hitno!!!!!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
hitno!!!!!
Ja sam u sestoj nedelji trudnoce koju bi nazalost morala da prekinem iz licnih a ne zdravstveih razloga.Preorucena mi je poliklinika Panajotovic u Nisu i Dr.Irina Pesic,interesuje me dali je neko upoznat sa radom te poliklinike i doktorice posto ja nisam iz Nisa i zaista nemogu da se raspitam.
Pomozite molim vas u panici sam!!
Pomozite molim vas u panici sam!!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 1:38 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: hitno!!!!!
razmisli jos jednom
RAZMISLI JOS JEDNOM!!!!!!!Nemoj posle da se kajes
Verujte mi da sam razmislila,jednostavno neki put nema ulova a sto je jos gore ni ozbiljnog partnera s kim bi mogla a cuvam dete,mislite da je meni lako,ali jenostavno gluposti se desavaju!
Dali je neko cuo za DR.Irinu Pesic i polikliniku Panajotovic?MORAM DA ZNAM!!
OCAJNA SAM!!!
OCAJNA SAM!!!
Tvoji roditelji? pričaj sa njima. Partner i nije toliko bitan, a možda se kasnije predomisli... U svakom slučaju naleteće neko drugi kasnije...filter57 napisao:Verujte mi da sam razmislila,jednostavno neki put nema ulova a sto je jos gore ni ozbiljnog partnera s kim bi mogla a cuvam dete,mislite da je meni lako,ali jenostavno gluposti se desavaju!
OCAJNA SAM!!!
U celoj priči BITAN JE TVOJ STAV. Sedni, razmisli šta želiš za sebe nezavisno od okolnosti i onda sa tim izađi pred one koji bi mogli i hteli da ti pomognu.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Prekid trudnoće je relativno rutinska stvar, barem fizički. Ako te je strah da ideš u privatnu kliniku zar ne možeš da odeš u dom zdravlja ili tako nešto?
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
da li je ovo kod nas dozvoljeno uopste?
- andjelija81
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm
sta da li je dozvoljeno? prekid trudnoce u privatnoj ordinaciji?
Ljudi ja imam 25 godina,majci nesmem da se usudim da kazem jer mislim da ce paniciti tri puta vise od mene,moj ginekeolog kaze da su sasvim solidna klinika,ali kao i svaki doktor ne zeli da prica o kolegama,zato se ja i raspitujem za doktoricu Irinu...nadam se samo da ce sve biti ok...ako imate neku informaciu kazite.
Možda neće... možda će početi da kreči sobu za prinovu.filter57 napisao:Ljudi ja imam 25 godina,majci nesmem da se usudim da kazem jer mislim da ce paniciti tri puta vise od mene,moj ginekeolog kaze da su sasvim solidna klinika,ali kao i svaki doktor ne zeli da prica o kolegama,zato se ja i raspitujem za doktoricu Irinu...nadam se samo da ce sve biti ok...ako imate neku informaciu kazite.

a ti si izgleda rekla NE... a bilo je i situacija: da babe i dede spašavaju nerođene unuke.
veruj mi da kad cuju ime oca ima da posize mozda i ja vise ne budem imala svoju sobu....dajte ljudi znate valjda nekog iz nisa da vam kaze nesto za tu dr irinu pesic
A ko kaže da moraš da kažeš ime oca? Odnosno, da se dotični igde spominje?filter57 napisao:veruj mi da kad cuju ime oca ima da posize mozda i ja vise ne budem imala svoju sobu....dajte ljudi znate valjda nekog iz nisa da vam kaze nesto za tu dr irinu pesic
p.s. Pre 3g + 9m bila sam u sličnoj situaciji s tim što o abortusu nisam ni razmišljala. Roditelji strogi, a evo ih sada ne odvajaju se od unuke. tako da te ne zekim. i nema dodatnih pitanja, uglavnom.
Prestanite sa glupostima i dajte zeni info koju trazi. Ako ne znate doktorku, nemojte trolovati temu.
Svako ima pravo da ima svoj stav. I pravo na abortus. Sasvim sigurno je njoj najteze, te prekinite.
Kao sto neko rece, abortus je rutinska stvar, a ako je tvoj dr preporucio, u cemu je problem?
Svako ima pravo da ima svoj stav. I pravo na abortus. Sasvim sigurno je njoj najteze, te prekinite.

Kao sto neko rece, abortus je rutinska stvar, a ako je tvoj dr preporucio, u cemu je problem?
pa nema problema hvala vam sto me branite od ovih sveznalica...ali eto cisto bih volela da znam dali neki nesto zna
da promenim "pesmu": ako ti je dr, u koga pretpostavljam imaš poverenja, preporučio koleginicu, sigurno je da se znaju i da dobro sarađuju i da to nije bez razloga. A najbolje je poslušati njegov savet. Jer na kraju ćeš opet kod njega na neku kontrolu i slično.filter57 napisao:pa nema problema hvala vam sto me branite od ovih sveznalica...ali eto cisto bih volela da znam dali neki nesto zna
e, sada, što se ne slažem sa tvojim izborom... to je sasvim druga stvar... i moje mišljenje...
a da, neslaganje i osuda su sasvim dva različita pojma. ne slažem se ali te ne osuđujem.