto da peres jednom je dovoljno. A ako vise puta peres moze da te iritira, upali. Samo jednom dnevno. I pokusa da bude posle masturbiranja(drkanja).
Cao, puno su mi pomogli vasi savjeti sada skoro glavic izadje do pola ali me jako boli na dodir glavic, jel moze da se to rijesi nekako
P.S. nisam htio da pravim novu temu valjda moze i ovde da pitam
P.S. nisam htio da pravim novu temu valjda moze i ovde da pitam
Kad budeš mogao da otkriješ glavić skroz, postepeno će se navikavati i neće biti neprijatno na dodir, samo polako, doćiće sve na svoje mesto
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Feb 08, 2014 12:01 am
Ljudi jel moze meni neko da pomogne. Imam 15 godina i kada mi je penis u erekciji cvrsto ide na gore.Kada pokusavam da ga spustim i kad je na nekih 90 stepeni od stomaka boli kao da zateze onako nzm stvarno kako bolje da opisem. Jel to normalno ? Da li cu morati da idem kod lekara ?
Hvala unapred.
Hvala unapred.
-
- Novi član
Moze li meni neko da pomogne imam 15 godina i u erekciji moj penis ide cvrsto na gore i kad pokusam da ga spustim na nekih 90 stepeni od stomaka boli kao da zateze. Da li treba da idem kod doktora ?
-
- Novi član
Ljudi jel moze meni neko da pomogne. Imam 15 godina i kada mi je penis u erekciji cvrsto ide na gore.Kada pokusavam da ga spustim i kad je na nekih 90 stepeni od stomaka boli kao da zateze onako nzm stvarno kako bolje da opisem. Jel to normalno ? Da li cu morati da idem kod lekara ?
Hvala unapred.
Hvala unapred.