Hitno potrebna pomoc!!!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Bg992
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Sep 21, 2014 9:24 pm

Re: Hitno potrebna pomoc!!!!!

Post od Bg992 »

Pa to sam zakljucio odavno,najpametnij su sve znaju,a kad izlupaju dijagnoze u nedogled onda ostaje cuveno "na nervnoj bazi".U svakom slucaju vama hvala na pomoci ljudi,valjda ce sve da bude ok,,nadam se da nije nista ozbiljno jer pocinjem da umirem od straha vise...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Још би било добро да узимаш квалитетне препарате магнезијума и калцијума, а поред њих добро би дошао и неки мулти препарат. Мораш да сачуваш електролите у нормалном стању, а толика телесна температура није им наклоњена, напротив.
Bg992
Stalni član
Stalni  član

Post od Bg992 »

Znam,pijem vec sve i svasta.Jos od koksakija pijem redovno kalcijum-magnezijum,vitamin c,vitamin E,Q10,selen,beviplex,aloju,med-mlec,propolis...Cajevi maticnjak,glog itd...Nema energetskih pica,alkohola,kafu sam sveo na jednu nedeljno nekad cak ni toliko.Jedino sto zadnjih 20 dana pusim kao nenormalan sto je posledica nervne baze.Jednostavno ne znam sta cu od nervoze,svasta mi pada na pamet,cak sam jutros dobio neki blazi napad panike koliko mi se stresa nakupilo.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

А па то пушење баш добро дође.

Препарате које користиш, купујеш у апотеци?
Bg992
Stalni član
Stalni  član

Post od Bg992 »

Da,da sve kupujem u apoteci.Jedino med kupujem od jednog coveka od kojeg uzimam vec godinama
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Време је да промениш снабдевача препаратима. Препоручујем ти продавнице спортске исхране као што су Панспорт, АМГ, Лама... Можеш на мом сајту www. aca. rs да погледаш шта користим.
Bg992
Stalni član
Stalni  član

Post od Bg992 »

Imam obicaj da kupujem s vremena na vreme i u pansportu,to mi je navika od ranije s obzirom da sam trenirao pa sam koristio njihovu suplementaciju i vitamine,al eto u zadnje vreme sam uglavnom kupovao u apoteci.Evo cisto da dodam kako je danas stanje,od jutros se vucem na 37,37.1,subjektivan osecaj kao da imam vecu temperaturu,jezivo su me boleli misici i kosti,oko 3 sam legao da odspavam,sad kad sam se probudio nemam temperaturu ali imam jeziv osecaj hladnoce,ruke i noge led ledeni,nos mi se smrzo...Pokusavam da se utesim cinjenicom da sam pre 15 dana bio kod kardiologa,da su mi na infektivnoj rekli da je krvna slika ok,inace sam na smrt preplasen da nemam neku bakteriju ili neku bolest od koje moze da se rikne.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Дуго се дописујемо са пуно текста и бивших симптома, па већ губим конце.

Напиши само оне проблеме које тренутно имаш осим онога што си малопре написао: субфебрилна температура, болови у мишићима и костима и хладноћа у истуреним деловима тела.
Bg992
Stalni član
Stalni  član

Post od Bg992 »

Pa nista manje vise to je to,znaci ta temperatura od 37 do 37.4,cim ustanem ujutru izmerim,predvece mi se temperatura vraca u normalu.Subjektivan osecaj kao da uvek imam vecu temperaturu nego sto izmerim.Grlo mi je crveno,povremeno zaboli i to uglavnom ujutru osecam grebanje,opsta slabost i malaksalost,strasni bolovi u misicima uglavnom u nogama,i zglobovima obe ruke,desava mi se da ni telefon ne mogu da drzim u ruci.Povremen suv kasalj koji traje 2 sata npr i onda prestane.I ono sto mi desava je upravo ovo sto sam sada rekao,legao sam da spavam sa 37.2 mislio sam da cu da se istopim koliko mi je vruce,odspavao sam 2h i probudio se malopre sa 36 promrznut,ceo sam bio leden,stegnut kao da mi se krv sledila,da bi posle 15 minuta ponovo izmerio 37.I evo sada dok kucam,sad mi je vruce i preznojavam se.Povremeni probod kao nozem u predelu srca.Desava mi se takodje da budem vreo,imam normalnu temperaturu a smrzavam se.Nocu je to jezivo pogotovo kad se probudim u 2-3 ujutru led leden,jedino sto nisam toliko prso da nocu merim temperaturu.Smanjen apetit,jedem bukvalno na silu.Pre par dana kao sto sam napisao imao sam 2 dana problem sa stomakom proliv vise puta u toku dana,temperatura mi je isla i do 38,i to su bila jedina 2 dana da sam temperaturu imao i nocu.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Да ли си скоро пио антибиотике и да ли су ти недавно проверавали штитну жлезду?
Bg992
Stalni član
Stalni  član

