Hitno - otok cela i slepoocnica?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Hitno - otok cela i slepoocnica?
Углавном увек иде са главобољом и повишеном температуром. Не знам да ли може без тога. Лечи се хладним облогама, испијањем воде и лимунаде и витамином Ц - бар оне варијанте које могу да се лече у кућним условима. Знам да су неки добро заглавили због јаке сунчанице, али детаље не бих могао да ти опишем.
koliko sam zakljucio po citanju ostalih sajtova...ja sam pokupio alergiju na sunce,al neki tezi oblik,gde koza otice i otok spada posle par dana,savetuju kostikosteroide,koje cu ja gledati da izbegavam maksimalno.Evo cetvrti dan jos sam pod otokom,al je splasnuo malo.Nema vise bola,koza se oljustila skoro skroz.I danas sam primetio prvi dan posle jakog suncanja,sam opet izasao na sunce,odmah sam na prvo suncanje osecao zarenje koze i kao peckanje,gde sam se odmah pokupio sa sunca.Sad samo cekamo da spadne otok skroz,ne bih ga skidao sa hladnim oblogama,zbog problema sa sinusima.
Inace mi poznanica pricala da ljudi masovno oboljevaju od Alergije od sunca,kazu masa ljudi u grckoj je pokvarila odmor.Sustina je da se covek mora postepeno privikavati na sunce,obavezno - odgovarajuci tretman-krema koja vam odgovara i izbegavanje najaceg sunca od 10 do 16
Inace mi poznanica pricala da ljudi masovno oboljevaju od Alergije od sunca,kazu masa ljudi u grckoj je pokvarila odmor.Sustina je da se covek mora postepeno privikavati na sunce,obavezno - odgovarajuci tretman-krema koja vam odgovara i izbegavanje najaceg sunca od 10 do 16
Да ли си пробао са калцијумом?
5ti dan otok je skroz nestao,kazu to su alergijske reakcije na prekomerno izlaganje suncu,posebno u slucaju svetle koze,koja nije tretirana prethodno.Mnogi savetuju saljicevu mast