hitno!!!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

filter57
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 16, 2010 4:17 am

Re: hitno!!!!!

Post od filter57 »

veruj mi da kad cuju ime oca ima da posize mozda i ja vise ne budem imala svoju sobu....dajte ljudi znate valjda nekog iz nisa da vam kaze nesto za tu dr irinu pesic
Korisnikov avatar
remi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 01, 2006 7:16 am

Post od remi »

filter57 napisao:veruj mi da kad cuju ime oca ima da posize mozda i ja vise ne budem imala svoju sobu....dajte ljudi znate valjda nekog iz nisa da vam kaze nesto za tu dr irinu pesic
A ko kaže da moraš da kažeš ime oca? Odnosno, da se dotični igde spominje?

p.s. Pre 3g + 9m bila sam u sličnoj situaciji s tim što o abortusu nisam ni razmišljala. Roditelji strogi, a evo ih sada ne odvajaju se od unuke. tako da te ne zekim. i nema dodatnih pitanja, uglavnom.
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

Prestanite sa glupostima i dajte zeni info koju trazi. Ako ne znate doktorku, nemojte trolovati temu.

Svako ima pravo da ima svoj stav. I pravo na abortus. Sasvim sigurno je njoj najteze, te prekinite. :-?

Kao sto neko rece, abortus je rutinska stvar, a ako je tvoj dr preporucio, u cemu je problem?
filter57
Novi član
Novi član

Post od filter57 »

pa nema problema hvala vam sto me branite od ovih sveznalica...ali eto cisto bih volela da znam dali neki nesto zna
Korisnikov avatar
remi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 01, 2006 7:16 am

Post od remi »

filter57 napisao:pa nema problema hvala vam sto me branite od ovih sveznalica...ali eto cisto bih volela da znam dali neki nesto zna
da promenim "pesmu": ako ti je dr, u koga pretpostavljam imaš poverenja, preporučio koleginicu, sigurno je da se znaju i da dobro sarađuju i da to nije bez razloga. A najbolje je poslušati njegov savet. Jer na kraju ćeš opet kod njega na neku kontrolu i slično.

e, sada, što se ne slažem sa tvojim izborom... to je sasvim druga stvar... i moje mišljenje...

a da, neslaganje i osuda su sasvim dva različita pojma. ne slažem se ali te ne osuđujem.
filter57
Novi član
Novi član

Post od filter57 »

ne razumes doktor mi je samo preporucio kliniku,a strucno osoblje nije teo da komentarise ,rekao je da su najverovatnije doktori ok,zato ja i pitam licno za doktoricu
ja iskreno imam malo fobiju od zenskih lekara neznam zasto
dsavic16
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jul 11, 2010 5:53 pm

Post od dsavic16 »

To je obicna predrasuda kad je u pitanju pol lekara. Ja idem kod zene ginekologa i zadovoljna sam i opustenija nego da je u pitanju muskarac ginekolog. Ne znam nista o toj klinici. A sto ne radis to u drzavnoj ustanovi?
filter57
Novi član
Novi član

Post od filter57 »

GOTOVO JE!!
Sve je proslo odlicno dr Irina Pesic je odlican ginekolog,preporuku ne dajem iz jednog razlaga,NE ZELIM DA SE BILO KOJOJ ZENI NA SVETU OVO DESI,ali ljudi su stvarno profi.
Verujte mi da ovakav 'luksuz' sebi vise nikada necu dozvoliti....
Nisam od onih sto neznaju da se cuvaju ali jednotavno neki put se desi.
KONTRACEPCIJA BILO KOE VRSTE PA I NAJGORA JE BOLJA OD ABORTUSA.
Ovakve stvari su u svakom slucaju vrlo rizicne...mogu samo da zamislim kako je onim devojcicama sto imaju po 16-17 godina...kad je meni kao zrreloj osobi bilo ovoliko tesko,i to pre svega mislim na psihicko stanje,DEVOJKE CUVAJTE SE NE DOZVOLITE DA VAM SE DESAVAJU OVAKVE GLUPOSTI!
filter57
Novi član
Novi član

Post od filter57 »

dsavic16 napisao:To je obicna predrasuda kad je u pitanju pol lekara. Ja idem kod zene ginekologa i zadovoljna sam i opustenija nego da je u pitanju muskarac ginekolog. Ne znam nista o toj klinici. A sto ne radis to u drzavnoj ustanovi?

Epa eto,pregrmela sam to i da mozda sam i pogresila kad su zene lekari u pitanju,ne mozda nego jesam,to je valjda ono kad smo bili mali ''sine idemo kod CIKA doktora'',klinika je ok pogotovo DOKTORICA,drzavna klinika ne nikako pogotovo u manjoj sredini mozda u beogradu da,ali ovako ne bi savetovala..
dsavic16
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jul 11, 2010 5:53 pm

Post od dsavic16 »

Drago mi je da si to pregrmela. Abortus nije ni malo naivna stvar, a mnoge mlade devojke su totalno neodgovorne po pitanju kontacepcije. Ja ti zelim brz i uspesan oporavak. A sto se tice drzavne klinike, mislila sam da si iz Beograda pa sam zato pitala. Pozdrav! :)
Odgovori