P.S Ima vremena za vakcinaciju sledece godine, samom sam sebi obecao da cu to uraditi
Hepatitis B- vakcina
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
CRAZY_HORSE
- Novi član

- Pridružio se: Sub Feb 04, 2006 1:04 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
-
majja
- Stalni član

- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Nadam se da znas da kao vid zastite, pored rukavica za rad, nista manje bitna nije maska i naocare??!! Bas sam pre par dana pricala o tome sa jednim dr, strucnjakom za hep.CRAZY_HORSE napisao:Iako spadam kao buduci stomatolog u rizichnu grupu za ovu bolest, nisam reshio, kao ni ostale kolege iz grupe, da se vakcinishemo. Neka nam je sa srecom.
P.S Ima vremena za vakcinaciju sledece godine, samom sam sebi obecao da cu to uraditi
-
milica m
- Aktivan član

- Pridružio se: Pet Sep 01, 2006 9:29 pm
Ne znamJedna napisao:Milice, a kako si je dobila, mislim Hep B?milica m napisao:Obzirom da imam hep.B preporucila bih ti vakcinaciju
Sve u svemu, ne znam odakle mi.
Ja se takodje dvoumim da li da se vakcinisem na hepatitis B. Bas sam bila resila pa sam onda procitala neke stvari i sad ne znam. Molim vas za misljenje i savet. Ako moze neki lekar da nam pomogne svojim detaljnim odgovorom. Meni su lekar opste prakse, dva ginekoliga i gastroenterolog rekli da ne treba to da radim, i niko od njih nije vakcinisan. Nisu mi objasnjavali zasto, ali predpostavljam da postoji neki razlog i da ne volim ja vise samu sebe nego oni sebe, da se tako izrazim. Jedan od njih mi je rekao da je rizik za sve oko nas mnogo veci nego za hepatitis B??Mogu da nas udare kola , da nam padne fasada na glavu...Ja ne znam sta da mislim. Ima li neko objasnjenje zasto su lekari protiv vakcinisanja na hep B? Zar ne bi trebalo da vakcina stiti i da je sto vise ljudi primi i zastiti se ? Zasto se deca onda vakcinisu?