Hitno - otok cela i slepoocnica?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Hitno - otok cela i slepoocnica?

Post od aa_aca »

Углавном увек иде са главобољом и повишеном температуром. Не знам да ли може без тога. Лечи се хладним облогама, испијањем воде и лимунаде и витамином Ц - бар оне варијанте које могу да се лече у кућним условима. Знам да су неки добро заглавили због јаке сунчанице, али детаље не бих могао да ти опишем.
ace1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 31, 2012 3:40 pm

Post od ace1 »

koliko sam zakljucio po citanju ostalih sajtova...ja sam pokupio alergiju na sunce,al neki tezi oblik,gde koza otice i otok spada posle par dana,savetuju kostikosteroide,koje cu ja gledati da izbegavam maksimalno.Evo cetvrti dan jos sam pod otokom,al je splasnuo malo.Nema vise bola,koza se oljustila skoro skroz.I danas sam primetio prvi dan posle jakog suncanja,sam opet izasao na sunce,odmah sam na prvo suncanje osecao zarenje koze i kao peckanje,gde sam se odmah pokupio sa sunca.Sad samo cekamo da spadne otok skroz,ne bih ga skidao sa hladnim oblogama,zbog problema sa sinusima.

Inace mi poznanica pricala da ljudi masovno oboljevaju od Alergije od sunca,kazu masa ljudi u grckoj je pokvarila odmor.Sustina je da se covek mora postepeno privikavati na sunce,obavezno - odgovarajuci tretman-krema koja vam odgovara i izbegavanje najaceg sunca od 10 do 16
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Да ли си пробао са калцијумом?
ace1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 31, 2012 3:40 pm

Post od ace1 »

5ti dan otok je skroz nestao,kazu to su alergijske reakcije na prekomerno izlaganje suncu,posebno u slucaju svetle koze,koja nije tretirana prethodno.Mnogi savetuju saljicevu mast
Odgovori