Post od Bg992 »

Antibiotik pocetkom decembra 7x1 fromilid,nakon 15 dana doktorka mi je dala ponovo fromilid jos jednu kutiju zbog grla.Od 24 decembra pjem samo eferalgan za temperaturu i bolove,nista vise,ponekad brufen kad me otkine glava bas.Stitnu sam proveravao u septembru preko krvi,i kad sam bio na uz srca poslednjem predjeno mi je i preko stitnjace brzinski.Posto je to krenulo sa blagim temperaturama i slinavljenjem pocetkom decembra,par dana nakon toga sam imao kontrolni holter i uz abdomena,cim sam video da traje 10 dana uhvatio me je strah pa sam otrcao da se pregledam.Pre 15 dana sam bio kod svog kardiologa nevezano za ovo,usput se pozalio na temperaturu i sve ovo sto me muci,uradio mi je eho ajde zato sto sam tad vec bio mesec dana pod temperaturom i zbog ostalih problema koje sam imao ranije,sve je bilo cisto i preporucio mi je da idem na orl jer mi je zdrelo upaljeno.Orl kaze grlo je stvarno crveno,krajnici jesu uvecani ali to ne pravi problem!?Marisol i nasonex zbog sekreta u nosu i to je to.Snimio sinuse sve u redu.Snimio sam pluca tu su mi kao videli bronhitis,mada je i to bilo nismo sigurni da li je od pusenja ili je prehlada ili bronhitis.Ostalo je na tome miruj malo kuci cak i da je nesto proci ce.Mada da je nesto sa plucima cisto sumnjam da bi kardiolog omasio,u tog coveka se kunem,onim usima i ocima nista ne promacinje :)
Bg992
Stalni član
Stalni  član

Post od Bg992 »

Upaljeno grlo,blago povecani leukociti i granulociti to je sve sto je brdo lekara videlo.I sve sto su mi rekli je da se javim imunologu,da sedim kuci i ne brinem.A s obzirom kako se osecam i koliko sve ovo traje malo je tesko ne brinuti se,jos ako se na to doda psihicko stanje prouzrokovano sedenjem u kuci vec 2 meseca onda je jasno da je veselje...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Јој опет брдо текста а ниси ми одговорио на оно што сам те питао. Губим снагу.

Који су резултати штитне жлезде и хипофизе (T3, T4, TSH)?

Ти очигледно имаш бактеријску инфекцију а они су ти давали само један антибиотик. Свашта. Ако један не помаже треба пробати са другом врстом а не са истим антибиотиком.

Иди и тражи да ти дају Хемомицин и попиј две кутије (шест дана). Надам се да ниси алергичан не нешто из њега. Или можда да пре њега пробаш Ампицилин или Панклав. Нисам сад сигуран због састава антибиотика шта би било боље. На крају крајева Довицин. Ако ти тупсони нису радили брисеве и антибиограме, може само да се нагађа.

И обрати пажњу на пробиотике. Прочитај шта сам писао на мом сајту www. aca. rs у Савети, Здравље под Антибиотик.
Bg992
Stalni član
Stalni  član

Post od Bg992 »

TSH Third generation 2.7 (0.27-4.2)
FT4 21 (10.4-22)

U petak sam otisao ponovo na infektivnu,uradili su mi krvnu sliku i receno mi je da imam raspiratornu infekciju i da je to nesto novo nevezano za ovo sto mi je pravilo temperaturu.Kao to je bio neki virus a ovo sad je novo.Dobio sam neki Levofloksacin da pijem 1.5 na 24h i da dodjem na kontrolu danas.Ja pijem ovo ali pomaka i dalje nema 37.3 90% dana uvece padne i u krug,na nos vise ne mogu da disem.Odoh danas na kontrolu da vidim jel su smislili nesto novo
Bg992
Stalni član
Stalni  član

Post od Bg992 »

Da vidis,zaboravio sam.Inace nisam bio alergican na penicilin al prosle godine kad sam dobio inekciju penicilina javio mi se svrab na par mesta i par manjih osipa.Nisu bili sigurni da li je alergija pa su prekinuli terapiju i od tada nisam dobijao nista sto ima penicilin.
Odgovori