Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Unna C. napisao:Sto znaci da je ova tema blago receno stresna i da bi trebalo da se iznose samo pouzdane informacije........
Нема таквих информација, него како се снађеш. Видиш како се разне очигледне ствари тумаче како ко хоће. Неко плати неку назови студију и све може да докаже. Ево сада и Плутон испаде да није планета. Него шта је? Метеор?
Замисли како је онда код ствари које нису видљиве голим оком и где обичан човек никако не може да се пробије до правих информација. Само паре, сензационализам и забава - то је данас најважније.
Filozofijom bezimo od teme,al' shodno o kojoj je temi rec,verovatno je tako i
najbolje
A i za to se nekako slazem,ionako uvek postoje dve istine...Pa sad,kako se kome zalomi...Ili mozda bolje receno,kako ko izabere...
Hvala vam na odgovorima. A da li neko moze da mi objasni na nalazu mi je pisalo ovo :
Anti hiv-1 nereaktivan
Anti hiv-2 nereaktivan
Anti hiv-1 grupe 0 nereaktivan
Hbs ag 0.00 negativan rezultat: i<0.13
pozitivan rezultat: i>0.13
Ovo je uradjeno posle 3 ipo meseca u gradskom zavodu.
Onooo sto mene buni jeste ovaj deo gde pise 0.13. Sta to znaci? i mislita da nebi trebala opet da radim test?
Ja imam jos jedno pitanje, ako je neko imao odnos pre 5,6 godina, da li bi elisa test pokazao ako je taj neko hiv pozitivan? Ili se radi neki drugi test?