hitno!!!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

filter57
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 16, 2010 4:17 am

hitno!!!!!

Post od filter57 »

Ja sam u sestoj nedelji trudnoce koju bi nazalost morala da prekinem iz licnih a ne zdravstveih razloga.Preorucena mi je poliklinika Panajotovic u Nisu i Dr.Irina Pesic,interesuje me dali je neko upoznat sa radom te poliklinike i doktorice posto ja nisam iz Nisa i zaista nemogu da se raspitam.
Pomozite molim vas u panici sam!!
biljanag
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 1:38 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: hitno!!!!!

Post od biljanag »

razmisli jos jednom
cekalica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jun 23, 2010 5:23 pm

Post od cekalica »

RAZMISLI JOS JEDNOM!!!!!!!Nemoj posle da se kajes
filter57
Novi član
Novi član

Post od filter57 »

Verujte mi da sam razmislila,jednostavno neki put nema ulova a sto je jos gore ni ozbiljnog partnera s kim bi mogla a cuvam dete,mislite da je meni lako,ali jenostavno gluposti se desavaju!
Dali je neko cuo za DR.Irinu Pesic i polikliniku Panajotovic?MORAM DA ZNAM!!
OCAJNA SAM!!!
Korisnikov avatar
remi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 01, 2006 7:16 am

Post od remi »

filter57 napisao:Verujte mi da sam razmislila,jednostavno neki put nema ulova a sto je jos gore ni ozbiljnog partnera s kim bi mogla a cuvam dete,mislite da je meni lako,ali jenostavno gluposti se desavaju!
Dali je neko cuo za DR.Irinu Pesic i polikliniku Panajotovic?MORAM DA ZNAM!!
OCAJNA SAM!!!
Tvoji roditelji? pričaj sa njima. Partner i nije toliko bitan, a možda se kasnije predomisli... U svakom slučaju naleteće neko drugi kasnije...
U celoj priči BITAN JE TVOJ STAV. Sedni, razmisli šta želiš za sebe nezavisno od okolnosti i onda sa tim izađi pred one koji bi mogli i hteli da ti pomognu.
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Cat »

Prekid trudnoće je relativno rutinska stvar, barem fizički. Ako te je strah da ideš u privatnu kliniku zar ne možeš da odeš u dom zdravlja ili tako nešto?
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

da li je ovo kod nas dozvoljeno uopste?
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm

Post od andjelija81 »

sta da li je dozvoljeno? prekid trudnoce u privatnoj ordinaciji?
filter57
Novi član
Novi član

Post od filter57 »

Ljudi ja imam 25 godina,majci nesmem da se usudim da kazem jer mislim da ce paniciti tri puta vise od mene,moj ginekeolog kaze da su sasvim solidna klinika,ali kao i svaki doktor ne zeli da prica o kolegama,zato se ja i raspitujem za doktoricu Irinu...nadam se samo da ce sve biti ok...ako imate neku informaciu kazite.
Korisnikov avatar
remi
Aktivan član
Aktivan član

Post od remi »

filter57 napisao:Ljudi ja imam 25 godina,majci nesmem da se usudim da kazem jer mislim da ce paniciti tri puta vise od mene,moj ginekeolog kaze da su sasvim solidna klinika,ali kao i svaki doktor ne zeli da prica o kolegama,zato se ja i raspitujem za doktoricu Irinu...nadam se samo da ce sve biti ok...ako imate neku informaciu kazite.
Možda neće... možda će početi da kreči sobu za prinovu. :wink:
a ti si izgleda rekla NE... a bilo je i situacija: da babe i dede spašavaju nerođene unuke.
filter57
Novi član
Novi član

Post od filter57 »

veruj mi da kad cuju ime oca ima da posize mozda i ja vise ne budem imala svoju sobu....dajte ljudi znate valjda nekog iz nisa da vam kaze nesto za tu dr irinu pesic
Korisnikov avatar
remi
Aktivan član
Aktivan član

Post od remi »

filter57 napisao:veruj mi da kad cuju ime oca ima da posize mozda i ja vise ne budem imala svoju sobu....dajte ljudi znate valjda nekog iz nisa da vam kaze nesto za tu dr irinu pesic
A ko kaže da moraš da kažeš ime oca? Odnosno, da se dotični igde spominje?

p.s. Pre 3g + 9m bila sam u sličnoj situaciji s tim što o abortusu nisam ni razmišljala. Roditelji strogi, a evo ih sada ne odvajaju se od unuke. tako da te ne zekim. i nema dodatnih pitanja, uglavnom.
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

Prestanite sa glupostima i dajte zeni info koju trazi. Ako ne znate doktorku, nemojte trolovati temu.

Svako ima pravo da ima svoj stav. I pravo na abortus. Sasvim sigurno je njoj najteze, te prekinite. :-?

Kao sto neko rece, abortus je rutinska stvar, a ako je tvoj dr preporucio, u cemu je problem?
filter57
Novi član
Novi član

Post od filter57 »

pa nema problema hvala vam sto me branite od ovih sveznalica...ali eto cisto bih volela da znam dali neki nesto zna
Korisnikov avatar
remi
Aktivan član
Aktivan član

Post od remi »

filter57 napisao:pa nema problema hvala vam sto me branite od ovih sveznalica...ali eto cisto bih volela da znam dali neki nesto zna
da promenim "pesmu": ako ti je dr, u koga pretpostavljam imaš poverenja, preporučio koleginicu, sigurno je da se znaju i da dobro sarađuju i da to nije bez razloga. A najbolje je poslušati njegov savet. Jer na kraju ćeš opet kod njega na neku kontrolu i slično.

e, sada, što se ne slažem sa tvojim izborom... to je sasvim druga stvar... i moje mišljenje...

a da, neslaganje i osuda su sasvim dva različita pojma. ne slažem se ali te ne osuđujem.
Odgovori