Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Zdravo imam problem sa snom svako vece legnem u 9 sati i probudim se u 2 sata i ne mogu vise da spavam i citav dan sam neispavan ovo traje vec 2 nedelje postoji li neki dobar savet kako ovo izleciti(samo zelim da budem normalna osoba )
Molim vas za savet
Isktreno mislim da je o malo rano za spavanje i onom ko ima bas dobar san.
Pokusaj leci oko 12 sati, pre toga nemoj puno gledati TV i sedeti za kompjuterom (mada ne pises bas puno o svom problemu), pa je tesko pomoci.
Moras malo opsirnije. Bavis li se nekim fizickim poslom ili psihicki premoris, kada inace ustajes, koliko mislis da treba da spavas, ja mioslim da je dovoljno 5 sati.
BUDI OPSIRNIJI.
Nisam mnogo fizicki aktivan,inace moram da ustajem u 6 sati da bih krenio u skolu.nema mnogo gradiva pa se ni psihicki ne izmorim.kada spavam 9-10 sati tada sam najidmorniji.nisam zavisnik od kompjutera maksimalno jedno 3 sata 3 puta sedmicno obicno kada je vikend .zdravo se htanim u normalnoj meri tako i pijem 2 litre vode.
Проврти по сећању. Да ли си почео рачунар да остављаш да ради целу ноћ, да ли си мењао положај кревета, да ли се нешто напољу променило, нова бука итд....?
aaaca napisao:Проврти по сећању. Да ли си почео рачунар да остављаш да ради целу ноћ, да ли си мењао положај кревета, да ли се нешто напољу променило, нова бука итд....?
sto se tice buke a duze vreme komsija ima neka4 kerova i kokoske i pusti ih da se setaju
aaaca napisao:Проврти по сећању. Да ли си почео рачунар да остављаш да ради целу ноћ, да ли си мењао положај кревета, да ли се нешто напољу променило, нова бука итд....?
sto se tice buke a duze vreme komsija ima neka4 kerova i kokoske i pusti ih da se setaju
Пробај да ставиш вату у уши пре него што кренеш на спавање.
Poceo sam da radim pre skoro 40 godina i jos uvek radim ali nikad nisam spavao vise od 7 sati a najcesce oko 6h i naravno ranije da sam zeleo da vise spavam nego sada ali mislim da nije neophodno. Da za decu to vazi da trebaju spavati po 9 sati,, a on je vec odrastao covek, pobogu,, kad ce raditi i izlaziti sa drustvom ako spava 9 sati.
Tebi fali samo malo vise fizicke aktivacije, i druzenja.