Hljeb???

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

srdjan992
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 11, 2007 4:42 pm

Post od srdjan992 »

Pa čekajte ljudi, šta mi onda bolje dođe? Da izbacim hljeb ili da uzimam u što manjim količinama? Joj, sad me zabrinuste...
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Tanku krisku uz obrok UZMI!!!!!!!
Jel sada jasnije??
srdjan992
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 11, 2007 4:42 pm

Post od srdjan992 »

Jasno mi je sve, ali kad sam bolje pročitao, teško da ću biti karakter pa da opet ne počnem uzimati :-) Ali mene interesuju razlozi, zbog čega to bolje krišku nego nikako. Ne želim da to uzmem samo tako zdravo za gotovo. Izvinjavam se.
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Nista ni nisi dobro procitao :D
Ako ne jedes hleb uopste,pozeleces nekada da jedes,jel tako??A onda ces da nastavis po starom da ga jedes u velikim kolicinama i sav tvoj trud pada u vodu.Bolje jedi umereno i pokusaj da se naviknes na tu kolicinu hleba dnevno.
p.s.kakvu dijetu drzis?Bavis li se nekim sportom?
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

:D :D :D
Ti bre da hoces da smrsas ne bi se toliko raspitivao o hlebu nego bi poceo zdravo da se hranis, sa malo hleba ili bez njega. Nije hleb jedina namirnica koja nije u top 100 zdrtaih a iz ovih postova se cini da je tako. Kao da ako izbacis hleb/jedes ga u manjim kolicinama, svi tvoji problemi sa kilazom bice reseni.

Jeo ti 2 kriske hleba, jednu ili ni jednu dnevno ako ne promenis druge lose stvari u ishrani, nista nisi uradio. Kad resis pitanje hleba onda ces doci sa problemom stangle cokolade :lol:
Odgovori