Hvala doktorima

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Mona Liza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 06, 2005 10:50 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Mona Liza »

Ne mogu da verujem !!!!

Da razjasnim nešto : ja sam se zahvalila doktorima koji se trude da nam pomognu te smatram da je to sasvim na mestu i budite srećni što se uopšte trude !! Ne volim da grupišem ljude , pa ni doktore, svi smo različiti. Mogla bih i ja da se žalim na doktoricu koja me je zamalo u grob oterala zbog njenog prevelikog samopouzdanja, ali ovo nije mesto za to.
Draga Ksenija , sledeći put shvati ono što pročitaš, pa u skladu sa tim komentariši, a ti dragi Garfilde, ako nemaš pametnija posla od bakćanja sa ovakvim ljudima, onda bolje uzmi pročitaj još neku knjigu nekog filozofa ili odmaraj , jer to je mnogo pametnije potrošeno vreme.
A i ja ću sad radim nešto pametnije....
Ksenija72
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 25, 2007 3:28 pm

Post od Ksenija72 »

Draga Mona Liza, biće da ti nisi dobro shvatila a u skladu sa tim prokomentarisala moju poruku :wink: ...a značila je da svako pitanje, makoliko nesuvislo zvučalo, zaslužuje odgovor....jer nisu svi ljudi isti niti podjednako obrazovani i ne znači da im zbog "glupog" pitanja ne treba pomoći.
I hvala dobrim lekarima koji odvajaju svoje dragoceno vreme odgovarajući ljudima na ovom forumu.
Kicha
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 26, 2007 12:12 pm

Post od Kicha »

Profesionalni lekari (carstvo macaka) su onoliko koliko sam ja vanzemaljac. Izuzev izuzetaka (dr. Ivica koem svaka cast) ovde ima vise nadrilekara i "psiho"terapeuta kojima slaba strana ionako izlizana filozofija. Sta reci a pri tome ne puci od zdravog smeha. Ironija beskonacnija nego necije kvazimudrosti
Kicha
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 26, 2007 12:12 pm

Post od Kicha »

Profesionalni lekari (carstvo macaka) su onoliko koliko sam ja vanzemaljac. Izuzev pojedinaca (dr. Ivica kojem svaka cast) ovde ima vise nadrilekara i "psiho"terapeuta kojima je slaba strana ionako izlizana filozofija. Sta reci a pri tome ne puci od zdravog smeha. Ironija beskonacnija nego necije kvazimudrosti
Korisnikov avatar
gorant
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Apr 10, 2007 8:47 pm

Post od gorant »

Kao da ljudi ne shvataju da par doktora, koji odgovaraju ovde, odgovaraju potpuno dobrovoljno, u svoje slobodno vreme i zato nije fer da im neko traži dlaku u jajetu (toga je bilo ranije) ili im zamera što ne odgovaraju na neka pitanja. Pa nisu ni dužni. Ako biste otišli kod lekara, e on bi već morao da se pozbavi vama; ovde to zaista niko ne mora.

Pored toga, primetio sam da tih par lekara sasvim korektno i prilično brzo odgovaraju na pitanja. Nerealno je očekivati više. Da je ceo forum drugačije koncipiran (da su moderatori plaćeni, da postoje specijalisti koji su plaćeni, da se banuju ljudi zbog čijih je postova zaključana psihijatrija i sl), tada bismo već mogli da govorimo o redu na forumu. Ali ovako...
Korisnikov avatar
gorant
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Apr 10, 2007 8:47 pm

Post od gorant »

Kao da ljudi ne shvataju da par doktora, koji odgovaraju ovde, odgovaraju potpuno dobrovoljno, u svoje slobodno vreme i zato nije fer da im neko traži dlaku u jajetu (toga je bilo ranije) ili im zamera što ne odgovaraju na neka pitanja. Pa nisu ni dužni. Ako biste otišli kod lekara, e on bi već morao da se pozbavi vama; ovde to zaista niko ne mora.

Pored toga, primetio sam da tih par lekara sasvim korektno i prilično brzo odgovaraju na pitanja. Nerealno je očekivati više. Da je ceo forum drugačije koncipiran (da su moderatori plaćeni, da postoje specijalisti koji su plaćeni, da se banuju ljudi zbog čijih je postova zaključana psihijatrija i sl), tada bismo već mogli da govorimo o redu na forumu. Ali ovako...
mama3
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 02, 2007 9:18 am

za goranta

Post od mama3 »

Postovani,
ako se to odnosi na moju temu " cemu sluzi ovaj sajt?" mislim da sam potpuno u pravu.Naime ako postavis ovakav sajt i pri tom je jedini koji se otvara kad ukucas medicinska pitanja, onda je realno da ljudi ocekuju i odgovore na postavljena pitanja u nekom realnom vremenu, a ne za mesec, dva tri..
Naravno da sam zahvalna ljudima koji odgovaraju na pitanja i tako trose neko svoje vreme.
Naravno da ne sumnjam u njihove odgovore, inace ne bih ni pitala, ali samo sam bila revoltirana cutanjem jer problem nije bezazlen, tim pre sto se radi o detetu.
I na kraju, ne mislim da sam " trazila dlaku u jajetu" samo malo ljudskosti, i ne vidim sto ste se bas Vi nasli prozvanim, osim ako niste i sami lekar, sto sam na kraju i dobila i HVALA SVIMA KOJI SU MI POMOGLI, ali od njih svih samo je JEDAN lekar nasao vremena da mi pojasni neke stvari.
Vrba
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Avg 04, 2006 3:49 am

Post od Vrba »

Takođe sam oduševljena idejom postojanja ovakvog foruma. Vama ne oduzima mnogo vremena... da li?..... a nama dosta znači, posebno ako su pitanja banalna, ali problem uporan. Takođe dobro mesto za ljude koji imaju iste probleme, da razmenjuju isqstva.

I drago mi je što je ozbiljan i što čovek stvarno sve može da pita.

Ako ne dobijem odgovor na pitanje nije mnogo bitno, nisam ništa izgubila.

Jedina primedba je što su se ovde koncentrisali dobrovoljci :) iz zemlje, dok sam sajt (ne znam, doduše) nema jednog "dežurnog doktora, admina" koji bi bio i plaćen za ovakav jedan posao. Ili grešim?

Ja bih to tako organizovala. Okupila bih par doktora da za neku sumicu para povremeno navraćaju ovde, a ostali doktori neka svraćaju dobrovoljno i iz radoznalosti. Mada, možda i jeste tako. Ipak sajt ima svoje izvore prihoda...

Pozdrav
Odgovori