sto se tice buke a duze vreme komsija ima neka4 kerova i kokoske i pusti ih da se setajuaaaca napisao:Проврти по сећању. Да ли си почео рачунар да остављаш да ради целу ноћ, да ли си мењао положај кревета, да ли се нешто напољу променило, нова бука итд....?
hronican problem sa snom
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Apr 14, 2015 8:20 pm
Re: hronican problem sa snom
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Није превише. Осам сати је минимум за млад организам.vasa napisao:ma i previse
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Пробај да ставиш вату у уши пре него што кренеш на спавање.telefoncici napisao:sto se tice buke a duze vreme komsija ima neka4 kerova i kokoske i pusti ih da se setajuaaaca napisao:Проврти по сећању. Да ли си почео рачунар да остављаш да ради целу ноћ, да ли си мењао положај кревета, да ли се нешто напољу променило, нова бука итд....?
-
- Novi član
Nemogu jer treba alarm da me probudi ,ali probacu
Poceo sam da radim pre skoro 40 godina i jos uvek radim ali nikad nisam spavao vise od 7 sati a najcesce oko 6h i naravno ranije da sam zeleo da vise spavam nego sada ali mislim da nije neophodno. Da za decu to vazi da trebaju spavati po 9 sati,, a on je vec odrastao covek, pobogu,, kad ce raditi i izlaziti sa drustvom ako spava 9 sati.
Tebi fali samo malo vise fizicke aktivacije, i druzenja.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Па појачај аларм.telefoncici napisao:Nemogu jer treba alarm da me probudi ,ali probacu
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Надам се да схваташ да ниси баш најбољи пример у овом смислу. Дневна изложеност константном штетном зрачењу којем си изложен на твом послу, захтева дуготрајан сан да би се организам опоравио. Ти то ниси радио и на крају се разболео.vasa napisao:Poceo sam da radim pre skoro 40 godina i jos uvek radim ali nikad nisam spavao vise od 7 sati a najcesce oko 6h i naravno ranije da sam zeleo da vise spavam nego sada ali mislim da nije neophodno. Da za decu to vazi da trebaju spavati po 9 sati,, a on je vec odrastao covek, pobogu,, kad ce raditi i izlaziti sa drustvom ako spava 9 sati.
Niko u mom okruženju, ni na poslu ni kod kuće ne spava više od 6-7 sati, neko jeste bolestan a neko i nije, mislim da to nema veze. Baš puno imam mladjih kolega koji legnu posle ponoći a na poslu su već u 7h a retko ko spava popodne--ili vrlo kratko.
Dobar i miran san jeste neophodan ali verujem da je previše spavati 9 sati pa šta god da radiš.
Eto neka prokomentarišu svi koliko soavaju oni i njihovi poznanici.
Dobar i miran san jeste neophodan ali verujem da je previše spavati 9 sati pa šta god da radiš.
Eto neka prokomentarišu svi koliko soavaju oni i njihovi poznanici.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Није мерило колико ко спава већ колико је заиста потребно.
Ко буде рекао да спава мање од 7 сати, нека буде искрен па нека каже да ли је здрав. Нема таквога, осим изузетака.
Мени се другар клео да спава око 5 сати дневно и то је то и да му је супер. Касније сам га провалио колико није искрен. Не само да спава после подне, него викендом спава и по 12 сати. Толико о истини и искрености.
Ко буде рекао да спава мање од 7 сати, нека буде искрен па нека каже да ли је здрав. Нема таквога, осим изузетака.
Мени се другар клео да спава око 5 сати дневно и то је то и да му је супер. Касније сам га провалио колико није искрен. Не само да спава после подне, него викендом спава и по 12 сати. Толико о истини и искрености.
-
- Novi član
Hvala vam na savetima svaki dan sad trcim i pijem vode i druzim se i sada spavam bez proema
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Одлично!!! Само напред!